Bebeklerimiz ve Biz

aynen oyle oldu yelizcim
iyiyim walla
arkadaslarım geldi bugun
cok guzel bir gun gecirdik,derincim de saolsun uyudu maşalllaaaah :)
daha yeni uyandı hatta , yatagında beni bekliyor,
tekrar görüşmek uzere opudunuz ...!!!!

iyiyiz Yeliz'ccim senden naber

Ayy kuzuda uyanmış annesini bekliyor, biz iyiyiz cnm ya şimdi uyuttum Asya'yı. Yaramazlıkta sınır yok devam birde yürüme çalışmaları hızlandı epey adımlıyor.

Bizde iyiyiz edacım çok şükür kuzucuğuma kavuşmaya dakikalar kaldı..
Maşallah ;Asya da erken yürüyen bebekler arasına girmeye çalışıyor demek..
bu saat uyku için geç değilmi canım gece uykusuna ne zaman yatıyor..??

Bu aralar uyku düzenimiz alt-üst oldu Yeliz ya. Gece yarısından önce yatmıyor, ee dolayısla geç kalkıyor uykular ileri kayıyor. Deniz'le sorununuz yok ne güzel, benim kızım babasına uyku konusunda. Neyse iyi olsunda bu da düzelir

selam tenzile hoşgeldin,
edacım hoşgeldin
iyisiniz umarım
melekler nasıl, öpüyorum,
rüyanaz hoşgeldin nasılsın?

Saatler kuzcukları şaşırttı epeyce...
Bu yeni saatede alışacaklar elbet denizde yeni saate göre 20,00 da uyuyor ( eskiye göre 9 da)
Çok şükür allahıma o yönden iyiyiz..ama gündüzleri babanesinde 1 er saat uyuyor..sanırım ondan çok uykusu geliyor..Acaba bu son uykuyu uyutmasan ama bu seferde çok huysuz olur değilmi..?
Kendi düzenlerini kendileri oturtacak hem Asya daha yaşına girmedi belki girdikden sonra düzelir annesi.

Anammmm sıpaya bak bu veletler hep popoyu havaya gidiyor ya..Poposunda pireler uçuşuyor diye buna diyorlar herhalde
çok tatlı annesi..

Aliş cim tatlı rüyalar...

ii akşamlar kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler çok çok saolun....

kısss sibel allah kahretmesin o doktoru onu varya tekrar bulur ağzıma geleni söyle vede sağlık bakanlığına şikayet ederdim asıl insalar ya ne insalara sevgileri nede mesleklerine saygıları var buların...

mücümmmm canımmm kıs bir ceee deyip gitmişsin canım arkadaşlarında dediği gibi sen ii ol yeter canımmm sen hayatını düzene koy gerisi boş... herzaman eski neşenler görmek isteriz seni burada egemde sende allah emanet olun canımmm...

herkese ii akşamlarrrŞeniz

ayyy yirim ben onun poposunu yirimmm canım benim çok seviyorlar bu şekilde uyumayı çokta tatlı oluyorlarrr zuzularrrr

herşeyleri bi alem sıpaların uyuyuşları böyle popo havada,
yürüyüşleri minik göbüşlerini çıkarta çıkarta popoşlarını sallaya sallaya çıldırtıyorlar insanı :))

iyi akşamlar mavicem öp meleklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…