Bebeklerimiz ve Biz

mavicem bursaya mı geliyorsun.
hoşgeliyorsun güzel şehrimize...

ayşegül yazık ali ye.çocuklar gezmeye deli oluyorlar çok seviyorlar.bende berra ya seni parka götüreyim diyorum sallancağını anlıyor yerinde sallanıyor.hadi giyinelim diyorum hemen ayakkabısıyla hırkasını getiriyor bana.yeterki gezmek olsun onlara...

mavice çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah.

semiha kızının resminin yanına nazar boncuğu koy maşallah nekadar tatlı.Allah kem gözlerden korusun.kız çocuklarına bayılırımda.

bıde sıze bışey anlatcam ızmırdeyken oglumun burnu akıyordu ne öksruk ne tıksırık var keyfıde ıyı babannem ozele gıdıyorken bende gıdeyım bı burun damlası alayım dedım oglana burnu tıkanırsa dıyo dr muayyene ettı efeyı bu çocuk öluyo bronşit olmuş zatureye cevırmış naptınız sız bu çocuga acıl ıgne tedavısı uygulamam gerek dedı ve ozel bı ıgne dedı bıze eczaneden aldırdı

evet aldık ıgneyı vurdurduk eve bı geldık oglum tıkanmaya basladı nefes alamıyor tıkanıyor barım barım bagırıyor kac defa sanıyelerce nefes alamadııgneyı aldım tekrar o özel hastaneye gıttım o dr yoktu baska bırı vardı şu ıgneyı yaptırcaktım dedım bunu nıçın yaptırıyorsunuz bu ıgne çok agır bı ıgne dedı anlattım muayene etrtı çocukta bı hastalık yo dedı dırek çocuk hastanesıne acıle gıttık efe kucagımda en son baygındı hastaneye gırdıgımızde ben öldu zannettım yıktım ortalıgı hemen baktılar çocuk tıkanmış oksıjene bagladılar ıkı gun ıçını temızledıler ıyılestı

semiha gezdirdim geldim yavruyu babasına götürdüm biraz dolaştık azcık sokakta yürüdü geldik şimdi yattı sütünü içiyor

canım geçmiş olsun yaaa insan artık doktorlarada güvenemiyor kimin ne dediği belli değil verilmiş sadakanız varmış canım Allah korumuş.

herkese merhaba,
süper bebeklerin süper anneleri umarım iyidir bebeklerimizde tabia.s.
kızlar ziyaretci defterime bıraktığınız yazılar için çok tesekkür ederim bende sizleriçok özledim.ama inanın elim ne yazmaya gidiyor nede başka birşey yapmaya.şu sıralar çok sıkıntılı bir dönemdeyim.kendimi daha iyi hisettiğimde tabiki daha çok burada olacağım:1hug:
umarım herkes iyi ve herşey yolundadır.umarım negatif olumsuz bir durum yoktur hepiniz için.
sizleri ve güzel bebeklerinizi öpüyorum,
sevgilerimle..

Sen iyi olda bize yeter canımcım.
İnşallah hayatını düzene sokup eski neşenle aramıza geri dönersin.
Oğluşuna ve kendine çok iyi bak.:1hug:

hoşgeldin müücüm seni seviyoruz ve her zaman bekliyoruz lütfen çok fazla sıkıntıya sokma kendini,
egemide kocaman öpüyorum

Sibelcim verilmiş sadakanız varmış. Allah daha beterinden saklamış.
Ah ahh insan kime inanacağını şaşırıyor. Sözde bunlar dr. işte.

Mücüm biz herzaman burdayız hayatım kendini iyi hissettiğinde bekliyoruz cnm
öpüyorum seni ve egeyi..
kendine çok ama çok dikkat et emi..

mü'cüm umarım sıkıntılarından tez vakitte kurtulursun cnm. Ege'yi de bizim için koccaman öp.

Nasılsınız kızlar, keyifler nasıl?

Yeliz, Ali'nin annesi, sibel )çok geçmiş olsun), zeynep sanırım buradasınız herkese selam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…