Bebeklerimiz ve Biz

hoşgeldin semacım..
mavilim selam napıyosun canım hiç görüşemez olduk..ruziş nasıl bakalım yürüdümü artık annesi..en son adım da kalmıştık..eşin noldu ne zaman gidiyo askere yeri felan bellimi..

nereleri gezdiniz bakalım semihacım benim yavruda çıkmak istiyor kapının önüne gidip gidip mızmızlanıyor

gızzzzzzzz alinin anası sen naparsın bacum..hava güzel çıkmadınmı sen dışarı..berfe uyumasaydı parka götürcektim ben onu...
semiham hoşgeldin canım..gezdinizmi berra hanımla bakem...

iyi allaha şükür teyzesi..öksürük kalmadı ama hırıltısı biraz var..bende ilacını bıraktım..sadece ıhlamur veriyorum..bugün babası evde koyun koyuna yatıyolar şimdi..

kızlar ben oğluma reklamlar olmadan bişey yediremiyorum.kanal kanal reklam aramaktan ve izlemekten fenalık geldi.sizdede böyle bir durum varmı?

ana bu ne ya alişim senden alıntı yaptım kendi yazım çıktı allah allah yawww..bu arada editler geri dönmüş...
kazen konu açmış sitede karışan bi çok şey var profiller mesajlar diye şikayetlerinizi yazın demiş..
deneme yapayım aynısı olursa hatayı bildirem bari...

kızlar ben oğluma reklamlar olmadan bişey yediremiyorum.kanal kanal reklam aramaktan ve izlemekten fenalık geldi.sizdede böyle bir durum varmı?

canım aynı model bunlar hepsi..benim kızım işhatlı bi çocuk yemek açısından sorun yaşamıyoruz ama..hasta olduğu dönemlerde bende reklam veya klip açarak yediriyordum yemeklerini..

gızzzzzzzz alinin anası sen naparsın bacum..hava güzel çıkmadınmı sen dışarı..berfe uyumasaydı parka götürcektim ben onu...
semiham hoşgeldin canım..gezdinizmi berra hanımla bakem...

evet canım hava çok güzel ama çıkamadık bir hartadıe bi kargo geecek evdeyim evde bulamıyormuş beni deli olcam sabahım köründen beri uyumadım bile duymam belki diye gelen giden yok evde hapis kaldık çıkıp gidesim var valla gelmezse gelmesin diyorum

mevcan hoşgeldin canım berfe nasıl
ayşegül park var bizim alt sokağımızda bunaldıkça oraya gidiyoruz.
çokta kalabalık olmuyot.istediğimiz gibi oynuyoruz orda.hatte gelirkende ağlıyoruz:))

kızlar bebeişleriniz çok tatlı maşallah Allah bağışlasın.Çok şeker görünüyorlar.

mevcan hoşgeldin canım berfe nasıl
ayşegül park var bizim alt sokağımızda bunaldıkça oraya gidiyoruz.
çokta kalabalık olmuyot.istediğimiz gibi oynuyoruz orda.hatte gelirkende ağlıyoruz:))

oh iyi yapmışsınız canım,
benim yavruda ağlıyo dışarı için şu an demin camdan baktık inmek istemiyor birazdan çıkarayım bende onu

selam kızlar geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir oğlumu almaya gittim okula sonrada doktora biraz rahatsıdı büyük oğluşum çok ta kötü değil ama doktor akut bronşit dedi anlamadım:uhm:

oda başlangıçı dedi allahım bu çocukların hastalıkları ne kadarda çabuk ilerliyor bir torba ilaç aldık geldik pazar günüde bursa yolcusuyuz kız kardeşim doğum yapacak öğretmeimizle görüştük izin aldık evde yapabilmemiz içi bir kaç faliyet vericek işte bu kadar işim çok sonra görüşürüz kendinizede kuzularıızada ii bakın hoççakalınnnnnn

geçmiş olsun canım yani gelip geçici bronşit olmuş oğluşun ilaçlarını kullansın iyi olsun bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…