Bebeklerimiz ve Biz

GÜNAYDINNNNNNN

:sm_cool:TEYZE OLDUMMMMMM:sm_cool:

evet sonunda bende teyze oldummm sabırsız yeğenim teyzesini bekleyemedi dün gece dünyaya gelmiş canımmm nasıl merak ediyorum nasıl görmek istiyorum.. hayırlısı ile yarın öğle 12:00 da bursa yolcusuyuz... hepinizi çoookkk öpüyorum mutlu hafta sonlarııı:teytey::teytey::teytey:

gözün aydın mevice allah analı babalı büyütsün dört gözden ayırmasın inş.
Bende yerimde duramazdım herhalde...

bu arada herkese günaydın iyi haftasonları

Son düzenleme:
günaydın kzılar iyi bir hafta sonu diliyorum hepinizeee

mavicem gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün
demek senü beklemedi yavruu
olsun yarın bursadasın demek hayırlı yolculauklar canım
öpüyorum senü ve bebelerini çok çokk

saolu kızlar saolsın zeynebimmm saolasın yelizim rabbim kim varsa isteyen bu duyguyu tattırsın inşallahhh.... evet zeynebim yarın bursadayız yarın 5 gibi bursa şöyle bir terminal tarafına yan yatarsa bilki danan geldi öpüyorum seni balımmmmŞeniz

gunaydın kızlar mavıcem gözun aydın cnm ay çok sevındım valla bende senın adına resmını çekıp burayada koy olurmu beklıcez bak bızıde unutma

mavicem gözün aydın canım..allah analı babalı büyütsün inşallah...
sağlıkla sıhhatle...
oyyyy....ne güzel ya..ben hiç teyze olamayacağım....

canım saolsın sibelimmm koymazmıyım mutlaka koyacağım teyzesinin kuzusuuuu ilk kez teyze oldum daha görmedim bile ama şimdiden sevdim ben bu hissi...:dance: :teytey: :dance: :teytey: :dance: :teytey:

sibel bende şimdi baktım çok hoş birşey beim eşmin mobilya dekorasyon atölyesi var ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı benim mutfaklar ozaman nerede beğendiysem parlament mavisi dur ben bir koçtaşa bakim neden olmasın süper olur valla bursadan döneyimde bir....CADIARZU

arkadaşlar sağolun sanırım hiç biriniz bilmiyonuz yada cevap yazmak tenezülünde bulunmadınız
ama yinde teşekürle anladımkı istenmiyorum burda hepiniz kendinize ii bakın kısa sürede olsa

mavice gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün teyze olmak çok güzel bişey benim 4 tane yiğenim var hepsinin yeri ayrı allah herkese versin

merhaba fatoş bir iki bakayım dedim pilav yapıcam şimdi
nasılsın ebrarımız nasıl caımmm görüşemiyoruz:1hug:

sağol canım görümcemlere gitcezde hazırlanmadan bir bakayım dedim biz iyiyiz allaha şükür bu hafta ebrar kendi başına uyumaya başladı nasıl sevindim
senin paşalar nasıl hasta değillerdir umarım ebrarın burnu akıyor başka bir aksilik yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…