Bebeklerimiz ve Biz

site yenilenmiş galiba boş bir vakit bulursam bende sizlerle görüşmeyi özledim laflarız biraz iyi akşamlar şimdilik

kizlar ya deli olcam şu takvimi ay yil gün olarak tama nasil yazmam gerekiyor bir bana tam olarak anlatsin ya rica ediyorum ne yadiysam doğru çikmiyor bir bana yazsin tam ne yapmam gerekiyor

ben yardımcı olmaya çalışayım yazdığım şekilde yaz olurmu.örneğin:08.12.2007 aralarda nokta olsun tamammı.kusura bakma yeni gördüm yazını.umarım yardımcı olabilmişimdir.:1hug:

mavice tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı şanslı hayırlı evlat olsun inşallah.Darısı başıma benimde kızkardeşim 23 kasımda evleniyor.Bendede teyze olma hevesi şimdiden dolduruyorum kızcağızı hemen çocuk yap diye ama napim teyze olmak istiyorum.

Cnm gözünüz aydına.s.
sağsalim dünyaya gözlerini açtı demek miniş yiğenin:ecrin_bebek:
benim yerime de çek içine o mis gibi cennet kokulu bebek kokusunu, bizimkiler dana oldu artık, kokuları falan kalmadıkaydirigubbakcemile2
kardeşinede çok geçmiş olsun
allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin inşallahŞeniz

Son düzenleme:
semacım hoşgeldin cnmmm
seni de gördük sonunda bu topikte
seni gebeyken gebelik topiğinden hatırlıyorum ben cnmm
orada sohbet ediyoduk, topiklerde de karşılaşıyoduk
ben nickimi değiştirdim
zehra şakardı eski nickim

selam canım.nasılsın.evet çok sohbetlerimiz olmuştu nick değişince tanıyamadım.umarım artık burdan sohbetlerimize devam ederiz.kızın nasıl umarım herşey yolundadır.:1hug:

saol semacımmŞeniz
iyiyiz tatlım
yaramaz mı yaramaz oldu son zamanlarda cimcimem
hele abisiyle bi inatlaşıyolar ki evlere şenlik-tatlicadiarzu-
evde güç gösterisi yapıyolar sürekliiiikaydirigubbakcemile

sen nasılsın cnmm:1hug:

ardan nasıl

bu arada topiğimizde 3.arda sanırım senin oğluşunn
benim damadım da arda bu aradasengözlerimebaksanab

bende iyiyim canım.valla benim oğlumda inanılmaz yaramaz çok yoruyor beni.dur durak bilmiyor.yürüme çabası içinde ama bazen ayakta durabiliyor bazen denge kuramayıp düşüyor.sürekli arkasındayım canım.arkasında dolanmaktan eridim desem yeridir.maşallah siz doğum gününü kutlamışsınız kızında büyümüş.tam bir prenses olmuşta annesi ona damat bile bulmuş demek.Allah bağışlasın canım çok tatlı.

semacım hoşgeldin tatlım, nasılsın ardamız nasıl, benim ki evi dağıtmakla meşgul, bu arada zehranın kızı benim gelinim olur

zehracım sen nasılsın, gelinim nasıl

iyiyiz hayatım
meyve yedik çocuklarla
benim fıstıkım
nar, mandalina ve üzümü çok seviyooo

demek damat ev karıştırmakla meşgulll
yerim ben o sıpayııı
yaramaz oğluşum benimm

iyiyiz hayatım
meyve yedik çocuklarla
benim fıstıkım
nar, mandalina ve üzümü çok seviyooo

demek damat ev karıştırmakla meşgulll
yerim ben o sıpayııı
yaramaz oğluşum benimm

afiyet olsun canım, yarasın gelinime:ecrin_bebek:meyve seçimleri bile aynı bu sıpaların, arda da bayılıyor nar, mandalina ve üzüme:1hug:

emir nasıl, ödevleri yoğun oluyor mu, hangi harfteler

hoşbulduk hülyacım benim ardada aynı valla.evde çekmece bırakmıyor heryeri iple bağladım bu seferde açamıyor bağırıp duruyor.bide hayırlısıyla yürümeye başlasaydı.sürekli düşüyor devamlı arkasındayım acaip yoruluyorum.demek zehrayla dünür oldunuz hayıslı olsun ne diyelim kapmışsınız güzel kızı maşallah.zehra meyveleride yediniz afiyet olsun yarasın zeynebe.bende kocama çay demliycem nasıl olduysa canı çay çekmiş.size iyi sohbetler öptüm sizi.

slm kızlar semacım nasılsın canım ardan büyümüş 10 aylık olmuş maşallah allah analı babalı büyütsün canım gebelik bölümündeyken ne güzel sohbet ediyorduk ordaki arkadaşların çoğu yok bi zehra, sibel, mavili,tatar, özüm bide seni gördüm diğer kızları göremiyorum

kızlar bebişleriniz süt içiyormu benim kızım içmiyor gece derin uykuda olursa bazen uyanıkken hiç ağzına sürmüyo ne yapıcam bilmiyorum

Ooo kızlar nerlerdesiniz? Kadis, Sema gelmiş! Hoşgeldiniz kızlar. Ben sık giremiyorum ama takipteyim haa!

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben çok sınırlıyım efeden cektıgımı kımseden cekmedım böyle bır çocuk olabılırmı ya lutfen yurusun artık benımkı nıye yurumuyor demeyın ben dedım ve gördum dolabın kapagını acmış gıtmış ıçıne gırmış ben efe arıyorum camasır makınasının hortumunu çıkar yerınden banyoya su bassın kaşla göz arsınde herseyı yapıyo ya vallahı ölduk bugun esımle bışey yaptıgını görmesın sıgarayı almış agzına saklamamıza ragmen bıde gelmiş anne dıyo şok oldum agzında görunce daha neler neleer masa var salonda onun ucundan tutup ayaklarını salıyo salıncak yapıyor 1 yasındakı çocuk bukadar fena olabılırmı ya bıde çok çok sınırlı kendını dövuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…