- Konu Sahibi DreamLover
-
- #6.761
kızlar bebişleriniz süt içiyormu benim kızım içmiyor gece derin uykuda olursa bazen uyanıkken hiç ağzına sürmüyo ne yapıcam bilmiyorum
slm kızlar nasılsınız ben çok sınırlıyım efeden cektıgımı kımseden cekmedım böyle bır çocuk olabılırmı ya lutfen yurusun artık benımkı nıye yurumuyor demeyın ben dedım ve gördum dolabın kapagını acmış gıtmış ıçıne gırmış ben efe arıyorum camasır makınasının hortumunu çıkar yerınden banyoya su bassın kaşla göz arsınde herseyı yapıyo ya vallahı ölduk bugun esımle bışey yaptıgını görmesın sıgarayı almış agzına saklamamıza ragmen bıde gelmiş anne dıyo şok oldum agzında görunce daha neler neleer masa var salonda onun ucundan tutup ayaklarını salıyo salıncak yapıyor 1 yasındakı çocuk bukadar fena olabılırmı ya bıde çok çok sınırlı kendını dövuyor
afiyet olsun canım, yarasın gelinime:meyve seçimleri bile aynı bu sıpaların, arda da bayılıyor nar, mandalina ve üzüme
emir nasıl, ödevleri yoğun oluyor mu, hangi harfteler
slm kızlar semacım nasılsın canım ardan büyümüş 10 aylık olmuş maşallah allah analı babalı büyütsün canım gebelik bölümündeyken ne güzel sohbet ediyorduk ordaki arkadaşların çoğu yok bi zehra, sibel, mavili,tatar, özüm bide seni gördüm diğer kızları göremiyorum
Ooo kızlar nerlerdesiniz? Kadis, Sema gelmiş! Hoşgeldiniz kızlar. Ben sık giremiyorum ama takipteyim haa!
cnm ödevler acayipp kafamçokkarıştı
çocuklar perişan oluyo
kollarım koptu anne diyo sürekli emir
10 dk ders yapıyo 30 dk mola istiyo kerata,kaydirigubbakcemile3
ama dersleri çok iyi , okuması yazması çok güzel:lepi:
günaydınlar herkese umarım mutlu bir haftaya başlangıç yaparsınız,
benim pek iyi başlamadı gece çalan telefondan beri uyku uyuyamadım erkek kardeşimin eli kesilmiş dikiş atmışlar 1 ayda anca iyi olur demişler kardeşim aşçı yani elleriyle çalışmak zorunda çok üzüldüm çok((((
günaydınlar herkese umarım mutlu bir haftaya başlangıç yaparsınız,
benim pek iyi başlamadı gece çalan telefondan beri uyku uyuyamadım erkek kardeşimin eli kesilmiş dikiş atmışlar 1 ayda anca iyi olur demişler kardeşim aşçı yani elleriyle çalışmak zorunda çok üzüldüm çok((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?