Bebeklerimiz ve Biz

canım bunlar böyle işte cahil insanla uğraşmak zor isterlerki sen onlara ses çıkarma boyun ey itaat et ses çıkarıncada aaaa nede fenaymış olursun amaaan ne kendini ezdir nede yüz göz ol kendinide üzme değmez çünkü üzülmene

:1rolleyes:

hoşgeldin kızkardaşım
nasılsın bakiim Albişim nasıl yeni resimlerini koyda bi bakalım annesi ne kadar büyümüştür oda kimbilir,
benim oğlum koca adam oldu artık

hoşbulduk cnm benim..
bizim pc deki foto arşivimiz malesef silindi..çok özel fotolar vardı. çok üzüldük.. çok az kurtarılmış..
makinada yeni çekilen fotolar var onlarıda en kısa zamanda yüklerim cnm..
Albina da uyuyor şuan.. resimleri koyunca görürsün cnm ne kadar büyüdüğünü:))
Ali'şimi öp yerimee..

ahhh çok üzüldüm zeynepcim yaaa...gittimi şimdi bütün resimler...
Eşim bizim harddisk i ikiye bölge c ve d olarak bizim bütün resim video vs. Hepsini
d ye yüklüyoruz virüs veya ani bir formad atildiğinda d ye hiçbirşey olmuyor
ama ben yinede her yeni veriyi cd liyorum...

kızlar ben çok kötuydum yatıyordum esım geldı.reglim gelmemişti ya sabah bı geldı bel ve karın agrısından öldum bıde mıgde buılantısı öldurdu benı ya yenı yenı agrım azaldı esımde gıttı şimdi

saol canim bilmiyom sen nasilsin deno nasil

Kayinpederim daha iyi sayilir bu seferde kafasi gidiyor laflar kariştiriyor hala hastanedeler nezaman cikar belli degil kap için pil takilmadi çünkü gerekmiyor gittigi yere kadar gidecek alah hayirli öbürler versin cumartesi eşimle hastaneye gittik kötü gözüküyordu konuşurken cay ocaginin acilişi vardi burda diyor hoş hastanede öyle birşey lamiş beni sormuş bende gittigim hale hatirlamiyor

tatlım bizimkide d diskindeydi..
Eşim wirüs programı yüklemiş..
çalıştırdığında güvenli sil diye bir seçenek varmışş.eşiimde anlamadan okeylemiş...(Bildiğim bu)..
Albinanın fotolarından bikaç tane kurtarılmış işte.. söz. fotoalrı, nişan ftolarının çoğu benim hamişlik fotolarım, Albinanın fotoları,doğuma girerken olan fotolar filan hep silinmiş...
en garantilisi cd lemek.. hep aklımdaydı yedeklemek ama hepte ihmall ettik işte..

:)
KIZ BANLANMAMIN SEBEBİ LİN VERMEK BENDE UNUTMUŞ VERDİGİMİ ÖZELDE VERDİM ÖZELYA ANAM İNANMAYIN ONLARIDA OYUYORKLAR:)
SAOLCANIM VALLA İYİYİM BEN SEN NASILSIN:lepi:

sağlık olsun canım bazen banlarda sebepsiz oluyor...
herşeye dikkat ediliyor..valla ben artık eskisi gibi yazmıyorum bile....
site etkinliğime baksana yerlerde...
bende iyiyim canım şükürler olsun...
çıkışı bekliyorum valla

mavilim napıyon sen bakiiimm meşgul garı

napam kız okey neyin oynuyom..bugün kimse yok..yarın işler gelir...günümün keyfini çıkarıyom...kız senin paşa maşallah ne güzel uyumuş...
ama bidenem ev soğuk değilmi üstü ince gibi geldi...
bizim merkezi sistem gündüzleri yakmıyorlar petekleri..ben ruzeyi kalın kalın giydiriyorum...

İyi dedin canımcım. Hiç aklıma gelmedi şakayla karışık keşke yapıştırsaydım lafı.

sevilcim merhaaba canım...üzülme bitanem.....
ama gerçekten çok patavatsız...
senin olgun olduğunu görmemişler...
böylesine 5 de 5 cevap vereceksin ki o zamn senden iyisi olmaz....

Sibelcim geçmiş olsun tatlım.. Acil şifalar diliyorum..
Tatarım sizinde Allah yardımcının olsun. Hasta bakmak zor.Acil şifalar diliyorum..

kızlar ben kaçar ..Yemek yapacam .. öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi..

oOF OF OFFFFF HEPSİ GİTTİ DEMEK HEEEEE
AY ÇOK ÜZÜLDÜM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR RESİMLER VİDEOLAR..
O GÜNLERDEN ELİMİZE SADECE ONLAR KALIYOR...
ÜZÜLME CANIM YA OLANIN ÖNÜNE GEÇİLMEZ...

TATARCIM ALLAH K.PEDERİNE ACİL ŞİFALAR VERSİN CNM

slm kızlar muhabbetiniz bol olsunn

tatarım hoşgeldin canım nasılsın cezan bitmiş canım
neyseki burdasın artık boşver

zeynepcim bende üzüldüm şimdi fotolara
olan olmuş artık bundan
albina nasıl yürümeye başladımı tam olarakk

ayşegülcüm nasıl tatlı çıkmış aliş canım ya
ne mahsum oluyorlar uyurkenn

sevilcim sende takma kafana dycem ama olmuyor tabi
neden böyle yaparlar hiç anlamış değilim

müüüüüüüüüüüüüüüüüüü bebeğümmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok özletin kendini yavrummmm

slm kızlar
yeliz nasılsın denom nasıl
alinin anası sen nasılsın canım resimde alimde ne güzel çıkmış benim kızda birde bir yattı hala uyuyor bende kendimi mutfağa verdim.sanki güne misafirlerim gelecek gibi hamur işleri yapıp hazırlandım.fırsatı değerlendirdim.uzun zamandır berra dan birşey yapamıyordum.

sevilcim sen nasılsın.lafını bilmeyen insanlarla uğraşmak çok zor canım.allah seninde benim gibi yardımcın olsun.

mavili nasılsın canım.oh ne güzel işler yok okey oynuyorsun demek.

kıs ekinnazım napıyon bacummmm

semihacım hoşgeldin canım nasılsın bidenem..iş bugün yok..yarın başlıyor...

müüüüüüüüüüüüüüü cevap ver canımmmmmmmmmmmmmm

kızlar selam nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım..
bebekler umarım iyidir.
bende iyiyim full çalışıyorum bu aralar.oğluşumda büyüdü tontişledi
bende iyi olmaya çalışıyorum hayata tutunmaya bakıyorum işte kıyısından köşesinden..gerçi oğlum var herşeye değer oooooooo öyle çok seviyorumkii onu..ayyy çok duygusal psikonevroz gördüm kendimi:jeyyar: psikonevroz demeyelim abarrdımsanırım:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…