Bebeklerimiz ve Biz

mavili canım burda salgın varmıs ardada yakalandı
soytarıcım arda daha iyi tatlım ama eski nesesi yok yavrumun

arda beyin hastalığından daha 18 aylıkken yapılması gereken asısını yaptıramadık karma asıyı
ama zamanı varmıs 18 ile 24 ay arasında oluyomus

gunaydın kızlar kac gundur mısafırım var dun tam oturduk esımle dsııtttt tlf musaıtsenız sıze oturmaya gelcez yarın.valla bende esımer dedım ust uste cocukla yoruldum zaten bışı yaptırtmıyo cuma gelsınler dedım.2 aile gelcek bıde....şimdide oturmaya arkadas gelcek beklıyorum

herkese merhaba kızlar.. umarım keyifleriniz yerindedir. kuzularınızda iyidir.hasta olan varsa geçmiş olsunnn.. canı sıkkın olan varsa kafanıza takmayın.hiçbirşey sizden daha önemli değil diyelim.

slm yelizcima.s.
iyiyiz bizde cnm
bu hafta hep gezdimsengözlerimebaksanab
bugünde çıkıcam öğleden sonrakaydirigubbakcemile5
önce zeynebi parka gtürcem, kendimde biraz spor aletleriyle çalışıyorum ordasositososito
sonrada arkadaşa gidicem çay içmeyecokacimcoookeeee nede olsa yaktığım kalorileri yerine almam gerek demi ama:jeyyar:

Ayşegülcüm takviminde yazıyormu hatırlamıyorum yazıyorsa yaptıracağım kesinlikle.
İlgine teşekkürler cnm.
Sibelcim sanada kolaylıkla sen zehrayı geçtik şekerim...Misafir iyidir cnm tadını çıkar..

Anam Zehracım seni andığımımı hissettin şekerim arkandan konuşmayada gelmiyor:)
Ohhh süper valla güneşe aldanma ama cnm hava biraz serin gibi şal aldım omuzlarıma
yada ben regl oldum az önce ondan üşüyorum.

Drydeniss merhaba nasılsın kızın nasıl..?

selm kızlarrrrrr

herkes çekmecelerden şikayetçi .benim cadı artık çekmecelere dalmıyor allaha şükür
şu aralar mutfaktaki kapkacakları istiyor bide kaşık istiyor yemek yapıcak
birde bu aralar defter kalem çantalara takmış durumda
ablasından görüyorya oda ders yapıyor
kitabı alıyor eline bıdı bıdı okuyor titap vey titap vey diye ağlıyor
kalemide olacak tabi ucu açılmamış kalem veriyorum kabul etmiyor
tanta ver diyor yani çanta sonra ablasının elinden tutuyor didelim diyor
çok cadı şimdikilerr

kızlar az önce beni mavice danası aradı
bursada kardeşinde .
yeğeni sarılık olmuş hastanede yatıyormuş bugün çıkacaklarmış
bi görseniz konuşmasını bi kibar bu kimki dedim böyle kibar kim arar beni dedim
ekin danası senmisin deyince bu mavice delüsü dedim
çok mutlu oldum çok hoş kibar bir sesi var topiğide sordu sensiz
çok sessiz dedimm

nazımı uyuttum akşam için yemek yapayım bari kimseciklerde yok topikte

slm kızalr gereksiz bi uzaklaştırmanın ardında yine aranızdayım nasılsınız bakalımbeni özlediinzmi anacım bensizi cok özledim gercekten bi parcap olmuşsunuz ya gelin bi sarılam sızeŞeniz:teselli::içelim::lepi:kaydirigubbakcemile5:1hug:

selam danam hoşgeldin
naz kendini aşmış desene atlamış çekmece faslını büyümüş abla olmuş derfter kalem peşinde zilli seniiiiiikaydirigubbakcemile3 ısır benim için emi annesi:ecrin_bebek:
mavicenin yeğeninede geçmiş olsun selam söyle bizdendenaniknanik

Şeniztatarım naber canım...
neden banlandın canım sen...
merak ettik..ne var ne yok gel bende sana sarılammmŞeniz

tatarım hoşgeldin yevrüm nere gittin hayırdır neden uzaklaştırdılar zararsız garu senikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…