Bebeklerimiz ve Biz

Şeniztatarım naber canım...
neden banlandın canım sen...
merak ettik..ne var ne yok gel bende sana sarılammmŞeniz

:)
KIZ BANLANMAMIN SEBEBİ LİN VERMEK BENDE UNUTMUŞ VERDİGİMİ ÖZELDE VERDİM ÖZELYA ANAM İNANMAYIN ONLARIDA OYUYORKLAR:)
SAOLCANIM VALLA İYİYİM BEN SEN NASILSIN:lepi:

Mavicenin yeğenine çok geçmiş olsun..
Zeynep cim benim denomda aynı barış dan görüyor çantayı takıyor omzuna bay bay yapıyor...
Denoyada aldık biz defter kalem yoksa çıngar çıkartıyor...
Maşallah bütün kuzucuklara..
Tatarcım hoşgeldin sende..nasılsın gizem nasıl..Aaaa adı üstünde neden okuyorlarmış özel mesajlarımızı...

Selam kızlar
Maşallah hepinizin keyifleri yerinde. Tek dert bebelerin yaramazlığı onlarada yapacak bir şey yok. Aman sağlıklırı yerinde olsunda yapsınlar. İremde şimdilik pek çekmece olayı yok yatak odamda bir kere parmaklarını sıkıştırdı ondan mı bilmem ama pek yaklaşmıyor. Bizimkide evde durmak istiyor dikilip kapının önünde kapılara vurup ağlıyormuş.
Dün ah be kızım nerden çıkarttın bunu dedim. Görümcem pat diye demezmi annesi kim diye. Hergün işe gelmek nezamandan beri gezmek oldu bilmiyorum. Ne diyim artık onları Allaha havale ediyorum.
Tatarcım hoş geldin. Kaynatan nasıl oldu. Çıktımı hastaneden.

Aaaaaa çok ayıp etmiş yani görümcen..ne kadar patabatsız insanlar vra hayret doğrusu...
hiç üzülme sevilcim bir kulağından girsin diğerinden çıksın..bası insanlar lafı söyler gerisini düşünmez..

kızlar oğlumu parka götürmüştüm epey yoruldu sanırım geldik temizlendik sütünü ısıttı verdim yatağında içmiş ve uyuyakalmış evladım benim :)))))

[/IMG]

Oyyyyy kıyamam ben ona ne kadarda tatlı uyuyorr...

Ne yapsın yavrucak anası kk da geyik yapıyor bebemde kendi sütünü içip uyumuş..:)

sevilcim hiç takma bunları boşver bu modeller nedense hep arızalı gülüp geç istedikleri seni yıpratmaksa prim vermeye gerek yok tatlım

ben geldim canlar ..
gerilere okudum herkes iyi çok şükür..

Dünürcüğüm Ali ne kadar büyümüşş.. yavrum benimm. çok güzel uyuyorr... kuzum benim yaa...

Üzülmemeye çalışıyorum bitanem. Gerçi herzaman başarılı olamıyorum ama neyse.:çok üzgünüm:
İşte insan eşini seçebiliyor ama ailesini seçemiyor.

ah be Sevil'cimm zor böyle patavatsızlara laf yetiştirmek.. en iyisi takmamak işte..
Ama kız halaya çekermiş yaa. birdahakine hatırlat cnm bence:))...

Şaka yaptım kız :=) ne güzel alışmı öyle hem kendi için hemde anne için büyük rahatlık..

Sevilcim az kaldı hayatım bende çok özledim benimkide gezmede günleri varmış dışarıda yapıyorlar..

:1rolleyes:
ben geldim canlar ..
gerilere okudum herkes iyi çok şükür..

Dünürcüğüm Ali ne kadar büyümüşş.. yavrum benimm. çok güzel uyuyorr... kuzum benim yaa...

hoşgeldin kızkardaşım
nasılsın bakiim Albişim nasıl yeni resimlerini koyda bi bakalım annesi ne kadar büyümüştür oda kimbilir,
benim oğlum koca adam oldu artık

biliyorum tatlım rahatlık olsada öylece uyuyunca içim acıyor varya hiç bebek gibi sallanmadı ya üzülüyorum valla ağlayacağım tutmasam kendimisenağlama

sevilcim hiç takma bunları boşver bu modeller nedense hep arızalı gülüp geç istedikleri seni yıpratmaksa prim vermeye gerek yok tatlım

Çoğu kez takmam aslada cevap vermem.
Eşimin ailesi ile yüz göz olmak hayatta en son düşündüğüm şey. Ama onlar bu olgunluğumu yanlış anlayıp dahada üstüme gelmeye başladılar son zamanlarda. Birde görüncemle aramda 2 yaş var. Arkadaş gibi olmamız gerekir ama nerdeeee
Hakkımda hayırlısı artık. Bunu bir sınav gibi görüyorum. İnşallah bütünlemeye kalmadan geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…