Bebeklerimiz ve Biz

Slm bayanlar nasilsiniz bakalim özümümü göremedim bilgisi olna varmi esmacim sen nasilsin saol zehracim mevcancim alalah kimseyi banlatmasi valla özülüyom sizi:) kk yi alişmişim ya buraya

Bu arada gizemi memeden kesiyom aacaba göğste agri olurmu şimdilik birşey yok ama gece de kalkmasi azaldi birkere kalkiyor bazende sabah 6,7 gibi uyaniyor memeden kesen agri yaşadimi gerci cok sütte gelmiyor ama berkayda kendiliginden kesilmişti 4 aylikti gizem iyi emdi 17 aylik oldu ki artik yeter diyom

Slm bayanlar nasilsiniz bakalim özümümü göremedim bilgisi olna varmi esmacim sen nasilsin saol zehracim mevcancim alalah kimseyi banlatmasi valla özülüyom sizi:) kk yi alişmişim ya buraya

Canıım, geldim, sen de hoşgeldin. Biz de özledik seni.
Gizoşu memeden kesiyon mu? Ben 2-3 ay daha emziriyim kış geçsin diyom ama Mert iliğimi kurutuyo. Her yerde her an meme istiyo. Elimden tutup oturtuyo sonra açıyo, iki fırt çekip dolaşıyo, kapatırsam da kızıyo, ara sıra gelip emecekmiş beyefendi. :ecrin_bebek: -tatlicadiarzu-

özümcüm zeynep te aynını yapıyoosositososito
bi emiyo bi bırakıyo

:ecrin_bebek:

herkese iyi hafta sonları
soytarı çalışıyor musun sen
sabahtan hava çok güzeldi öğleden sonra kızımı parka götüreyim diyordum şimdide kapanmaya başladı kararsız kaldım hasta olurmuki acaba diye kapişonunu indirip duruyor ne sıkıntılı ayol bunlar

dünürcüğüm sen ne yapıyon
offff ya ebrarın arabası arabanın bagajında kalmış yine kaldı bizim park işi

ebrarın bir kaç esmini yükledim vakti olup bakmak isteyen olursa
çamaşırlar beni bekliyor zaten kimseciklede yok öptüm herkesi

ÇAlışıyorum monpetit şimdi çıkıcam...
Neyse cnm gitme sende bugün parka zaten hava serin gibi..bende götürecektim kuzuyu vazgeçtim

kızlar benim ampul yanık olabilir ama birz işlerle ilgilencem ebrar hanım uyandı çorba saati yerse tabiii
soytarı canım sanada iyi hafta sonları

canım dünürüm napayım oğlan uyudu şimdi ama hemen uyanır kesin. gündüz uykuları gitgide azalıyor.. sen napıyosun? soytarıcım sen nasılsın? nasıl oldun? geçenlerde moralin bozukdu düzeldimi canım benim?

slm cnm
bizim cephe gayet iyi. sürekli iş peşinde
biraz önce pc başında otururken birden kapandı. ne oldu diye şaşırdım..
meğer Albina hanım resetlemiş..
mini mini parmaklarıyla karıştırmadığı yer yok.
dünde mutfak çekmecesine girmişti. resmini çektim ama makinadan pcye yükleyemedim henüz.. ekliyecem burayada:))

ewet tatlım burdada hava sabah çok güzeldi, bende dışarı dolaşmaya çıkaracaktım
ama öğleden sonra kapattı iyice.. yağmur yağcak sanırım..
kızın nasıl.. yaramazlıklar başladımı. öpüyorum kocaman bebişini..

ooooo başlamaz mı sessiz olduğu heran bişey yapıyordur hep peşinde geziyorum
gündüzki hali çok komikti süpürgeyi odaya getirdim oyuncaklarını topluyordum tam o sırada süpürgeyi kurcalarken düğmesine basmış nasıl korktu sakinleştireceğim diye canım çıktı
bende albinayı öptümhihoyyytŞeniz

memleketten annemin arkadaşları vardı az önce gittiler büyüklerin küçükleri sayıp gelmesi ne kadar güzel

ii gecler kızlar..binamızda düğün vardı bugün..in çık buraya bakmaya vaktim olmadı..hepinize kucak dolusu sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…