- Konu Sahibi DreamLover
-
- #7.041
Slm bayanlar nasilsiniz bakalim özümümü göremedim bilgisi olna varmi esmacim sen nasilsin saol zehracim mevcancim alalah kimseyi banlatmasi valla özülüyom sizi:) kk yi alişmişim ya buraya
Canıım, geldim, sen de hoşgeldin. Biz de özledik seni.
Gizoşu memeden kesiyon mu? Ben 2-3 ay daha emziriyim kış geçsin diyom ama Mert iliğimi kurutuyo. Her yerde her an meme istiyo. Elimden tutup oturtuyo sonra açıyo, iki fırt çekip dolaşıyo, kapatırsam da kızıyo, ara sıra gelip emecekmiş beyefendi. :ecrin_bebek: -tatlicadiarzu-
bunlar bir alem yaaa şekilden şekile giriyor ebrarda oturuyor yatıyor bir çekiyor bir tv izliyor kapatınca sizinkiler gibi basıyor çığlığı sonra kendisi açmaya çalışıyorözümcüm zeynep te aynını yapıyoosositososito
bi emiyo bi bırakıyo
:ecrin_bebek:
selam herkese
mev*can ve zeynep ikiniz kalmışsınız galiba
benim cadı uyuyorken bakayım bir dedim
işten geldim yemeğimi ocağa koydum dinlencem iraz bütün haftanın yorgunluğu var
berfe sultan ve albina nasıllar tüm bebişler iyidir umarım
eskisi gibi sık bakamıyorum
ewet tatlım burdada hava sabah çok güzeldi, bende dışarı dolaşmaya çıkaracaktımherkese iyi hafta sonları
soytarı çalışıyor musun sen
sabahtan hava çok güzeldi öğleden sonra kızımı parka götüreyim diyordum şimdide kapanmaya başladı kararsız kaldım hasta olurmuki acaba diye kapişonunu indirip duruyor ne sıkıntılı ayol bunlar
iyi haftasonları diliyorum herkese
aman kızlar dikkat edelim bebişlere havalar birden buz gibi oldu
ooooo başlamaz mı sessiz olduğu heran bişey yapıyordur hep peşinde geziyorumewet tatlım burdada hava sabah çok güzeldi, bende dışarı dolaşmaya çıkaracaktım
ama öğleden sonra kapattı iyice.. yağmur yağcak sanırım..
kızın nasıl.. yaramazlıklar başladımı. öpüyorum kocaman bebişini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?