Bebeklerimiz ve Biz

saolun kızlar....soytarım ben grip aşı olmadım ...olsam bu kadar olmazdı galiba

mavicem kıs..napan bakam..görüşemiyoruz seninle hiç...

berfinsenacım kuzunun yeni yaşı kutlu olsun..ömrü başarılı sağlıklı mutlu huzurlu olsun inşallah...

kızlar mrb nasılsınız ay ben çok yogun bı hafta gecırdım ugrayamadım sık sık mavıce hoşgeldın cnm fotoları beklıyoz kızlar ogluma sırt cntası aldım çok ttlı bıberonunu bezını koyup takıyorum bı yuruyusu var görceksınız sankı koca cocuk

kızlar mrb lar nasılsınz dün giemedim çayımız vardı ordaydım ardayı da babasına bıraktım sabahtan aksama kadar cok eglenceli bi gün geçirdik arkadaslarla oynamaktan ayaklarım ağrımıs valla

sizler nasılısnz
berfinsenacım canım yeni yasınız kutlu olsun hayatım
mavilim canım sen nasılsın datlumm bende grip asısı olamıyoum korkudannnn
mavice canım bu arala topikte biseyler var zor ileliyo haklısın sen nasılsın datlummmm
tatarım canım görüsemez olduk bi denem öpüyorummm
diger arkadaslarımıda gocaman sapırt diye öpüverdümmmmm

selam kızlarrrrrr
bizde güz<el bir hafta sonu geçirdik
naz dedesinin peşinden ayrılmadı dede dede mama al deyip durdu
nazda biraz öksürmeye başladı inşallah ilerlemez

soytarım denoya geçmiş olsun
dikkat et canım salgın varmış

mavicem danam hoşgeldin bebeğümm
nabıyınn fotoları ekle yavrummmmmmmmmmm

tatrcım evet hatırladım tatlımmm hatta doğumdan sonra ben bile biseyler sormustum yadımcı olmastu bana geri dönmesi cok güzelll

soytarı canım gecmis olsunn datlummmmm
demek naz dedisini bırakmadı bak sen büyümüste pesinden ayrılmazmıs canım sen nasılsın

saol esmacım iyiyim.evde nazın peşinde koşturuyorumm
dedesini uzun zamandır görmüyordu unutmamış sarıldı boynuna
bırakmadı peşinii
sen nasılsın arda nasıl canımm

kızlarr ezginin sınıfında birkaç öğrencide bit varmış
cuma günü öğretmeni söyledi ezgiyede geçer diye çok korkuyorum saçlarıda uzun naparım nasıl temizlerim
bildiğiniz bir yöntem varmı bit gelmemesi için eczaneye sordum şampuan verdi ama bit varsa kullanması tavsiye edilir diyor şuanda hiç bişi yok ama
o günden beri huy kaptım kaşınıp duruyorum bende ay napcaz nazda geçerse bonus gibi saçları var yavrumun temizliyememde bildiğiniz ilaç varsa yazarmısınız kızlarr

nabıyız kıs danalar

benim oğluş uyuyor bende biraz bakayım dedim az sonra klkar
valiz felan boşalttık kirliler makineye felan

birazdan yemek yapıcam oğlumu beslenmesi için kek yapıcam
valla bu sıpanın yüzünden denemediğimiz kek çeşidi kalmadı yakında uzman olacağım iyide oldu hani

ekinim soytarım buradasınız sanırım öpüldünüz elma şekerleriiiiŞeniz

datlım evet bit işi uzun saçlı kuzular için çok zor ama beim bir kaç arkadaşım var kızları var onlar bit olsun olmasın her banyoda son olarak bit şampuanı kullaıyorlar olmadan önlem almak gibi bir şey sede öyle yap istersen canımmmm

bulaştımı çok zor:1no2: o merettte nedere temiz var gider onu bulur

saol mavicemm öyle yapayım artık çok huylandımya gelir bulaşır şimdi sinir oldum kaşınıyom gızzz

bebeğümmmmmm yeğenin nasıl oldu tamamen geçtimi sarılığı
kardeşin napıyor tekni kaldı yoksa yanında varmı biri
zor olur kardeşin içinde

danam bursalara gelirmiş benide ararmışşşşşşşşşşşş
nasıl şaşırdım sesünü duyunca bu kim diyom böyle kibar kibar konuşuyor
senle konuşuyomya biryandanda düşünüyom
ekin danası deyince hemencik çaktım senin olduğunu çok seksü sesin var danammmmm
öpüyorum seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Zeynepcim öncesi için bilmiyorumda sonrası için o şampuanı duymuştum..şirketteki kızın yeğeni kreş e gidiyor ordan almış yeğeni ve burdaki kızın saçına sıçramış halen yeğen karantinada sürekli bit şampuanıyla yıkanıyorlar bende şimdi korktum kızdada bana sıçramasın :)
mavicem hoşgeldin cnm nasıl bişey teyze olmak bende olurum inş. en yakın zamanda :) birde onu tadalım.. güzel kek tarifleri varsa banada ver şekerim...bizim görümceyi isteyeme gelecekler bu haftasonu onun için yapabilirim.
Berfinsena nın doğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum.

buda oglumun uyku tulumu cumartesı babasıyla aldık çok sevdı umarım gece uşumuyordur oglum.4 yas oldugu ıçın bıraz buyuk ama olsun rahat eder içinde

Son düzenleme:
Sibel cim çok fena bunlar ya şu hale bak sen..
Benim kuzucumda çamaşır sepetine girmekden çok keyif alıyor...kıkır kıkır gülüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…