Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar
aynen canım ya herkezin içinde elini koynuma sokuyor bende bırakma kararı aldım zeten cokta emmiyordu iki cekip bırakıyordu buyudu zaten

ii gecelrrrrrrrr ben geldimmmmm bir ceee diyeyim dedim

berfinsena canım kuzununu doğum günü kutlu olsun nice mutlu ve sağlıklı yıllara inşallahhhh

tatarım dönmüşsün hoşgeldin balımmm nasılsın kayınpederin nasıl

bu arada yeğenim çok tatlı mis kokulu kuzum ben böyle olacağını düşünmemiştim gözlerim dolu dolu ayrıldım canımmm benim çok tatlı yarın kısmet olursa fotolarını eklerim

çok yordunum sonra görüşürüzzzz herkeslere ii gecelrrrr

geçmişe şöyle bir baktım çok saolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ekin danası öptüm seni danammmmmmm

Herkese Günaydın Güzel bir Hafta Güzel birgün Diliyorum...
Güzel bir haftasonu geçirdik ailecek...gezdik eğlendik bol bol kuzucumla..
Dün akşam biraz kırıklığı vardı arada bir öksürük ve haşrupması vardı...
Gece hiç uyumadı yanımıza aldım her on dk da bir kalktı ağladı yattı...

gunaydın canım
gecmişolsun
gizem gece öksürmeye başladı burnuda tıkandı kış geliyor yandık yani

Teşekkürler tatarım saol.. Valla anlamadım yaa...görümcemin oğlu öksürüyordu bir gün sonra deniz de başladı öksürmeye ne kadar kollamaya çalışsakdan çocuk işte anlamıyor hastadan okul suluğu var barış
ona çok meraklı deniz gidip gelip ondan su içti ve sonunda oda kaptı şifayı..Allah dermansız dert vermesin
Umarım bir an önce iyileşir heme iştah felan kapanıyor sabah sütünü bile içmedi..

günaydın kızlar..umarım güzel bir hafta olur hepimiz için....
hala hastayım..2 gün izin aldım ama daha geçmedi...
kuzumda iyi çok şükür..her zaman olduğu gibi doyamadan birbirimize başladık yine işee....

yelizcim geçmiş olsun canım..inşallah daha fazla ilerlemez...
havalar çok kötü valla...

teşekkür ederim mavilim..umarim..
Sanada çok geçmiş olsun canim acil şifalar...grip de yatmadan geçmez...
Takvime vitamin felan al cnm

selam nasılsınız bakalım bugün 10 kasım kuzucum erken çıktı okuldan gidip aldım ... şimdi evdeyiz valiz boşaltacağım daha yolculuk dönüşü en sevmediğim olay...

soytarıcım çok geçmiş olsun kuzuna tatarım gizoşada.. beim sıpaların ikiside hastaydı daha hala tam atamadılar...

mavilim sanada geçmiş olsun canımm ne bu topiğin hali yaw iki kelime yazan kaçıyor.. haydi bakam yokmu sesime ses verennnnn

danalarrrrrrrrrrrr bekliyorummmmmmmmm:mymeka:kaydirigubbakcemile

berfinsena nasılsın canım kuzunu doğum günü tekrar kutlu olsun görüşemiyoruz bu aralarrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

berfinsena nasılsın canım kuzunu doğum günü tekrar kutlu olsun görüşemiyoruz bu aralarrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

teşekkürler tatlım a.s.,sen nasılsın ,valla bu aralar kafam çok doluydu ,
eşimin işleri ile ilgili,kafa dağıtmak için ancak geyik bölümü beni ,zapdediyordu yoksa hep aklımdasınız ,ama profil sayfalarınıza uğruyorum bunu biliyorsun

ehhh aşk olsun size ama bu ne yaaaa herkes dağılmış topik yerlerde yazık yazık böylemiydi bu topik....

bütün kızlar toplandık toplandıkkkkkk hadi toplanalım kızlarrrrrr:dance::dance::dance:

gunaydın kızlar berfın sna kızının dogum gunju sanırım kutlu olsun öpuyorum bucurugu

berfinsenanın dogum gunu kutlu olsun canım daha nice senenlre saglıkla inşalah

BERFİNSENANIN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN
ebrarın resimlerine yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler

berfinciğiminde doğum günü kutlu olsun..
mavice hoşgeldin gızz nerelerdesin sen bakem...

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız Şeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…