Bebeklerimiz ve Biz

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

elifcim akşama şöyle biraz ıhlamur 4-5 tae papatya bir dilim limon 3-4 adet karanfil ola bir çay demle emin ol rahatlatıcaktır biraz birde akşam ve sabah 1 er diş sarımsağı hap gibi yut koku felan olmuyor çiğnenmediği için....

tenzilecim saada çok geçmiş olsun

aliş nasıl oldu ayşegülcüm

benim büyük sıpa illla makas istiyor kağıt kesicekmiş deliri beni yaa güvenemiyorum bir kez verdim bir sweat tişortünü birde nevresim takımının çarşafını doğradı.. off offfkafamçokkarıştı

herkese selammm, okuldan döndüm ve çook yorgunum
berkan sonunda anasınıfına başlıyor, okulumuza öğretmen atandı
yarın ilk toplantımız var, ben de artık bir veli oldum, ne büyük mutlulukmuş

ardam hala öksürüyor

mavicem hala ishal halinde, demek makas istiyor bu çocuklar bi alem ya benimkide şiş istiyor :))))

çokom hoşgeldin geçmiş olsun ardama, demek berkan okullu oldu gözün aydın canım

hoşgeldin çokom balım nasılsın... yorguluğun dışında

demek berkan ana sınıfına başlıyor hayırlı olsun 2003 lü sanırım

ardamızada çok geçmiş olsun bu yıl hastalıklar çok fena bulaştımı kolay kolay bırakmıyor insanın yakasını... allah başka dret vermesin canım Şeniz

Jege cim çok geçmiş olsun Derin e dikkat cnm..!
Zeybennep gözün aydın+++ kolay gelsin diyorum:):):)
Şiirde çok güzelmiş derinden vurdu beni..
Ayşegülcüm reflor çok iyi gelecek patatesde haşla ver kuzucuğuna bol suyuda ihmal etme cnm..
Çokocum ardaya çok geçmiş olsun..Berkan içinde gözün aydın Allah bizede yaşatsın o günleri..

Dün yazmıştım bu mesajları ama sitede sorun vardı benim üyeliğimi dondurmuşlar...anlamadım..Eda da gelmiş epeydir yoktu.

Herkese Günaydın Güzel bir gün geçirmemimizi diliyorum.
Denomun rahatsızlığı halen devam ediyor...Bugün dr a gidecekler..iyice ğöğsü tıkandı.

günaydınlarrr,

yelizcim nasıl üyeliğini dondurmuşlar anlamadım,

mavicedende mesaj gelmiş dün üyeliğimi dondurmuşlar diye ne oluyor böyle anlamadım

bu arada oğlumun ishali hala devam ediyor, pişik oldu her seferinde kremlememe rağmen
birde iştahsızlık var doğru düzgün bişey yediremiyorum

al bendende okadar ya bendemı dondum dun sıteye gırdım yenı msjlar dıyom yok hıç bışi yapamadım ya

bıde yenı msjların altında KONULAR VARYA BENDE O YOK NEDEN ACABA

demekki genel bir problemmiş bende alla alla dedim ben bişey yapmadım neden
dondurdular dedim sizin yazdıklarınızı gördüm okudum aşağıda bende göründüm
konuyu okuyanlar arasında ama cevap yaz dediğimde aktik değil gibilerinden
bişeyler yazdı...
Ayşe cim işe yaramadımı reflor cnm ooy kıyamam ya sen istediğim kadar kremle
asitli olduğu için hemen tariş ediyor...ne yapıcaksın peki bugünde götürecekmisin dr a??

şimdi aradım babanesiyle dedesi götürecek dr una.
Girp i geçti sayılır ama ğögsünde tırıltı bıraktı.onun içinde ilaç kullanmayınca 1 ayı buluyor kendiliğinden geçmesi..bakalım gidip gelsinlerde...
Kaç akşamdır tavuk gibi 9 da yatıyorum yaa..deli olucam yatmakdan heryerim
ağrıyor..denizle beraber uyuyakalıyorum..inş.bu akşam uyumıcam yaprak dökümü var :)

günaydın kızlar

yelizcim geçmiş olsun denoya
nazda çok kötü grip oldu salya sümük geziyor hapşuruyor
sürekli allaha şükür keyfi yerinde ateşi yok
grip için ilacım yok yarın dr götürücem inşallah
denoda gripmi oldu canımm

günaydın zeynepcim
evet deniz cumadan başladı belirtileri pazarda tam anlamıyla grip oldu
iki gündür evdeki pediatrik şuruplardan verdik gribi durdu ama hırıltı başladı göğsünde... Biz peditus aferin plus kullandık...
Naz a da çok geçmiş olsun cnm maşallah denizde naz gibi son sürat devam şeklindeydi..

günaydın kızlar....
doktora gittim az önce ağır boğaz enfeksiyonu dedi...verdi penisilinleri yolladı....

herkesin kuzusu hasta allahım nefret ediyorum kış aylarından....
ekiinnazım,soytarım,ayşegülcüm geçmiş olsun kuzularınıza çok çok...tez zamanda hemencecik atlatsınlar inşallah...kış geliyor sayfalar hep hastalık dolu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…