Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar ben geldim

bankada felan işlerim vardı koştur bankya çağatayı alınma saati geldi koştur okula yoruldum valla işlerimi bir kısmını halletmiştim şimdi biraz daha yapayım ...

mavilim canım çok saol yorumların için zaman ayırmışsın teşekkür ederim.... ayrıca çok geçmiş olsun canım ıhlamur papatya felan içsen hem boğazını hem içini yumuşatırdı.. acil şifalar canım.

sevilcim hakkınızda hayırlısı canım... maşallah ireme insan ne kadar mutlu oluyor....öpüyorum senide kuzunuda canım....

soytarıcım sen nasılsın canım denoyada geçmiş olsun tatlım

ayşegülcüm alişimize çok geçmiş olsun bu yıl hastalık sezonua bayağı hızlı giriş yaptık havalar saçmalıyor ehhh bünyelerde sapıtıyor haliyle... çağada 3-4 gündür ishaldi prinç lapası hazırladım yağsız felan hemen düzeldi... alimizede tez zamanda acil şifalar...:Saruboceq:

sibelcim çınar daha 12 aylık benim ki 15 bitti sen geç çıkardı deme tam zamanında çıktı dişleri çınarın canım

mavicem çağan yiyor maaşallah gel bi benimkini gör yermi ya ağzını büzer açmaz ya açar geri çıkartır yada çıkartmaz ağzında bekletir durur ne yapcam ben bilmem yemek konusunda muzdaribim

canım beim arasıra bizde cebelleşiyoruz yemek konusunda ama ben biraz gestapo şefi gibiyim... illaki yiyecek tabi tatsız tuzsuz yiyemiyor çocuklar bende robottan geçirdim süzgeçten geçirdim azıcıkta şekerle tatlandırdım aynı muhallebi gibi boldu bayıla bayıla yedi sıpam yemediği şeyleri farklı şekillerde sunuyorum deniyorum illaki yiyecek yani kötükedihüso

:))))))) valla iyi yapmışsın bende deniyorum değişik şekilde ama benim sıpam bi alem yaaaaa büyümüşde küçülmüş

kıyamam ben alişime yaa çok tatlı anesi ama maşallah iyi bakıyorsun ayşegülcüm alimiz gayet sağlıklı ve gelişimi iyi görünüyor.. aferin sana hadi yine iyisin bugün kaptın aferinikaydirigubbakcemile3

ekin danası nerelerde bugün danaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatar danasıda baktı kaçtı demincek olmuyor ama kızlar üşemeyin bakayım ik satır yazıverin bakemmm dee gidin gariiiiiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ay geldim kızçeler kendime bi pastil falan alıp geldim umarım işe yarar..doktora gitmek istemiyorum ufff yaaaa

kızlar mrblarrr..
çok mutluyum kızlar. Albina artık yürüyorr....

Sevilcim hakkında hayırlısı olsun. cnm.. üzülme..
Ayşegül'cüm geçmiş olsun Ali'me acill şifalar diliyoum..umarım tez zamanda düzelir..
Elif'cim ve jege geçmiş. olsun acil şifalar diliyorum..
Dreamcım Allah kolaylık versin cnm. iki çocuk bide üstüne misafir ayy düşünmek bile istemiyorum.. zaten günler kısaa.gün yetmiyor banada..
Ve diğer arkadaşlar.. hepinize tekrar mrblar.. ..

kızlar elimde okuduğum kitaptaki bu şiir çok hoşuma gitti... paylaşmak istedim..

ÇOCUĞUMUZA..
sürekli meşguldüm o kadar sene,
seninle doyasıya oynayamadım.
Sen beni çağırdın gel oyna diye,
ben birtürlü zaman ayıramadım..

Giydirdim, doyurdum seni kolladım,
sadece bunları yeterli sandım,
Bana oyuncağını getirdiğinde,
Ben seni çoğu kez, başımdan savdım.

yatağa yatırır seni okşardım,
sen uyur uyumaz ben çıkardım.
Şimdi o günleri çok özlüyorum,
keşke bir dakika fazla kalsaydım.

Hayat ne kadar kısa, yıllar ne çabuk.
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk,
ona dokunmak için uzandığımda
Ellerim voş kalır, yüreğim buruk.

Artık ne resimler, nede oyunlar,
Ne ''iyi geceler'', ne sarılmalar,
Hepsi çok geride, ulaşmak zor,
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar.

Artık hiç işim yok yapayanlızım.
Günlerim çok uzun, üstelik bomboş
keşke istediklerini bir bir yapsaydım
küçük arzuların şimdi çok şirin, çok hoş
ALICE CHASE

çok teşekkür ederim danaammm bide efferin verdi :))))))))))

elifim nasıl oldun şekerparem, ruziş nasıl?
tenzile çok geçmiş olsun canım derin hasta değildir umarım
zeynepcim gözün aydın aferin kuzuma yürümüş öp benim için cimcimey

aynıyım bacım ya..boğazım çok fena yemek neyin yiyemedim..oturyorum öyle...
akşama da msafir var..
sen napıyon bacım..geçtimi biraz bıcırığın ishali...

napıyım canım oturuyoruz kazak örüyorum oğluma ,geçmedi canım zırt pırt yapıyo 8 kere bez değiştirdim sabahtan beri

ruze emiyor dimi ilaçda alamazsın çok fazla dikkat et kendine misafirde gelcekmiş hasta ve yorgun halde nasıl yapcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…