Bebeklerimiz ve Biz

İşin zor canım ya, ben Mert'e yatişemiyom, sen iki çocukla, Allah kolaylık versin.

zorki ne zor heleki gizoşla öyle inatcı ki aynı babası illa dedigi olca heleki yapma atıyor kendini yerlere aglıyor biryandan hoşuma gidiyor babasıyla guluyoz biryandanda kızıyom alışmasını istemiyom hayırı demekten helak oldum valla

neyse iyi geceler canım merte iyi uykular kib canım a.s.

sibelcim yeni inciniz hayırlı olsun bizim azılarda bayağıdır kabarık patlatamadı bir türlü ii gecelr canım

dream nbr hoş geldın bızım erüff efeyle 8 de uyudu efe 10 da kalktı adam daha uyuyor kafasından asagıya suyu yıcek haberı yok.oglan bıdaha uyudu şimdi az gezeyım barı dedım nette

hihoyyytgünaydınnnnnhihoyyyt

güzelliklerle dolu neşeli bir gün diliyorum hepinizekaydirigubbakcemile3

ben eccük yoğunum bu gün bankaya felan gidicem öğleden sonra görüşürüzzzzz

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün dilerim,
oğlum ishal olmuş sabahtan beri 4 kez değiştirdim ne yapsam ki
dr.a götüreyim diyorum

günaydın kızlar...
hala hastayım ya...üstelik eşimde hasta bide bugün boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum bile offfff

ayşegülüm günaydın...poposunu hemen kremleseydin canım....
kıs yoksa diş mi geliyor....
hasta olmasında....
ateşi falan var mı?

günaydın kızlar güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum

ayşegülcüm az ateşde varsa diş geliyor olabilir sen bir dr a götür çok ilerlerse ama ara ara vıcık şekilde yaparda reflor var toz halinde ondan verebilirsin hemen durduruyor..sulandırıp veriyorsun.

Elifcim sanada çok geçmiş olsun pastil al cnm yumuşatır boğazını..Ruze ye aman dikkat..yaklaşmayın tamamen iyilkeşene kadar

Sevilcim sanada günadın nasılsın irem nasıl..?

Selam kızlar...
Nasılsınız bakalım???
Ben çok keyifsizim. Pazartesi diğer fabrikaya taşınıyoruz. Acayip moralim bozuk servis evime yarım saat mesafe uzaktan 6:50 de alacakmış. Akşamlarıda 8:30 dan önce evde olamıyacağım. Tam kış üstü çok kötü oldu. Neyse yinede hakkımızda hayırlısı gün doğmadan neler doğar diyor rabbime sığınıyorum.
Geçmiş olsun Ayşegülcüm büyük ihtimalle diştendir. Bol bol sıvı vermeye çalış.
Elifcim sanada eşine de acil şifalar. 4-5 gündür toparlanamadın olmazsa bir dr. görün istersen.
Sibelcim sizinde yeni inciniz hayırlı olsun.
Yelizcim sen nasılsın deno nasıl oldu. Öksürüğü hafifledimi?

İyi çok şükür bitanem. Hafta sonu benden almak isteyenlere dönüp benim annem diye bağırıyor. Boynuma bir sarılması varki dünyalara bedel.
Dün babası müzik çalan hareket eden bir araba almış önünde iki tanede ayı var müzik çalınca sallanarak oynuyorlar. Bayıldı bizim zilli geçti oturdu karşısına alkışlayıp oynamaya başladı. Çok tatlı bu kuzular yaaaa.

Sevil cim hakkında hayırlısı olsun cnm üzülme dediğin gibi gün doğmadan neler doğar..Bellimi olur belki iptal olur belki başka bişey olur...
Denomun öksürüğü devam ediyor dün başladık şurup veremeye bir kaç günde gösterir sanırım etkisini..
Benim annem diyor demek irem sevsinler annesini nasılda seviyor baksan:)
çok şekerler ya denizde selocan reklamlarına bayılıyor hemen oynamaya başlıyor..ama tek değil evde kim varsa herkesi kaldırıp oynuyoruz düğün halayı:)

teşekkürler kızlar,
elifcim her defasında kremliyorum zaten ama yinede pişik oldu çok yaptı çünkü
yelizcim bilmiyorum dişmi değilmi ama tahlilde bişey çıkmadı şükür
sevilcim sağol canım
reflor ver dedi dr. bide diyet patates, havuç, pirinç vs. işte
başka bi ilaç daha verdi eğer ateş, kusma olursa ishalde durmazsa başla dedi
iştahıda yok kuzumun 2 dişi var onlar çıkarken sorun yaşamamıştık peki diğer dişler ne zaman çıkar

sevilcim hayırlısı olsun hakkınızda üzülme canım,
yerim iremin benim annem diyen ağzını :))
benim yavrumda enneden önce başka şeyleri söylemeyi öğrendi nnnnnneeeeee diyor bazen işte :)))

gunaydın kızlar hasta olan arkadaslarım gecmış olsun

alişin annesı çıkar cnm bak benımkıde gec cıkardı çok korkuyodum çıkarmıcak dıye

yelizcim denizdemi hasta çok geçmiş olsun canım kış geliyor kuzular yavaş yavaş hastalanıyor Alla beterinden korusun canlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…