Bebeklerimiz ve Biz

bizim cephe iyi tatlım..
oo kolay gelsin cnm... valla yaprak sarmasına bayılırım.
ne zamandırda canım istiyor yapmaya fırsat bulamıyorum..
size Afiyet olsun cnm..

sağol canım:ecrin_bebek:

kolay gelsin semiha bizim ev uyku moduna geçti bende keyfini çıkarıyorum, eşimde uyukluyor.

ne güzel işte keyfini çıkar her zaman müsait olamıyoruz maalesef.sositososito

ben iyiyim danalar siz nasılsınız bakalım kuzuları uyutan buraya kaçmış... nasılsınız keyifler nasıl....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yettim gayriiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bi bu topikimdeyim, bi diğerkaydirigubbakcemile
koşturuyom iştekaydirigubbakcemile3

babası zeynebi uyutuyo bende burda takılıyom işte nabıyım
un helvam bitmedisırnaşık şey
gelinde hüpletek hep beraber delülercokacimcoook

ben iyiyim danalar siz nasılsınız bakalım kuzuları uyutan buraya kaçmış... nasılsınız keyifler nasıl....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bizim cephe gayet iyi tatlım.
bugün 2 kupa kahve içtim..
birazdan 3 .yü içecem. Beyazı izlemek için:))..
sen nasılsın cnm.. nasıl keyifler..

kızlar ben bu aralar acayip örgüye merak saldım..
geçenlerde netten kızımcığım için bir sürü model indirdim..
bu kış örecemm.. malum geceler uzun..

bizim cephe gayet iyi tatlım.
bugün 2 kupa kahve içtim..
birazdan 3 .yü içecem. Beyazı izlemek için:))..
sen nasılsın cnm.. nasıl keyifler..

iyidir canım ne olsun bizim sıpalarda sanırım bugün benden gizli kahve felan lüplettiler içeride babasıyla birlikte şarkı söylüyorlar ufaklıkta alkış tutuyor oynuyor onlarla.... artık ne zaman yatacaklarsa kafamçokkarıştı

resimleri yükledim kızlar bakabilirsinizz....:)))
zehracım çekmece içindekiler daha pc ye yüklenmediler..
en kısa zamanda onları ekliycem öpüyorum seni..

sorma elimde iki yarım örgüm var ikiside acil birisi yeğenime yelek diğeri çağanıma hırka kapişonlu bayrama bitirmek istiyorum ama bakalım nasıl olacak ... hemmen bakıyorum resimlerine

nasıl cnm uyku düzenleri
geçmi uyuyorlar..

yoooo aslında bu kadar geçe kalmıyorlardı ama bu gün kudurdular birde geçen bayramda uykudüzeni bir alt üst oldu küçüğümün birdaha eskisi gibi olmadı ehh biri yatmadımı diğerini azıtıyor yanilaelaelaelaelae

kızlar ben bu aralar acayip örgüye merak saldım..
geçenlerde netten kızımcığım için bir sürü model indirdim..
bu kış örecemm.. malum geceler uzun..

bende aynı yaa, kızıma bir hırka başladım kağşonlu falan. Çok mu örgü biliyorsun dersen bilmiyorum ama çok kolay bir örnek buldum. Yalnız örgü örmek (aslında birşeylerle uğraşmak) resmen terapi gibi ya kafam boşalıyor, örneğinide eklesene

bu sene örgü favorimiz desenize.bende berra ya süeter ördüm kendimede hırka başladım.örgüyü çok bilmiyorum ama terapi niyetine.kafam dağılıyor diye örgüye veriyorum kendimi fırsat buldukça

güzeller bu gecelik benden bu kadar yavaş yavaş pilim bitiyor mirmirmirmir

hepinize iyi gecelr iyi uykular ve güzel bir sabah diliiyorum... allah rahatlık versinnnnnmirmirmirmir

bende kaçıyorum kızlar.makinada çamaşırlarım vardı onları asıp,sporumuda yapıp yatacağım.
hepinize iyi geceler.

cnm bende çok fazla bilmiyorum..
biters bi düz örecem işte:))..
şaka bir yana bulduğum modeller hem şık hem ya düz örgü yada haroşa..kolay yani..
eklerim şimdi modelleri....
bişeylerele uğraşmanın iyi gelmesi fikrine aynen katılıyorum cnm..

ooo hamarat çok , bende çok bilmiyorum semiha ama bir heves bir gayret görsen. Örgüler bitince ekleyelim.

mavice nereye daha helva yapacaktık, allah rahatlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…