- Konu Sahibi DreamLover
-
- #7.401
ooooo günaydın bugün erkenci hatunlarımız çokkkk ohhh mevcan hanım süslenmiş püslenmiş gezmelere gidermiş iyi eğlenceler canım....
frezya sanada günaydın canım nasılsın kuzuların nasıl iyi haftasonları balımmm
tatarımmm kıyamam sana üst üste gelmiş hepsi bir doktora görünsene canımya
3 yıl önce böyle rahatsızlanmıştım bende inat ettim gitmedim doktora ama iki adım atınca bir öksürük tutuyordu boğulacak gibi
2 ay sürdü inatla gitmedim doktora bir yıl sonra rahatsızlandığımda doktora gitmiştim film felan çekmişlerdi bronşit geçirmişsin sen hemde bayağı ağır dedi doktor.. be doktora bile gitmediğimi söyleyince şaşırıp kalmıştı ama bünyen bayağı sağlammış dedi az kalmış ciğerlerimde yara açılıp zatürre olmama yani bence ihmal etme bir git be hala onun acısını çekiyorum şimdi en ufak grip nezle olayında doktorluk olmada geçmiyor birkere hapı yuttuk ya... ihmal etme canım bence... çok geçmiş olsun acil şifalar tatlımmmm:teselli:
günaydın kızlar ...
herkese iyi tatiller güzel hafta sonu diliyorum...
mevcancım iyi gezmeler canım..
tatarım allah şifa versin canım....
bizi sorarsanız dün akşam zorla yaptı yavrum kakasını....
gece 3,30 da bi kalktı ağlayarak..susuturamadım...
ve sabaha kadar uyumadı..ıhlayıp durdu..
ne derdi var anlamıyorum..yine başladık ıhlamalara...
waaaaayyyy zehra danasııııı götürmüşün helvaları ohhhhh afiyet olsun balımmmm....
ekin garusu kıs seni yolarım delü karuuuuu neymiş efem hepsi beş mişde matematiği dörtmüş kıs delüüüüü dalgamı geçiyon sen biznen maşallahı var kuzunun aferim kuzuma demek gülük istiyormuş kıyamam yawruma.... danaaaa çabbbıııkkkk en güzelinden bir gülük al çucuğuma maşallahhhhhhhh kırk bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?