Bebeklerimiz ve Biz

Eda'cım modelleri eklerim. bakabilirsin..
tabi ilgilenenlerde bakabilri:))

resimlere yorumlarınız içinde tşk ederiz canlar..

ben kaçar... herkeze iyi geceler..
keyifli bir hafta sonu diliyorum..
öpüldünüz.....

günaydın kızlar..herkese iyi haftasonları..bugün günümüz var birazdan çıkıcam..taa ankaranın bi ucuna gidicem..saçlarıma fön çektim bide makyaj..berfe sultanı bekliyorum..
haydinn muck...

gunaydın kızlar
iyi hafta sonları kşam kayın pedrime gittik ne cok iyi ne cok kötü bunada şükür oturdugu yerde oturuyor masum masum bakıyor canım ya
benim öksürügüm gecmedi ne yaptıysam ilaçaldım ama gecmedi öksürürken ötüyor ciğerlerim resmen bogozım tahriş oldu acıyor öksürmek istemyiom ya bu arada adette te oldum hepsi üstüsüt geldi yıkılcam valla yataklara düşecem
sanarsınız sigara içiyom bi balgam var ki

günaydın kızlar ...
herkese iyi tatiller güzel hafta sonu diliyorum...

mevcancım iyi gezmeler canım..
tatarım allah şifa versin canım....

bizi sorarsanız dün akşam zorla yaptı yavrum kakasını....
gece 3,30 da bi kalktı ağlayarak..susuturamadım...
ve sabaha kadar uyumadı..ıhlayıp durdu..
ne derdi var anlamıyorum..yine başladık ıhlamalara...

ooooo günaydın bugün erkenci hatunlarımız çokkkk ohhh mevcan hanım süslenmiş püslenmiş gezmelere gidermiş iyi eğlenceler canım....

frezya sanada günaydın canım nasılsın kuzuların nasıl iyi haftasonları balımmm

tatarımmm kıyamam sana üst üste gelmiş hepsi bir doktora görünsene canımya

3 yıl önce böyle rahatsızlanmıştım bende inat ettim gitmedim doktora ama iki adım atınca bir öksürük tutuyordu boğulacak gibi

2 ay sürdü inatla gitmedim doktora bir yıl sonra rahatsızlandığımda doktora gitmiştim film felan çekmişlerdi bronşit geçirmişsin sen hemde bayağı ağır dedi doktor.. be doktora bile gitmediğimi söyleyince şaşırıp kalmıştı ama bünyen bayağı sağlammış dedi az kalmış ciğerlerimde yara açılıp zatürre olmama yani bence ihmal etme bir git be hala onun acısını çekiyorum şimdi en ufak grip nezle olayında doktorluk olmada geçmiyor birkere hapı yuttuk ya... ihmal etme canım bence... çok geçmiş olsun acil şifalar tatlımmmm:teselli:

bizi sorarsanız dün akşam zorla yaptı yavrum kakasını....
gece 3,30 da bi kalktı ağlayarak..susuturamadım...
ve sabaha kadar uyumadı..ıhlayıp durdu..
ne derdi var anlamıyorum..yine başladık ıhlamalara...

canımmmm mavilim günaydın balım güzel bir haftasonu diliyeyim önce.... canım kıyamam ruzişime canım belki kabızlığından gazıda oluyordur o yüzden iliyordur kuzum... çok geçmiş olsun acil şifalar canım kardeşimin bebeğide inliyordu doktora götürdüler gazından dedi doktor... kendinede kuzuşunada iyi bak canımmm:1hug:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytherkeselere güzelliklerle dolu sevdikleriyle geçireceği cıvıl cıvıl bir haftasonu diliyorummmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

oooooooo ekin naz danasıda buradaymışşş öpüyorum seni kaymaklı ekmek kadayufummmmmmmŞeniz

bende inatlaşıyom hiç sevmiyom doktorları ya
sabah eczaneden şurup aldımbi deniyim sadece öksürüük var am uyutmuyor kör olasıca öksürük gizem iyi şimdilik inşalah hastalanmaz ya kış geldi yandık valla dökülüyozzzz

canım gizemde aynı böyle oldu kabız aglıyordu yavrum fitil atım aynengeri cıkartıyordu kaka yapamıyordu bende kayısı ve kepekli ekmek verdim bi dilim corbasında hemencik cıkardı

kızlar günaydın hepinizeee
iyi hafta sonları hepinize bir ara topiğe girdim sabah. naz da yanımda sandalyede oturuyordu
arkaya falza yaslandı sanırım pat yere düştü kafayı çok kötü çarptı yere
çok ağladı kuzum yavrumm

mavice danası sanada günaydınlar bebeğümmmmmmmmmmmmm
öpüyorum senüüü danammm

mavili canım neyi var çitlenbiğin hala kabızmı ondanmı uyumadı acaba
yavrum kıyamam elma kurdum o benim mini minim
armut denedinmi canım iyi geliyor

yelizcim görüyorum sende burdasın canım
denom nasıl oldu

günaydın canımmmm çok geçmiş olsun nazımıza allahım beterinden korusun şişlik felan varmı danammm... iyi sohbetler yiieeewrüüümmmmmm:dance:

saol canımcım.hafiften şişlik var uyumak istiyor babası oyalıyor şimdii

iyi sohpetler bebeğümmm
ben şimdi kaçarr daha sonra görüşürük öpüyorum hepinizi

delü ne diyon tabi hepsi 5 olacak.:mymeka::teselli:
şaka biryana çok çalıştırıyorum kursada verdim o yüzden 5 olmasını isterdim yoksa
çokda önemli değil yani.bunada şükür tabi
bugün alacam canım günlüğünüü kızıma

Kızlar şimdi bir kitap okuyorum
Başarılı bir çocuk yetiştirmenin yolları.Dr.Harvey Karp yazmış..
California Ünv. San Diego Çocuk hastalıkları pediyatri uzmanı..
Kitap inanılmaz..Ağlama krizlerinden ısırma cimcikleme..
sakinleştirme tekniklerine kadar çok başarılı taktikler var...
Yumurcak-ça dilinden Fasd food taktiklerine kadar...
Çocuk bölümünede eklemek istiyorum her sayfanın resmini çeker sizlerinde faydalanmasını istiyorum bu taktiklerde..
Ama heyecanla ilk başta benim bitirmem lazım..395 sayfa ama denicem en azında eklemeyi..
kitabı henüz bitirmedim ama şimdiden şiddetle tavsiye ederim...

Deniz üzerinde denedim ve başarılı oldum özellikle inatlaşma ve yapma dediklerimizi onlar için
tehlikeli ve zararlı olduklarını inandığımız şeylerde..
söylediği taktikler işe yarıyor...İnanamadım yani aylarda Wc kapağının pis olduğunu
anlatmaya çalıştım ama deniz inatla onu ellemeye çalışdı...Yumurcak-ça dilinde anlattığımda ise anladı..
İnanılmaz değilmi.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…