Bebeklerimiz ve Biz

herkese iyi hafta sonları diliyorummmsositosositobebişlerinizle unutulmaz bir gün geçirirsiniz inşallahhhsositososito

mavilicim her sabah kahvaltısına haşlanmış kayısı ezip eklersen, kaka sorunu hiç olmazyerimseniben kayısı gerçekten bağırsakları çok iyi çalıştırıyorkaydirigubbakcemile2

ardam dün merhaba yapmayı öğrenmiş,:lepi:elimi uzatıp merhaba diyorum o da elini uzatıp sallıyor bir güzel:smiley-cool:
bu arada ardam 11 aylık teyzeleri, yaşımıza tam bir ay kaldı

haytım sağol biz iyiyiz sen nasılsı ve nasıl oldun cnm
aslanını nasıl cnm öpyorum ikinizide kendine iyi bak :teselli:Şeniz

slm kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım güzel bir hafta sonu dilerim,
bi kaç gündür bakamadım geçmişide okuyamadım
ekinnaz, naz düşmüş çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

kızlar oğluma kazak başlamıştım ya bitirdim ama pek güzel olmadı sanırım kollarını ayrı örüp dikmiştim tekrar söküp şişe alıp öreyim diyorum birde iptenmi bilmem lastik kısmı bol gibi geldi bana bi baksanıza,

[/IMG]

canım benim ellerine sağlık çokta güzel olmuş kolları takma kol olayını herkes beceremez... lastik olayına gelince biraz gevşek örmüşsün okadar eğer çok gevşemesini istemiyorsan lastik uçlarını tığla hem toparlanır hemde daha fazla gevşemez.... güle güle kullansın alişimiz canım sağlıkla inşallah:1hug:

ben örgüyü çok severim ama zorlanıyorum boynumda düzleşme var daha doğrusu dümdüz olmuş oyüzden kaslarımla ilgili sorunlar yaşıyorum çok yorulunca ehhh azıcık ör bırak yapıncada insanın iştahı kaçıyor elimde iki örgüm var ikiside acil yani demekki 1 haftaya kadar boynum tutulurrrrrrkafamçokkarıştı

sağol canım teşekkür ederim,
eğer rahatsızsan örme canım zorlama kendini bende bi işe başlayınca bir an önce bitsin hastalığı var bitirene kadar rahat edemiyorum :))

cok güzel olmuş canım
lastilerini gevşek örüyorsan şişleri küçük tutu düze gecerken şişlerii buyut böylelikle bir örmüş olursun
lasitikleri 2,5 düz örgüyüde 3,5 la ör
gerci ipe göre degişiyor

V yi keserken kol kesmeye başladıgında keski izalı ve küçük olmasın kafadan rahat gecer

Son düzenleme:
şimdide be geldim siz kaçmışsınız... neyse herkeslere iyi gecelr sema24 sanada iyi gecelr canımmmm

kızlar saat kaç ve bız oglumla ayaktayız ve cok kötuyuz sanırım efe ruya gördu korktu barım barım bagırıyo çok korktu bende yanıma aldım yatırdım benıde ıstemıyor yanında muzık actım o ssakınlestırdı daha hıç uyumadımuykusuzluktandA ben çok kötuyum

ardanın ateşi sabaha kadar düşmedi, önce şurup verdim olmadı sonra da fitil attım
sabaha kadar cayır cayır yandı oğlum,inleyip durdu
şimdi de kucağımda baygın bir vaziyette yatıyor
konuşmuyor,gülmüyor,napacağımı bilmiyorum

çokom çok geçmiş olsun cnm neden ateşlendi dişmi caba ama diş in ateşi düşer...
dr a gsterseniz ya...
kaça yükseldi en son ateşii

Hülya'cım çok geçmiş olsun canım ya. Yazık kıyamam Arda'ya, ılık bir duş aldır, bolbol su içirmeye çalış birşey yemesede susuz kalmasın. Çok mu yüksek ateşi, geçen dişlerinde Asya'nın ateşi 30 saat falan aralıklarla inip çıkmıştı ama çok fazla yükselmemişti, umarım hemen geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…