Bebeklerimiz ve Biz

günaydın ayşegülcüm.
bizde erkenden kalktık sersem gibiyim yaa

bu aralar naz hiç kahvaltı yapmak istemiyor
sabah sadece bir yumurta yedirdim zorla başkada bişi
yemedi.zorlayıncada ağzından geri çıkarıyor.

iyi bir yumurtayı yedirebilmişsin ben yediremiyorum hemen çıkartıyor zar zor avuç içi kadar ekmek içi ile 1 zeytim küçük bi parça yumurta azcık peynir birazda nutella sayesinde bi ondan bi bundan derken yediği bu kadar meyve suyu sıkıyorum içmiyor yanında ha bire su su, sonrada süt verdim şimdi napıyım

ayşegülcüm çocuklar bu aralar çok iştahsız
arkadaşlarımda yedirememekten şikayetçi
zorlamamakta gerekiyor ama anne yüreği işte aç gezmelerine dayanamıyoruz

alişimde iyi yemiş aslında hepsinden azar azar yemiş yavrum
benim cadıda çay istiyor sabahları bende ıhlamur yapıyorum onu içiriyorumm

günaydın kızlar
güzel mutlu bir gün geçirelim hep birlikte :))
kızlar kahvaltıyı ne zamana kadar bulamaç şeklinde veriyoruz???
berra arada sıkılıyor bulamaçtan.bende ayrı ayrı veriyorum o zamanda az yiyor

anne yüreği işte dediğin gibi canım ama çok az az minnacık bi lokma şeyler doymuşmudur bende meyve suyu sıktım, ıhlamur denedim yok içmiyor su illaki,
semihacım bende yeni ayrı vermeye başladım bulamaçtan sıkıldı heralde yemiyor bende böyle deniyorum seviyorsa berra yesin en azından içine herşey koyuyoruz ayrıyken seçici oluyorlar,
oğlumu uyuttum yine bir küçücük aslancık varmışı söyleyerek uyudu ama :) küçük aslancığım benim:)))

Benim kuzum 7,30-8,00 gibi bir bieron sütünü içiyor sonrada babanesinde kahvaltısını yapıyor..
deniz kahvaltıyı şimdilik güzel yapıyor ama biz yumurta vermiyoruz çok test ettik alerji yaptı..
onun dışında peynir zeytin nutella reçel pekmez domates helva vs..işte az az birer lokma yiyor..
deniz yoğurt u sadec yemiyor ama ayrana bayılıyor bizde ayran yapıp veriyoruz..bir şekilde yediriyoruz işte.. karnını doyurmak önemli olan öyle yada böyle yesin öğle değilmi..?

günaydın kızlar..güzel bir gün olsun hepimizi için...
dün gelemedim işlerim çok yoğun....
merak ettim sizleri...
kuzum huysuz..iştahsız...
sabaha kadar ıhlamalar..gündüz hiç uyumuyor falan...
dün akşam yıkadım...
yağ ile masaj yaptım...burnuna serum fizyolojik yaptım..
buhar makinasını açıp yatırdım...
ilk defa rahat uyudu....
acaba şifa hangisindeydi çözemedim henüz...

sizler nasılsınız..soytarım ayşegülcüm burdalar.....

kızlar bakın kardeşimin 12 aylık kızına örüyorum henüz bitmedi kapişonunu örüyorum daha sonrada fermuar dikicem önüne bitincede koyarım hatta esma ezel hanımın üzerinde bi foto çekip koyarım :))
[/IMG]

yelizcim benimkide yoğurt yemiyor yaşına kadar hergün çok güzel 1 kase yiyordu şimdi istemiyor meyveli yoğurtlardan denedim onu nasıl yiyor bende pek vermek istemiyorum hazır diye, pekmez, reçel, bal tatlı şeyleri asla yemiyor sadece nutellayı seviyor malum çikolata acı ekşi seviyor,
elifcim hoşgeldin ruzenin huzursuzluğu gitmemiş bizde öyleyiz kendi kendine yatıp uyuyan oğlan gitti yerine başkası geldi, kaloriferler yanıyor buharı çalıştırmakla iyi etmişsin belki o rahat ettirmiştir serum fiz. de açmıştır nefesini bende çıkartıcam buhar makinasını infraretlerde çok kurutuyor havayı

teyzeleri oğlum hafta sonu 3. kez traş oldu albüme ekleyecektim yeni resimler ama sürekli hata veriyor bi tane buraya koyayım dedim,
[/IMG]

hoşb bulduk canım.....
yoğurt konusu bizde de dert...
ismi lazım değil meşhur şu meyveli yoğurda sağolsun kaynanam alıştırmış...onu yiyor normal yoğurdu yemiyor....
maksat karın doyurmak dşyor....
bende çocuğumu kendiniz gibi kısa boylu yapacaksınız diyorum...sağlıklı değil diyorum ama anlamıyor....küp küp onlardan yiyor başka bişi yok....
nutella biz hiç vermiyoruz ruzeye...ama batramlık çikolatalrdan falan yiyor seviyor onu....
ayşegülcüm ben bu buhar makinesi ne kadar süre ile çalıştırmalı onu anlayamıyorum...
ruze çok minikti ben hasta olmuştum...
gece çalıştırdık....
kapatmak aklıma gelmedi..sabah kalktığımda halı falan sırısıklamdı ve nefes alamıorduk eşimle....
allahtan ruzede bişi yoktu..ama çok korktum..çok kötü yaptı bizi o makine..ama dün akşam nerdeyse kapalı sayılacak kadar az açtım sabaha kadar çalıştı bişi olmadı

Elif cim o kadar çok yöntem denemişsin ki bence hepsi birden iyi gelmiştir..
Canım yoğurtun hepsini vermesin bari normal yoğurt a 3/1 ini karıştırsın maksat tatladırmak olsun..
Ayeşgülcüm ne hamaratsın sen öyle yahu maşallah diyelim çok şık olmuş sıcacık tutar o ama anlamadım tulum galiba değilmi..keçeli ip olduğu için net değil model resimde.
Çok çalıştırma elifcim nemden hasta olur bu sefer kullanma klavuzunda yazmıyormu süresi..
yazmıyorsa bile 2-3 saat yeterli sanırım..

Unutmadan cnm alişime sıhatler olsun canım
denomun saçlarıda baya uzadı banyoda belli oluyor ama lüle lüle olduğu için:)
yavrumun saçları uzadıkça yukarı kıvrılıyor..:)

Hımmmm çok hoş ben alt lastik kısmını ayak kısmı olarak gördüm ayrık duruyor ya
ama çok güzel valla bende annememi yaptırsam acaba?? Mor keçeli ipten

eltim kızına örüyordu bayıldım valla annene bi söyle yakından görsen daha çok hoşuna gider denomada pek bi güzel olur severim ben onun kıvır kıvır saçlarını maaşallah kuzuşa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…