Bebeklerimiz ve Biz

kızlar müünün hepinize selamı var
yazdıklarını aynen kopyalıyorum

topiği ve kızları çok özledim çok özel bir sohbet yeriorası kıymetini bilsin kızlar söyle canım:))
ben bir süre daha böyle inan uyarı falan alırım diye tırsıyorum açıkcası

ewet zeynepcim bugün hmen hemen full çekti topik
İyiyiz hayatım çok şükür sen nasılsın..
sorma ya evimde şöyle oturamıyorum rahat rahat :)
Canım onlar yün ipten yapılıyor...sonrada pikeye dikmiş..
ama kapı süsü benim daha bir hoşuma gitti..onuda gördünmü..

tenzilecim çok hoş olmuş yatak örtüsü
naz o ponponları tek tek yolar ponpon felan kalmaz örtüde

yok cnm yaa ..
oyalandığını sanmıyorum..yemekyemek istemiyor, elinde ekmek yiyor..
büyükte koparıyor. korkuyorum, dalgınlığıma gelip kalırsa boğazında diye yaaa..
birde normal yemek yedirirkende sinirlenmemek için zor tutuyorum kendimi..
meyvesini yoğurdunu, çorbasını filan yedirirken bu aralar küçük bir leğen aldım.içine su koyup oynarken yediriyorum artık.. ama ekmek vereyim eline bir güzel yiyor...

ewet cnm şimdi gördüm hoş olmuş gerçekten.
bu yün ipten yapılan ponponlar hazırda satılıyormu ki..
ben hazır satılan ponponlar varya (pamuktan olanlar) ondanmı acaba dedim....

iyi akşamlar kızlar muhabbetiiz bol olsun

evet yatak örtüsüde hoş olmuş yaratıcılık güzel şey ama bende kapı perdesine bayıldım çok şirin duruyor ama benim sıpaların odasına olmaz kızların odalarına daha yakışacak bir şey ama çok güzel mutfağa yapsak olmazmı acep:uhm:

yelizcim zeynepcim sizler nasılsınız

ekinnazcım saol balım mücümede sevgiler...

eccük bakınim yemek yapacağım bugün kayınvalidemlerde misafir vardı ehhh doğal olarak bende oradaydım:dilcikar:

Çok iyi bişey değil cnm bu konuda taviz verme ve üzülmede..iyi bişey olsaydı beslenme uzmanları
kısıtlama getirmezdi değilmi :)

oooooooo mavicem..nerdesin yahuu bisen yoktun bugün

Benim mavilimde yoktu bugün umarım bir sorun yoktur..
Sevilde taşındı galiba ondan giremiyorum...ıııım başka kim vardı..???

evet mavicem biraz süslü olduğu için erkek bebeler için pek uygun değil bende aynı fikirdeyim..
bende kuzucuğuma yapsammı diye tereddütteyim..

*çocukları kendinize karşı saygılı yapmak için: ona karşı daima güler yüzlü olun küçük kabahatlerini cezalandırmayın, niyetinin ne olduğuna bakın. onun hislerine değer verin ve bunu gösterin.

*çocukların kendinize karşı güvenini kazandırmak içinnları babaları ile korkutmayın,babasından ve annesinden her olumlu hareketinde destek göreceğini anlatın onların sevinçlerini paylaşın acılarına ortak olun, size birşey sorduklarında ilgiyle cevap verin. çocukların size günmesini sağlamak için onlara boş vaatlerde bulunmayın vaadinizi yerine getirir eşler olarak birbirinize saygı gösteriniz çocukların önünde birbirinize karşı kötü davranmayınız.

*çocukların size saygı göstermesi ve iltifat etmesi için: çocukların kusurlarını, suçlarını alay ve hakaretle karşılamayın herşeylerini tenkit etmeyin zira tenkit edilen çocuk çekingen olur(olumlu tenkit hariç)

*çocuklarınızın sözünüzü dinlemeleri için: emir verirken yerine getirip getiremedeiklerini kontrol edin onlardan yerine getirebilecekleri şeyler isteyin. kuru tehdit savurmayın çocukların kardeşlerini sevmeleri için birini cezalandırırken diğerini mükafatlandırmayın bu düşmanlığa yol açar. birini severken ve takdir ederken aynısını diğerinede yapın birbirlerine hakaret ettikleri zaman hemen araya girin ve ceza verirken suçun kimde olduğuna bakın.

*çocuklara insanları sevdirmek için: onlara daima iyi insanlardan bahsedin dünyadaki yardımlaşmadan ve iyiliklerden bahsedin.

*çocukları yumuşak başlı ve merhametli yapmak için: herkese ve çocuğunuza yumuşak davranınzayıfları koruyun, tabanca ve bıçak taşımayın

* çocukların tabiattaki güzelliklere karşı duyarlı olmaları için: onlarla allahın sanat harikalarıyla dolu olan tabiatla ilgilenince bumeraklarıyla alay etmeyin çiçekle böcekle kurtla kuşla ilgilenmesine teşvik edin. onlara çok küçük yaşta okuma yazma öğretmeyin, seviyesinin üstünde bilgi vermeyin ders çalışmadığı için bedensel ceza kesinlikle vermeyin.

*çocukların kıskanç olmaması için: çocuğun yanında durumu iyi olanları çekiştirmeyin varlıklı işi yerinde mutlu insanların başkalarını düşünmeyen insanlar olduğunu söylemeyin.

çocukların hayal ve kabus görmemeleri için: onlara sihirden büyüden peri masallarından kaf dağının ardındaki devden, kötü kalpli cadıdan vs. bahsetmeyin ve bu tür film ve dizilerden uzak tutun.

* çocuklarınızın inatçı olmamaları için: onların her istediğini yerine getirmeyin. çünkü böyle bir durumda istediğini alamayan çocuk inatlaşabilir. yanlızca onların haklı isteklerini yerine getirin eğer çocuk illad istiyorum diye tepinmeye başlarsa ve sizde bundan sonra onun isteğini yerine getirirseniz çocuk haklı haksız her istediğini elde etmek için tepinir

* çocuğun yalancı olmaması için: yalan söylemeyin. ona sürekli yalanın kötülüğünden bahsedin daha küçüktür diye yalanlarını hoş görmeyin eğer çocuk suçunu itiraf ediyorsa onu cezalandırmayın. çünkü bazı durumlarda çocuk sırf ceza almamak için yalan söyler.

şimdilik bukadar arkası yarınnnnnnnnna.s.

Son düzenleme:
of of of şu an nasıl bir yağmur başladı bardaktan boşanır gibi derler ya aynen öyle hayırlı rahmet olur inşallahhhh :Saruboceq: allahım ne olur bol bol yağmur yağsın izmirime :Saruboceq:

iyi geceler kızlar..kızımı uyuttum..size bi bakem dedim...kimsecikler yokmuş..
neysem herkese deliksiz mışıl mışıl uykular...

günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum,
frezya, soytarı günaydınlar
biz her zamanki gibi erkenciyiz yine sıpam gece bizi uyuttu önce :))
kahvaltıdada pek bişey yemedi sizler nasıl ve ne miktarda neler veriyorsunuz bebişiniz kahvaltıda acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…