Bebeklerimiz ve Biz

ekin055 maaşallah senin kuzya güzel yiyor demekki bizde yememe sorunu var bide henüz 2 dişimiz olduğu için zorlanıyoruz hala, bıldırcın yumurtasını nasıl veriyorsun haşlayıpmı zaten minicik dimi o?

ayşegül maşallah sana pek hamaratsın örneğe bayıldım.alt lastikleride keçeli ipten mi peki.bende yapacağım.bitmişinide muhakkak görmek istiyorum.alişede maşallah sıhhatler olsun.

yelizcim denomuzun büyük hallerini hiç görmez olduk.resim ekle canım evdende bakalım.

teşekkür ederim ekincim deneyeceğim benimki 15.5 aylık 2 dişli hala :))) takvimi tickershack.com dan yapıyoruz dene yapamazsan yardımcı oluruz.

semihacım alt lastiği normal yünden derli toplu duruyor ve enli lastik olduğu için hazır gibi olmuş kol kenarlarınada ince bi lastik ördüm bitmiş halini görmedim ama kapişonunun ağız kısmınada ince bi lastik örmeyi düşünüyorum lastiklerin hepsi normal yünden

Semihacım sorma yaa
akşam bir otursam pc ye neler yapacamda..yavrumu uyuturken bende uyuya kalıyorum yorgun düşüyorum..21,30 da ikimizde uyuyoruz:)
eklerim en kısa zamanda cnm..

slm kızlar
emiri yolladım eccük işleri yaptım
zeynebi uyuttum, şimdide size bakmaya geldim
maavicem ve semihacım burda görünüyolar, nasılsınız kızlar

selam kızlarrrr herkeslere güzel bir gün diliyorum

alişimime saatler olsun benim keltoşun hali ne olacak birlemem ne traşı saçı uzamıyorki elifcim bencede hepsi birden iyi gelmiştir öpüyorum ruzişi ekinim danammmm görüşemez olduk öpüyorum seni fıstığmmm semihacım benim sıpa işine geleni taneli hapur hupur götürüyor ama kahvaltıda yumurta ve peyniri birde pekmezi illa bulamaç yapıyoruz yani yelizinde dediği gibi önemli olan yemesi nasıl yerse yesin öpüyorum güzel kızını

yelizcim sen nasılsın canım evet denomuzun resimlerini eklede bakalım eyse kızlar şimdilik benden bukadar benim kaynoş pek bir aktif bu aralar az sonra misafirleri gelecek yie ben yine hoooppp aşağı offfff kaç gündür kuaföre gidip saçlarımı kestireceğim sıra gelmiyor yaaaaa neyse inşallah yarın gelen giden olmazda giderim inşallahh hadi öptüm hepinizi muhabbetiniz bol olsun

yazmadan geçemicem çağatay ana sınıfına gidiyor malumunuz bir sürü şarkı öğrendi bu güne kadar heömmencikte ezberle hafızası süperdir kuzuşumun ama dün bir şarkı öğrenmiş hamdi tamdi diye deli oldum yaaa okadar şirim öyle tatlı söylüyorki akşama kadar kaç kez söylettim çocuğa bilmiyorum her seferinde mıncıklıyorum şarkısı bitince ounda çok hoşuna gidiyor..... el hareketlerini felan bir görseniz çok tatlı yavrum:asigim:

ya mavicem sorma cnm, şiir okumaları, süzülmeleri, beğendiğin de de nazlanıp okumam ban ne deyip okumak için can atmaları
allah hep güzel günlerini göstermeyi nasip etsin yavrularımıza cnmm benim

amin canımmmm aminnn ya okadar farklı duygular ki tarif etmek mümkün değil rabbim herkese yaşatsın bu duyguları inşallah güzel duana bende katılıyorum allah hep güzel günlerini göstersin inşallah sen nasılsın zeynomuz nasıl canımmmŞeniz

zeynom tam bi kumanda delisi mavicem sorma gitsin-tatlicadiarzu-
ne yaparsan yap ne uydunun ne tv nin kumandasını elinden alamazsın:roflol:
cıngar çıkarıryo vermemek için
uyurkende onları sıkıcana tutup uyuyokafamçokkarıştı
almaya kalkarsamda uyanıyo ağlıyomirmirmirmir

slm kızlar nasılsınız ya sızın çocuklarınızda altını alırken aglayıp tepınıp kacıyormu efenın altını zor alıyorum ve kesınlıkle gıysı gıydırtmıyo ne olacak benım halım bılmıyorum oldfum bıttım vallahı ben ya

merhaba kızlar, nasılsınız bakalım

Asya hanım uyuyorlar bende iş arası bir size bakayım dedim, sibel benim kızımda aynı ya resmen yoruluyorum, Eşim evde olduğu zaman ondan yardım istiyorum, o oyalarken ben altını değiştirip giydiriyorum. Ya kızlar benim kızımın altı bu ara hemen kızarır oldu, ıslak mendili kullanmayı falan bıraktım sürekli yıkıyorum, havalandırıyorum akşam birşey yok mesela sabaha hoop kızarmış. Bunca zamandır birşey olmadı, k.validem yedikleri yapıyordur dedi, mantıklıda gelmiyor değil.

Kış geldi millet evde oturmaya başlayınca maharet ortaya çıkmış. Maşallah herkes birşeyle uğraşıyor, bende kızımın hırkasını bitirebilirsem ekleyeceğim.

:) bizde başa çıkamadık zehra'cım evde kullanmadığımız bir kumandayı temizleyip ona ayırdık ama başta cazip gelsede belli bir süre sonra yine bizim elimizdeki kumandalara göz koydu, artık başa çıkamıyoruz. Ben Asya doğmadan evvel biraz höt-zöt yaparım benden çekinsin falan derdim ama bütün süngülerim düşmüş durumda o ne derse o aman ağlamasın, aman üzülmesin. Belki büyüdükçe biraz daha kuralcı olabilirim.

sibelcim tıpkısının aynısı durumdayız accayyipppp hareketli bir çocuk zaten ben diyorum o yüzden çocuk bir aydaha bekleyemedi annesinin karnında... kurtlu kurtluuuukafamçokkarıştı

iyi akşamlar kızlar topik bomboş ehhh bende bir kahve yapim kocişle karşılıklı içelim sizle iyi akşamlar ve iyi gecelerrrrr tatlı tatlı uykular ama ennnn kesintisizinden.....

aynen bizde zor alıyoruz altimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…