Bebeklerimiz ve Biz

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlarr

dream danam
doğum günün kutlu olsun
ailenle nice mutlu sağlıklı senelere bebeğümmmmm
iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
allah sizi ne yapmasın emiiiiiiiiii
arkamdan konuşun bakalım
delü garularlülülülülülü
bu kız 2 çocukla nasıl başediyo demiyonuzda para adamı değiştiriyo diyonuz :a015:

:mymeka: yalanmı danam mirmirmirmirkaydirigubbakcemile3 öperim seni
tatlım

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE NİCE SENELERE CANIM AİLENLE VE SEVDİKLERİNLE YENİ YAŞIN SANA HEP GÜZELLİKLER GETİRSİN

Ah canım çok geçmiş olsun ikinizede acil şifalar

yarında benim kuzumun doğumgünüüüüüüü..
hasta ama benim kuzum..bizde cmr günü akşam kutlaycağız..inşallah o güne kadar düzelir....

BERFE MİZİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN ALLAH SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU UZUN BİR ÖMÜR NASİP ETSİN İNŞ.

iyi akşamlar kızlar
mavice danası geldim işte burdayım ahanda şimdide sen yoksun.
kaçakkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))))))))))))))))))

Dreamcım nice mutlu yıllara cnmcım..
sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yılların olsun..
cnm benimm....

cnm iyiyiz cok sukur
benim gec uyumamin sebebi gec kalkiyor olmam,
hmm emzirme konusuna gelecek olursak ta sanırım bayramdan sonra bitirecem..
siz nasilsiniz bakalim.?

bizde iyi sayılırız biraz sümüklü oldu kızım ama keyfi yerinde. Ya birşey soracağım emziren annelere bu benim kızım emdikten sonra başlıyor ısırmaya sizinkiler yapıyor mu ya da yapıyormuydu ne yapacağım. Kızmak falan işe yaramıyor, ağlar gibi yapınca ısırmıyor ama sürekli ağlar gibide yapılmazki.

Ahh canım neden kimsesiz olasın iki tane güzeller güzeli yavrun yanında, eşinde gelince bir kutlama yaparsınız. Nice sağlıklı mutlu yaşlara :)

zehracığım nice güzel yıllara canım sevdiklerinle birlikte
mevcan berfemizin de doğum günü kutlu olsun, geçmiş olsun
herkese iyi geceler
geçmişi tam okuyamadım herkes iyidir umarım

yok cnm cok sulur benimki yapmadi,
dişler mi kaşınıyor acaba
cok ta acir
süreklimi yapıor?

günaydın kızlarrrr hepinize mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum hasta bebişlerede şifa diliyorum....

hayırlı cumalar hepinizea.s.

günaydın canlarım,a.s.

mavice dün fırçaladı ya bizi nasılda işi gücü bırakıp geliyom sırnaşık şey:roflol::icecream:

hayırlı cumalar, hayırlı günler:1hug:

hasta bebeklerimize de acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

zeynep te dünden beri öksürmeye başladı, grip değil ama sadece öksürüğü var:1no2:

mev*cancım kuzunun güzel berfemizin doğum günü kutlu olsun... rabbim sağlıklı mutlu ve başarılı hayırlı uzuuuuunn bir ömür nasip etsin prensesine.... iyi ki doğdun berfe nice yıllara kuzumŞeniz

günaydın zehrammmm canım nasılsın zeynebime çok geçmiş olsun canım tez zamanda acil şifalar... önlemini alınki kötü olmasın annesi... sen nasılsın canım.. güzel bir gün diliyorum öpüyorummmŞeniz

günaydın kızlar..hayırlı cumalar diliyorum hepinize....
işlerim çok yoğun..projelere boğulmuş durumdayım..çiz çiz bitiremiyorum...
dün yelizciğim saolsun mail attı haber verim..kaynoş hastalanmış işin gücün arasında mecbur kaçıp eve gittim...
bugün daha iyi ama gribin kuzuma bulaştırmaz inşallah....

öncelikle mavice küstüm sana.....
bak bakalım listende var mıyım yok muyum....

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zehram canım....
güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşım...
yeni yaşın kutlu mutlu olsun...
ömrünün kalanı sağlıkla huzurla dolsun..heşey gönlünce olsun...
doğum günün kutlu olsun canım benim....

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
berfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyiki doğdun berfeeeeeeeeeee
iyiki doğdun berfeeeeeeeeeeee
iyiki doğdun iyiki doğdun..........
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaa

mevcancım küçük kuzunun yeni yaşı kutlu olsun canım...
rabbim nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlarını göstersin inşallah size...........

günaydın kızlarr.hepinizew hayırlı cumalar

mevcancım berfemizin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere kuzucuğuna

Herkese Gü-Nay-DıNNNNNNN
Nasılsınız bakalım iyidir inş. kuzucuklarda
Dream cim geçmiş olsun güzeller güzeli zeynebine...Ihlamur ve keçi boynuzu pekmezi iyi geliyor diye duydum eğer sadce öksürükse önemli al canım ilerlemeden..

herkese günaydınnnnn, geç de olsa zehracımmmmm doğum günün kutlu olsun
allah sana ve çocuklarına uzun ömürler versin, güzel yüzlü arkadaşım,güzel yürekli arkadaşım
seni çook sefiyommm

ve berfeeee iyi ki doğdun meleğim, allah bahtını da yüzün gibi güzel eylesin, nice mutlu yıllara meleğimm

bize gelince arda yine öksürüyor, sadece öksürük var, bir de geçen akşam berkan ben odada yokken kanepeyi kaldırmış, o arada arda kanepenin altına girmiş, berkan kanepeyi tutamayınca aniden bırakmış, kanepe ardanın üstüne küt diye inivermiş elindeki oyuncak da burnuna batmış, biraz yırtılmış,benim odadan çıkmamla girmem bir oldu,arkamı döndüm ve neler oldu,
çok ağlamadı yavrum ama ben ondan daha çok ağladım, allah beterinden korusun çok korktum çok, burnu kırılabilirdi,boynu kırılabilirdi,daha kötüsünü düşünmek dahi istemiyorum

ÇOKOMMM...canım çok geçmiş olsun..allah beterinden korusun...
ayyyy beterini bende düşünmek bile istemiyorum..allahım korumuş kuzunu...çok kötü canım ya....
berkan da korkmuştur yavrum benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…