- Konu Sahibi DreamLover
-
- #7.701
günaydın kızlar hepinize
,
mavilim kaynoşunada geçmiş olsun ne projesi çiziyon danam de bakam yardım gelem istersen,
QUOTE]
günaydın canım..hayırlı cumalar...
saol canım...bu kışda balkona çıkar sigara içerse olacağı o....
elektrik projesi bacım ya....tadilat..bitirdi beni valla.gece rüyamda bile proje görüyorum...
autocad 2007 kullanıyosan bi koşu geliver bacım be.....................
abooo bide cigaramı içiyo ehtiyar :))))))
oo kullanmammı canım R14- 2000-2005-2007-2008 hepisini kullandım gözlerim görmüyor onların yüzünden zati ama ben elektürük çizmedim heç mimari ve doğalgaz çizip hesap kitap inşaat, mekanik bunlarla uğraştım hep
ben sana küsüm mavice danası tamammı?:mymeka::1closedeyes::dilcikar:
herkese günaydınnnnn, geç de olsa zehracımmmmm doğum günün kutlu olsun
allah sana ve çocuklarına uzun ömürler versin, güzel yüzlü arkadaşım,güzel yürekli arkadaşım
seni çook sefiyommm
ve berfeeee iyi ki doğdun meleğim, allah bahtını da yüzün gibi güzel eylesin, nice mutlu yıllara meleğimm
bize gelince arda yine öksürüyor, sadece öksürük var, bir de geçen akşam berkan ben odada yokken kanepeyi kaldırmış, o arada arda kanepenin altına girmiş, berkan kanepeyi tutamayınca aniden bırakmış, kanepe ardanın üstüne küt diye inivermiş elindeki oyuncak da burnuna batmış, biraz yırtılmış,benim odadan çıkmamla girmem bir oldu,arkamı döndüm ve neler oldu,
çok ağlamadı yavrum ama ben ondan daha çok ağladım, allah beterinden korusun çok korktum çok, burnu kırılabilirdi,boynu kırılabilirdi,daha kötüsünü düşünmek dahi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?