Bebeklerimiz ve Biz

allah korumuş ardayı :Saruboceq:
cnm ya işte bu sıpaları bi dakka yanlız bırakmaya gelmiyor ama ne yapalım her saniye de ilgilenemiyoruz ki:1no2:
melekler koruyo yavrularımızı
çok çok geçmiş olsun ardama, şükür ki bişey olmamış:1hug:

berfeye de nice mutlu yıllara diyorum,a.s.
iyiki doğmuş, iyiki mevcan gibi bi anneye sahip olmuş zeytin gözlü, güzel gülüşlü prenses:1hug:

Dream cim olur olur gıcık yapmasını engeller pekmez..

Çokom Arda'mıza çok ama çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun..!
Önce Allah'a Sonra bize Emanet Yavrularımız...!

herkese merhabaaaa
topiğinizin en küçük böceğinin annesi geldi ve sizlere bir soru sormak ister
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...bebislerinin-boy-ve-kilolari.html#post3780997
yukarıda ki link kılıklı yere tablo yapmaya çalışıyorum dünden beri... eşek kafam basmadı... tabloyu bir türlü büyük olarak bire bir gösteremedim. nerde hata yapıyorum bilmiyorum. aranızda bilen varmı ya??

bu arada mavicemm merhaba. mavili, dream,mirror, ali s mother,monpetit, mev*can, semiha, begüm, çokoprens, soytarı, ms eda, kartalsevil, ekinnaz, herkese merhaba. umarım adını unuttuğum yoktur.
keyifleriniz yerindedir inaşllah. hasta olan varsa çoook geçmiş olsun bacılarrr. tez zamanda rabbim şifasını versin inşallah. doğum günü olan varsa doğum günleri kutlu olsun...

günaydın kızlar hepinize
mevcancım berfenin yeni yaşı kutlu olsun sağlık, mutluluk, uzun ömürler dilerim meleğine,
dream geçmiş olsun canım zeynebe,
mavilim kaynoşunada geçmiş olsun ne projesi çiziyon danam de bakam yardım gelem istersen,
çokoom canım benim çok geçmiş olsun Allahım korumuş ardamızı beterinden saklasın rabbim,
mavice danam yoklamayamı gelip gittin,
monpeptit gelmiş gitmiş
frezya günaydın demiş kaçmış,
soytarım burda deno nasıl canım...

ekinim danamda gelip gitmiş
drydenis hoşgeldin canım takvimin çok cici olmuş meleğinde pek bi güzel görünüyor maaşallah ona...

abooo bide cigaramı içiyo ehtiyar :))))))

oo kullanmammı canım R14- 2000-2005-2007-2008 hepisini kullandım gözlerim görmüyor onların yüzünden zati ama ben elektürük çizmedim heç mimari ve doğalgaz çizip hesap kitap inşaat, mekanik bunlarla uğraştım hep

bi ara bıraktıydı kıs...şimdü oğlu askere gidecek diye efkarından geri başladı.....çok lazımmış gibi.............

kıs bacum maşallah kıs....
R14 piyasada kalmadu bilem..millet 2009 a geçti valla..............
elektürük kolay ama sen gel hesap kitap hakediş kısmına baksan yeter bacum be.........
dilden anlayan birinin olması ne güzel demü...
senin demen yeter bacum benim çok saol.................
valla benimde kolum boynum tutuluyor bu çiziölerin yüzüden......kapkara ekrana bak dur başka bişi yok:sm_confused:

kalmadı tabi anam ben ilk işe başladığımda 200 yılında kullanıyordum onu 2008 de bıraktım valla özledim ama biliyonmu kapkara ekranımı rengarenk içce, kalın, kesikli çizgileri, kolonları, kirişleri, boruları, lavaboları, kapıları, pencereleri :))))))) kolay gelsin canım bilgisayarımda program olsaydı mail atardım çizerde ama yokki maalesef

nasıl sınız bakimmm aferm iyi kaynatmışsınız bugün... ben bayağı yoğunum akşama eşimin amcasıgili yemeğe davet ettim hazırlık yapıyorum gerçi akşamdan hemen herşey hazırda işte telaşı yetiyor insana amcasının oğlu yani eşimin kuzeni askere gidecekde adettendir askere gidecekleri yakınları yemeğe alır bende çok severim eşimin kuzenini bende davet edeyim dedim... hadi size iyi sohbetler

drydennis dünürümmmmmm nirdesin canımmmmm güzel gelinimi öp benim içinnnnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

amanda aman kimler gelmişşşşşş mavilim buradaymış zeybennep burdaymış nasıldsınız güzel anneler kuzucuklarızı öpüyorummmm

cnm benim çok büyük geçmiş olsun..
Allah korumsun tüm yavruları..:))
Allah'a emanetler..
Acil şifalar tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…