Bebeklerimiz ve Biz

mrb canlar..
hayırlı cumalar herkeze..
Bugün kuzumu yıkıyacam.
oda ısınırken bende bi bakayım dedim..
ee dün fırçayı yedik mavicemden... bi istikrar sağlamak gerek:))

Zehracım Zeynep'e geçmiş olsun cnm. Acil şifalar diliyorum..

Dünürcüğüm sen nasılsın. Ördüğün yelek çok hoşmuş.. Eline sağlık cnm..
Damadımda tıraş olmuş sıhhatler olsun..öpüyorum kocaman
..

vayy vay vayyyy danam gelmişşş zeynebim nasılsın danammmmm ezgi nasıl oldu canım daha iyidir inşallahhhŞeniz

mavice danam burdaydım zati sabah beri
dünürüm hoşgeldin napıyosun bakalım sağol datlum zilliş bi yeğenim var ona örüyorum, damadında 3. traşını oldu :)) Albinam tatlı kelebeğim nasıl?

alişimin anası biliyom bebeğüm buradasında az önce topikte yoktun bir selam vereyim dedim balımmmmma.s.

mersi gülüm bi yandan örgü modundayım çokta uykum var sabahleyin kalkıyoruz malum erkenden oğluş tekrar yattı hala uyuyor bileydim u kadar uyuyacağını bende yatardım

teyzeleri oğlum yılbaşı partisine davet edildi :))))) büyüdü erkek olduda davetlere gidecek,
eşimin mükellefi var kreş onlarda 31 aralıkta çocuklara eğlence düzenlemişler şe misafiri olarak bıdığımı davet etmişler

benim kuzumda yeni yattı bende bir taraftan işlerime bakıyorum bir yandan pc ye elimde toz bezi hem temizlik hem kk buraya bakmadanda omuyor yani özlemişm topiğin bu halin beee:lepi:

ne güzelllll alişimede değişiklik olur eğlenir kuzuşum büyüyorlar ya ayşegülüm geçenyıl bu zamalardaki halimi düşünüyorumda oynatmaya az kalmıştı çok şükür zamanla herşey yoluna giriyor:Saruboceq:

slm kızlar
full çakılıyız burda maşallah bizlere
herkes iyi ne güzelll
zehracım zeynep e geçmiş olsun.
çoko allah korumuş arda yı.
mevcan berfemizin yeni yaşı sağlık mutluluk hayır getirsin.nice güzel yaşlara.
mavice yemek hazırlığı var galiba
bende yarın akşam kuzenimi alıcam yemeğe.oda askere gidiyor.bayağı kalabalık olacağız.
bugünde kulağıma su kaçırdım galiba gece çok ağrıdı.şimdi azda olsa iyiyim.birazda grip başlangıcı var.inşallah çabucak atlatırım.

off bayağı dert yanmışım size.:):):)

yeni yoklama :))

mavilimmmmmmm (her daim burada)
müü (izinli)

soytarı (işleri yoğun)

dreamlover (iki çocuk anası)

zeybennep (burada)

ekinnaz (buradaydı şimdi yokkkkk....?)

ali's mother (burada)

drydennis (burada)

frezya (cee deyip kaçtı)

semiha ( burdaaaaaa :)))

jege (yok)

ms.eda (akşamcı)

mev*can (kayıp)

berfinsena (arazi)

tatarım (kayıp aranıyor)

monpetit (arazi)

çokom ( çok yoğun çooookkk )

unuttuğum varsa affola

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…