Bebeklerimiz ve Biz

Canım çok geçmiş olsun
ateş düşürücü vermişsindir sirke ve fitil varmı evde yoksa şimdiden al ve aldır birine..gece çıkarsa diye
mazallah... acil durum için çağarabileceğin biri yokmu cnm..
k.waiden sizdeydi galiba en azından o yanında cnm tedirgin olma...

Allah'ım ne büyük acı..
Allah sabır versin yakınlarına..
Bizzler haberlerden izlerken fena oluyoruz..yakınları ne yapsın..
Allah'ım sabrın en büyüğünü versin rabbim..

ii akşamlar kızlar..iyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim..yarına kutlayacağız kızımın doğumgününü kalabalık bi misafir grubum olcak..aile büyük olunca..o yüzden bugünden başladım hazırlığa sanırım buraya uğramaya pek vaktim olamayacak..resimleri yarından sonra albüme eklerim...
hasta bebişlere de acil şifalar olsun..

Mücümden mesaj var :

Mev.can cım Berfe'mizin doğum günü kutlu olsun allah uzun sağlıklı ömür verisin.

Dream cim.. Doğum günün kutlu olsun danacım ne otuzu delü garu 18 lik çıtırsın maşallah sapurt diye öpüyorum datlum..

diyor :))))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ben geldim bu mesajı yollayabilirmiyim bilmiyorum ama yazıyorum
hemencecik zehranın vede berfenin doğumgününü kutlayayımŞenizŞeniz İYİKİ DOĞDUNUZ HER ZAMAN MUTLU OLUN a.s.
herşey yolundadır umarım mavice danası yoklamaalıyormuş ben haberlerini alırım o zaman söyleyeyim hemen BIRDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÖRTMENİMMMMMMMMMMMMMnaniknanikhihoyyyt

CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOK SAĞOL GELEBİLDİM UZUN UĞRAŞLARDAN SONRAAAAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin şekerim kalp kalbe karşıymış:) tam ben yolladım msj ı giremiyorsun diye sen geldin..
daha iyi oldu :)
aman aman mavice ye yoklamanı ver yoksa sınıfda kalırsın hiç affı yok..

kız müüüü danasııı danam bir geldin pozitif enejini hemen etrafa yayıverdin allah seni e yapmasın emi öpüyorum senide egemizide balımmmmmmmmmmmmmŞeniz

kızlar mutlaka eşlerinizle ISSIZ ADAM filmine gidin ya acayip güzel bir film şimdide müziklerini dinliyroum ya mükemmel bir film..biraz açık sahneler var ama onlar bu filmde olmassa olmazlar hani..gerçi kişiden kişiye değişri ama şiddetle tavsiye ediyorum

dreamcım canımmmm çok geçmiş olsun keşke bir oktora göstersen ortalıkta böyle bir salgın var benim kuzuların yakasını zor kurtardım eğer mümkünse en kısa zamanda önlemini al canımda kuzun fazla hırpalanmasın acil şifalar tatlım:Saruboceq:

kız müüüü danasııı danam bir geldin pozitif enejini hemen etrafa yayıverdin allah seni e yapmasın emi öpüyorum senide egemizide balımmmmmmmmmmmmmŞeniz

danacım nasılsın ben kaçmak üzereyim ama geldim haftaya yıllık izindeyim gerçekten ama evden gireceğpim inaşşallah hergğün:)))sohbetin gözünüme vururuzyoksa ege pc nin tuşlarına mı vurur bilmiyorum ama sengözlerimebaksanab
bende seni ve yakışıklı çağanımızı öptümŞeniz

Hoşgeldin şekerim kalp kalbe karşıymış:) tam ben yolladım msj ı giremiyorsun diye sen geldin..
daha iyi oldu :)
aman aman mavice ye yoklamanı ver yoksa sınıfda kalırsın hiç affı yok..

canım valla öyle iyide oldu dediğin gibi..bu garılar bir elimin bırdaaaaaaaaaaaaa olduğunu unutmasınlar deyiii:dilcikar:

teeeeee sinemanın yolunu unutalı çoooookkk oldu artık dvd si felan çıkınca izlerük sıpalarımı bırakıpta bir yere gidemiyorum ki huyum batsınnnnn....

neyse kızlar sohbete doyum olmuyor malum akşama misafir var markete gidip ekmek alıcam birde çorbam yapılacak sonram görüşürükkkk bayyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…