Bebeklerimiz ve Biz

ooyy dimi nasıl miniciklerdi meleklerimiz maaşallah büyüdüler annelerinin kuzuları

çok geçmiş olsun canım tez zamada şifa diliyorum bu sıralar bayağı asker yolculayacağız galiba benimde eşimin kuzeni gidiyor allah sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin inşallah :Saruboceq:

karıştırmışım yaff...
ama yinede geçmiş olsun.
dünürüm yaf ne bilim çok takılmıyorum biliyorsun. gelirim bundan sonra inşallah
zaten işler kesat..
elemanla bakışıyoruz akşama kadar... senağlama

slm kızlarr nasılsınız yoklama kadında göremiyom kendimi hiç beni saymıyomusunuz
mavice, dream,mavili ,zeyben huhuuuuuu

Semihacım çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum..
Kadis cim merhaba canım nasılsın..
Mavice bişey yapayım dedi fırçayı yedi :)))))))))
unutmuşsa ismini yazmayı bas fırçayı şekerim bu bize basıyor :))))))))

Elifim bende biliyorum cnm Aoutcad.. Geleyimmi ?

kızlar çok moralım bozuldu duymuşsunuzdur sehıtlerden bırı sıırtten az önce tören yapıldı mıtıngler bagırış çagırış çok moralım bozuldu uzuldum onlar bagırdıkça benım oglumda anne deyıp cenazeye el salladı kıyamam ben kımseye ya nasıl kıyıyolar kuçucukte çocugu varmış

rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah...
ailelerine sabır versin..ne kadar zordur kimbilir...
az önce bizim eda ile konuştum kardeşi asker ağrıda...
ağrıda şehitler yanında ölmüş..operasyonda o da varmış...
allahım hepimizin evlatlarını o şerefiszlerden korusun.....senağlamasenağlama

rabbim mekanlarını cennet eğlesin.
ailelerinede sabır versin.
çok zor birşey ya...
yazacak birşey bulamıyorum canım.

Sibelcim allah bütün Askerlerimizin Mehmetcilerimizin yar ve yardımcısı olsun inş...
Allah ailelerine bağışlasın...Asker eşi olmayan bilemez değilmi.. beklemenin ne kadar zor olduğunu..?

çok zor gercekten hergun gıdeken acaba allah aksama tekrar görmemızı nasıp edecekmı korkusuyla yasıyoruz

gecen benım apt. onunde benım ev cadde kenarında hemen parmaklıklar arkasındakı betona bırı oturmuştu askerde onu ordan kaldırıyordu çocuk gösterıcem sıze sız görceksınız bayadır olay olmuyodu gıbısıne tehdıt etmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…