Bebeklerimiz ve Biz

yelizcim resimde çok güzelsin valla Allah nazarlardan saklasın canimmm ikinmizde çok güzel görünğyorsunuz ana kız
ayşegül dana yok saat 10 da kalktık oğlumla yarım saat yatak odasında keyif yaptık tv keyfi açtı kapadı bişeyler yaptı danam sonra salona kahvaltıya geçtik tek eksüğümüzzzzzzzzzzzzzzzzzz kalveltimizin sofrada hazır olmamasıydı bunun dışında sorun yokkkkkkkkkkkkk:sm_cool::1rolleyes:
neyse bi zahmet kendimiz hazırladık onuda afiyetlke yedik şimdi oğlulum baby tv izliyor beni taciz etmeden bende çata çata yazıyorum işte bırdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar:

linklerin en altında show ady link [/B yazıyor onu tıklayınca driket link veriyor onu kopyalıyorsun tatlım ayşegülcüm onu ben halledemem yeliz büyük yapmış ben sadece linki kopyaladımmmm yapılabiliyorsada ben bilmiyorum ]

mücüm Bu cumartesi Cevahir Alışveriş merkesinde Dream cim org. etmiş.
Ayrıntılar Buluşma topiğinde cnm...gelirsen çok güzel olur...eğer ben gidene kadar dağılmamış olursa grub uğramayı istiyorum yanlarına

mavice ayşegül mücüm çok teşekkür ederim kızlar...
ben göremedim canım o dediğini artık evden albüme eklerim yapacka bişey yok :)

afiyet olsun danam yap bakem keyif oğlunla hakkındır

ay tam mesaj yazıyordum oğluşun sesini duydum ah ah gibilerinden bi baktın sandalye devrilmek üzere benimki tutmuş bırakmıyor maaşallah gücüde yetmiş nası datluydu yaaa :)))

öyle yapıyorum ayşecimde...link tutmadı..hangisi derken evden bakarım artık burda grafikleride göremiyorum zaten.(kısıtlı olduğu için)..saol tatlım ilgin için..
Alişimede maşallah canım ay denizde bazen yapıyor onu bir gidiyorum şoook...
Süt içirmek işe yapıyor..Maşallah kuzucuklarımıza :)

Ali's Mother .!.:
günaydın kadişşş nasılsın meleğin nasıl?

Sağol canım sanada artık günaydın demiyim öğlen oldu meleğim dün çok mızmızmış anem öle sölediii yavruşum annesinden ayrılıyo diyemi yapıyoo anlamadım .

olabilir canım özlüyordur seni ondan mızmızlanıyor olabilir aman hasta olmasında,
yelizcim gözümüz gönlümüz açılsın dimi bol bol bakalım

Aliscim kıss gerçek adın neee adınla hitap edeyim sana bu ana kız kimm fotoğraftakii bakemmm ne güzel çıkmışlar öleee

Galiba özlüyo ama napayım mecbur çalışıyossss (

resimdeki ben ve kızım saol iltifatın için.
Tatarım çok geçmiş olsun cnm oğluşuna ve kuzucuğuna şimdi daha iyilrdir umarım..??

iyidir tataım sen nasılsın gizem nasıl bakalım büyüdümü cadın bizimkide anneannede o bakıyo ben işe başladımmm

bu kızlar yine uçtuuu yaaa yoklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…