Bebeklerimiz ve Biz

günaydın bacular nasılız bugün bakiiimm
hasta bebişlerimize geçmiş olsun
bizde erkenden kalktık kahvaltımızı ettik oğlumu bi güzel yıkadım uyuyor şimcik

slm kızalr
arkadaşlarımın ögretmenler gununu kutlarım
b,raz gec oldu kusura bakmayın anca girebildim misafirim vardı
bu arada kızım oglum hasta grip oldu ikiside öksürüyor
canım geçmiş olsun.bu havalar bebeleri hasta etti ne kadar dikkat etsekte hasta oluyorlar

delüü garu iyiki çaktırmadın he bütün topik
torpil yaptığını duydu.
ama şimdik bırdayım öğretmenim

günaydın ayşegülcüm kadiscimmmm
bizde erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık
naz ablası okula gidene kadar uyumaz malesef anca 12 30 da uyur
bende işlerimi yaparım artıkk.

günaydın danammmmmmmmmmm
aman neşen bozulmasın bebeğümmmm:roflol::roflol: ahanda hep böle gül:roflol:
bak yoklama yaparsan bırdayım hee
arada bakıyom topiğe şimdik işlerim var biraz ona göre

günaydın ayşegülcüm kadiscimmmm
bizde erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık
naz ablası okula gidene kadar uyumaz malesef anca 12 30 da uyur
bende işlerimi yaparım artıkk.

kolay gelsin bebişim
ben evi süpürdüm zabaanann yan komşum ehtiyar kulakları duymuyo alt komşum ehtiyar üsttekiler ehtüyar (zaten kendü gürültülerinden beni duymazlar) karşı komşum onu hiç sormayın kimse rahatsız olmadı kanımcasositososito

kızçeler günaydın...
napaysınız bakem....
benim bugün patronlar yok..hafa sonu eve temzilikçi kadın gelecek bende gidem de az iş yapam dedim...birazdan çıkacağım..size bi gözükeyim yoklamamı vereyim....

kıs ayşegül nasıl yıkıyon tek başına oğlanı..ruze kaçacak yer arıyor..eşimle bile zor yıkıyoruz...

canım buldunmu temizlikçi abla sevindim haaaa oohh mis gibi olur valla kolay gelsin
anacım doğdu doğalı bi başıma yıkıyorum seviyor yıkanmayı kuzum dolduruyoruz küveti suya oturuyor içinde bende yıkıyorum, yalnız çıkartınca çok tepiniyo :)))

herekese selam
kızkardeşimi pazar günü evlendirdik.düğün telaşı bitti çok şükür.umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir.

ben geldimmm ohhh shbetiniz bol olsun mavilim alişşmin anası sema24 nasılsınız kızlarrrr gelip tekmil verip gidenler olmuş gördüm yazdım kaydirigubbakcemile3

kızlar sibel nerede o gün yoklamadan sonra ikinci listede yazmayı unutmuşun küstüm işte dedi hala ortalıkta yok hakket küstümü acep:uhm:

günaydın mavili ekinnaz kadis ayşegül..
herkese kolaylıklar diliyorum..
mavilim madem yardımcı gelecek sen daha ne yapacan ???
Bu arada deniz doğdu doğalı tek başıma yıkayabiliyorum :) yetenek meselesi :) ama denizin suyu sevmeside bir avantaj benim için:)

kızlar günaydın
misafirim var, giremiyorum
girsemde yazmaya fırsat bulamıyorum
keyifler nasıl, bebişlerimiz nasıllar

soytarım okudun mu buluşma topiğini:))

ya ruze suyu hiç sevmiyor...
küveti görür görmez kçıyo....
hele kafasından dökerken yırtınıyo....
yoksa bende yıkarım galiba...hiç yıkayamadım o ayrı....

kız temizlikçi gelecek ama her işi yapmaz belki...salon takımlarımı falan yıkayacağım..mutfak dolaplarım var..off offf....hele dolaplarım..tencerelerimi faan pek kullanmadığım için kapalı dolapta toz oluyor....
birazdan çıkacağım kızlar....
öpüyorum hepinizi çok sabah ruzişi kontrole götüreceğğiz geç geleceğim...gelince görüşürüz inşallah..allaha emanet olun bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…