Bebeklerimiz ve Biz

Ali's Mother .!.:
evet kadiş babacı ama baba için değil sokak için ağladı yürüyeckmiş oynayacakmış taş toprakla

ee şimdiki çocuklar dışarı hastası bizimkide öle dışarı çıkarınca uçuyooo diyelimki evde ağlıyo balkona çıkar susuyo cadı yaaa bunlar varya parmaklarında oynatıyorlar bizi çok numaracılar yaaa inanılmaz derecede

ayşegülcüm seninki ne kadarlık şuan oğluşun :1hug:

aysegulcum ewet başladık biz
cunku agzı dolu dolu derinin we konuşmak için sabırsızlanıyor
dilini gelistirmek için başlamak lasimmiş...
bicok war tekerleme,google'da arat bebek tekerlemesi die çıkıyor

kadiş benimki 16 aylık olcak ay sonunda çok fena pencereyi açıyor cam pervazına bastırınca valla bi alemler,

tenziş maaşallah derine bizimki pek söz dinlemiyor işte canı isterse söylüyor bakıyım bende bi inşallah sever

Saol tenzilecim..
Ayşecim sende gördün fıstık gibi kızımı bol bol resim istersin tabi :)))
şaka bir yana çok büyük çıkıyor ya albüme veya deniz in web sitesine eklemey çalışırım...

Ewet kadis cim istanbulda oturuyorum..? hayırdır neden sordun..?
Bu arada ben burdan albümdeki resimleri göremiyorum akşama bakarım senin fıstıkının resimlerine anlaştıkmı..?

iyi diyelim diye olalım derler benimkide öyle
ailecek burun çekiyoruz bu günlerde
oğlum hala hastalıktan tam kurtulamadı
balgamlı balgamlı öksürüyor geceleri
tabi öksürüncede uyuyamıyor uyanıyor
sizin bebişler nasıl?

tamam yelizcim hiçç ölesine sordum aslında birsürü kadın forum siteleri var ve bunlara üye olan arkadaşlarımda var onlar çeşitli buluşmalar düzenliyorlar bizde yapabiliriz niye olmasınki orta bir yer buluruz.zehracım yazmış ama nasıl olucakki herkes bir yerde kimisi ankara kimisi bursa .
yelizcim istanbulun neresi hangi semttesin

Canım cım ben Anadolu yakası Kartal da oturuyorum
Bu hafta denk düştü karşıya geçicem benim geçtiğim saatte Zehra lar Cevahir de olursa uğruyacağım..
Olmaz sa başka sefere inş. diyeceğim...Sen nerde oturuyorsun..Yakınsan Sende gel cevahir buluşmasına..?

öffffffff sinir oldum bildiğim şeyi yapamıyom beeeeeeeeeeeeee

yaşlanıyormuyum ne çok unutkan oldummm

Son düzenleme:

merhaba esinti
doktora götürdün mü
hangi düzeyde acaba hastalıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…