Bebeklerimiz ve Biz

hoşgeldin bacummm nasılsın zeyno nasıllll :1hug:
gittinmi cevahire nasıl geççti. dün yelizle konuşuyoduk zehra oda kartaldaymış birgün buluşalım yaaa anadolu yakası olarak

olur cnm valla bana uyar
carrefourda buluşuruz, mü sen ben yeliz eda
süper olur hemide

cevahirde cumartesi buluşcaz cnm kısmetse

zeynep hn uyuyolar, arada uyanıyo ağlayarak, emiyo gene devam uyumaya

sen nasılsın, yezda nasıl

Ekin danası gördüm seni..
hhee hee kulakların çınladı geldin dimee.
nasılsın cnm.. kuzuların nasıll

kulaklarım çınladı geldim canımm
evetya hiç görüşemiyoruzz canımmm
bende topiklteyim ama fazla yazamıyorum nazdan dolayı
kızlar iyi canım allaha şükür
sen neler yapıyorsun örgüye devammı sen yapıyon kaynanan söktürüyormu yine
ne güldüm varya o lafına beğenmiyor demek kaynoşun:roflol::roflol:

danam nabıyınn.görüşemez oldukk yaa
demek buluşma var cumartesi kıskandım yaaa
birtürlü kısmet olmadı görüşmek canımmm
bol bol foto çekilin ekleyin danammm

kızlar acayip canım sıkkın.eşimin çalıştığı yerde cuma günü bayağı bir çıkışlar olacakmış
allah yardımcımız olsun .

ekinnazım inşallah işçi çıkarmazlar.kriz hepimizin derdi.allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba kızlar

ekinnaz inşallah sadece söyletiden ibaret olsun hepsi,
geçmişe gözattımda herkese kış gelmiş, hastalık, rehavet.

semiha sen nasıl oldun daha iyice misin? hepimizde oluyor dönem dönem emin ol havadan mıdır sudan mı bilmem. Kuzunu bak sarıl, onlar ilaçlar valla herşeye iyi geliyorlar.

zehra sen nasılsın, zeynep nasıl oldu.

Asya hanım uyuyalı daha 1 saat olmadı. Evde kapanıp kaldım banada geleceklerde heheler ben yollayıp duruyorum.

eh işte edacım bir iyi bir kötü gidiyor işte.
demek asya da yeni uyudu.
berra da aynı.ama hala tam dalmış değil.
sağa sola dönüp duruyor.

iyi geceler kzlar hepinizi öpüyorum tabi sütkokulu bebişleride.. umarım hepinizin keyfi yerindedir..

iyi geceler zehracım öpüyorum seni iyiyiz şimdilik bir sorun yok büyütmeye çalışıyorum bebişimi okadar.. sende iyisindir umarım tatlım..

bende iyiyim canım, evde kapandık kaldık işte. Bugün kuzumu parka çıkardım ayy büyüdüde parklara gidiyoruz ne güzel. Sen maşallah çok yoğunsun.

iyi gecelr danalar yatın danalar gibiii ohhhh...

akşam benim kaynoşlar çaya çoktılar bize eehhh tabi bende bakamadım... sorada örgüye daldım iki gündür öremedim kuzumun hırkasıı bu gün acısını çıkardım arka bitmek üzere o bittimi gerisi kolayyyy... neyse yarın onu bitirir önün bir parçasıa başlarım iki gündür yoğunluktan yoklama alamadım yarın ayynen devam.... hadin hepinize iyi gecelr allah sizlerede kuzularınızada rahaaaatttt uykular nasip etsin canlarımmm öpüldünüzzzzz...Şeniz

Bende iyiyim biliyosun işe başladım gidip geliyorum işte aynı sayılır günler hep yezdada iyi annenesinde akşama kadar oynuyo duruyooo
zeynep hala emiyo dimi bizim cadı gibi desene oda öle bırakmıyo memyiii hiçç niyetide yokk gibi. zeyno yürüyomu zehracımmm

ozaman bayram çıksın havalarında güzel olduğu bir hafta sonu buluşuruz. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…