Bebeklerimiz ve Biz

sonra eve geldik çağatayın karnını doyur çağanı doyur ev işi gücü yemekti akşam oldu akşamda eşimdn istediğim iki küçük dolap vardı erzak dolabı olarak biri büyük fırıımın yerine artık fırınıda bozuldu hurdalık oldu yani oraya bir dolap yaptı üzerine set üstü koyuyorum ayrıca bir dolap daha yaptı... akşam yemeğinden sonra onlarla uğraştım girmişken tüm mutfağı elden geçirdim ama yatığımda gece 2,5 tu boynum ve omuzlarım tutulmuştu ancak değdi :1closedeyes:

ah bacım ah...
sabah çok vardı laf sokacak yer.sadece sabah değil sürekli yapabilirim.ama eşimle aram bozulmasın tadımız kaçmaın diye hiç sesimi çıkartmıyorum....

allahıma bin şükür eşim çok sağ duyulu haklıyı haksızı ayırıyor ama bende onun yanında yapmamaya özen gösteriyorum biz yani kayınvalidemde bende genelde yanlızken birbirimizi yiyoruz bende ondan alıştım o nasıl oğlunun yanında başka yanlızken başka davranıyor bende artık aynını yapıyorummm eeee küçük kalkar büyüğe bakamış dimi amasositososito

Son düzenleme:

zaten yavaş yavaş benide kendilerine benzetiyorlar....
benim eşimde sağduyulu ancak ailesinin yanında ben varken haklı da olsam beni savunmaz...
ben biliyorum yeter der bu nasıl zihniyet anlamış değilim valla....

boşver boşver arkadaşşşşşş diye bir şarkı var onu sana yolluyorum mavilim yanındada alevli meyva en fiyakalısından haaaaaaaa:roflol:

dünürüm geçmiş olsun çağatay a . ben kaçar dedem kalp ameliyatında gidip bi bakayım.bizimkiler nedurumda..

canım şu dünyada hiç bir şeyin can sıkmaya değer olmadığını zamanla anlıyoruz anlamasınada giden herşey bizden gidiyor sağlığımızdan oluyoruz mesela şuan benim başımın belası beni canımdan bezdiren bir hastalığım var bunu kimlere borçluyum ehh malum kişilere oyüzden artık çok takılmamaya bakıyorum tabiki takmamak hiç umursamamak elde değil ama çaba gösterebiliriz en azından ben buraya takılmaya başladığımdan beri bomboş hayatımı bir nebzede olsa doldurdum ve zaman zaman burada yapılan sohbetlerden kendime pay çıkardım ve ben iyi olursam ancak çocuğuma faydalı olabilirim.. iyi olabilmem içinde ilk önce ruh sağlığımın yerinede olması lazım sana bir şey diyeyimmi arkadaşım şöyle boşverrrrrrr diyebilen rahat biri olabilmeyi çok isterdim çoooookkkkkka.s

anam bune yawww herkes kaçışmış bu kadar yer kaplıyormuyum ben yaaaaa gelin gelin hepicüğünüze yer varrrrrr... üç kağıtçılarrrr ne olcek:dilcikar:

evet canım çok haklısın....
onlara hiçbişi olmuyo valla...
herkes keyfinde....
ama inan geniş bi insan olmayı bende çok isterdim....

bizi sorcek olusanız gittik gezdik geldik
parka götürdüm zibidimi koştu taşlarla oynadı kaydıraktan kaydı simit aldım ona simiti dişledi şimdide yatırdım sütünü içiyor,

herkese selamlar oğlumdan fırsat buldum bir bakam dedim
maşallah pek bi kaynatmışsınız.
canınızı sıkmayın kızlar kaynanalar hep böyle
herşeyi en iyi kendisinin yaptığını zanneder
size özlü bir söz;
" havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun"

hoşgeldin ayşegülüm ooo iyi gezmişsiniz... valla yiyebiliyorsan hepsini birde yesende bizde kurulsak yaa... size iyi sohbetler görüşmek üzere eccük işime bakiimmm... semihacım kuzuşunada saatler olsu canımmm öpüyorum hepiniziiiiii

yok yevrum benimki öle hemen geçmez.en az bir hafta böyleyim ben...senağlamasenağlamasenağlama

anacım bir hafta çok iki üfle püfle yat kalk sonra düzel be kuzum berrayı düşün neşen yerine gelsin ne güzel ne tatlı ne melek gibi mis kokulu dimi ama:ecrin_bebek:

kapattık kapattık bacım merak etme..
yaww söyleyemmi kıs..canın çekmesin sonra:sm_confused:

söyle canım çekerse çeksin ulen ararım getürür kocacım ailemizin tatlıcısından, laf aramızda bi pastanemiz var süpppeerrr tatlılar yapıyor iskitlerde seyit mehmet unlu mamülleri adı reklam gibi olcek ama mutlaka yemek lazım-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…