Bebeklerimiz ve Biz

günaydınlar herkeşlereee uyanının yatmayın çalışanlar işte bunlar uyuyoyaaa

kız mavice yoklama alsana :))))

Herkese günaydın güzel mutlu sağlıklı bir gün diliyorum....
Nasılsınız bugün...Gece nöbetcileride burdaymış.. :) ne güzel...
Hava nasılda birden doğudu dün 19 C bugün 8 C...
Sabah deniz banyodaydı Beyaz bir köpeği var onuda getirmiş yerlere sürüyor..Ne dediysem ne yaptıysam
köpeği banyodan çıkarmadı hemn kitap geldi aklıma Annecim köpeğinin uykusu gelmişti sen onu odana
götür ee ee yapsın dedim denizde ee ee mi dedi evet annecim dedim götürdü köpeğini odasına salıncağa koydu hem salladı hem ee ee diye ninni söyledi :))))))

günaydın kızlar hepinize,
kadiş kimmiş uykucu anam çalışmıyosak bizimde bebişlerimiz var erkenden kalkıyoruz danam,
yelz denoyu ısırırım valla akıllı bıdıklar yaaaaaaaaaaaaa insnı bazen çıldırtıyorlar dimi maaşallah yavrulara

Çokom gözün aydın canım+ bakıcısına ve sana ekstra kolay gelsin :) Nasılsın çocuklar daha iyidir inş.
Sorma Ayşe cim İnat etti götürmem diye kitapdan taktikler aklıma geldi..
uygulayınca hemen inadı kırıldı ve köpeği
çıkardı banyodan...

çokom gözün aydınn maşallah kuzuna ne kadar şuanda oğluşun
benim kızımda 13 aylık yürümesine ramak kaldı ama henüz bişey yok korkuyooo hemen oturuyooo ayakta bırakıyozz öleee tembell teneke benim cadımmm birazz

kızlarrrrrrr hepinize günaydınlarrr
havalar nasıl soğudu birdenn yaaa
dikkat etmek lazım bebelereee

kızlar çok teşekkür ederim, kadişcim oğlum 11 aylık, senin kızın da yürür tatlım, biraz cesaretini toplasa,arda biraz gözü kara canım, hiç korkmuyor, günde belki yüz kere düşüyordu, ama hiç umru değildi ve ben düştüğünde pek kaldırmadım, kendi çabaları ile yürüdü kuzum

o kdar tatlı oluyorlar ki paytak paytak yürürkennn

günaydın kızlar ohhh sabah sabah pek bir aktifsiniz çokom alişimin anası soytarım kadişim sizlerede günaydın ekin danasıyla frezya danası ceee deyip kaçmışlar neyse bende kaçacam ya bişicik olmazzzz hadi sizlere iyi sohbetler öpüyorum hepinizi işim çooookkkk

yoklamaaaaaa

sağdan sayyyyyyy

soytarı (bırdaaaaaa)

ali's mother (bırdaaaaa)

çokoprens (bırdaaaaa)

mavili (şimdiii gelir)

kadiş (bırdaaaaa)

ekinaz (bırdaymışşş)

frezya (burdaymışşş)

müüü (yok)

monpetit (bir varmış bir yokmuş)

dreamlover (şimcik gelürrrr)

semiha (şimmdi gelir)

t&skılıç (keyfi yokk kendide yok)

özüm (gel arada sırada uğra bize)

jege (akşam üstü gelir)

ms.eda (akşama bırdaaaaa)

berfinsena (araziiii)

begüm84 (bak bir varmış bir yokmuş)

littlefairy (bir varmış bir yokmuş)

drydennis (kocişine kırgın keyfi yok kendide yok)

sema24 (7/24 bırdaaaaa)

tatar danası (kayıp aranıyorrrr)

zeybenep (şimdilik yokkkkk)

mavice (bırdaaaaaa)

hatırlardığım kadarıyla yazdım unuttuğum varsa affolaaaaaaa hadin öptümŞeniz

Son düzenleme:
hehehe izmirim yaw gece bir yağdı yağmu bir yağdı sabah hava günlük güneşlik öyle soğukta değil ayrıcanama şuan parçalı bulutlu hadin benden şimdilik bu kadarrrr ev işleri örgüm beni bekliyyyyy hihoyyyt

kızlar bişey sorucam size bebişlerinize balık yedirdiğiniz gün yoğurt veriyormusunuz?

slm evet bende burdayım yoklamaya yetişemedimmi.

ekledim canım senide görmedinmiiiiiii öpüyorum balım... balık mevzusuna gelince balığımı hep aynı yerden güvendiğim için alırım tazeliğinden eminimdir ve taze balıkla birlikte vermenin bir sakıncası yok zaten balık restorantlarda taze balıkların yanındada verirler bir beslenme uzmanından duymuştum tv de hiç bir sakıncası olmadığını aksine zehirlenmelerde yoğurdu verildiğini hatırlatmıştı ben kesin kaçar artık yoksa takılıp kalıcam yaw... öpüyorum canım senide meleğinideeeee

mavicem saol hayatım ya sabah beri düşünüyordum bugün oğluma ilkkez balık vericem yoğurt konusuna takılmıştım.bizde öptük seni.

herkese tünaydınlarrrrr...
sabah çok erken kalktık.berra hanım sağolsun.kahvaltı ortalık toplamaktı derken çarşıya çıktım saç düzleştiricisi aldım geldim.babasıda berra yı uyutmuş bende yatıp uyuyacağım şimdi.
size bol sohbetler...

napıyonuz kızlar.? Mavicem anam ben burdayım ekledinmi beni listene?Ne var ne yok bakem topikte? Çokocum canım gözün aydın..benimde oğlan sıralıyor bakalım nezaman yürüyecek çok merak ediyorum belki daha zor olucak ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…