Bebeklerimiz ve Biz

:) sen çok yaşa emi mavice.
frezya sanırım resimli olan takvimlerde sorun var benimki görünüyor..!
dıptıs kim mavice.????

kıs anam ben bundan sonra burdan ayrılmayayım korktum vallaha.. buarada balık konusuyla ilgili bende bişey eklicem. biz isveçte balığın yanına hep süt içerdik anaokulundan itibaren. bişey olacağını sanmıyorum o yüzden..

semiha albümüne baktım canım.Berraya maşallah Allah nazardan korusun çok tatlı

Merhaba frezya iyiyiz seni sormalı..sen nasılsın..??

Ayşe güzel olmuş aklıma çocukken yaptığımız geldi
" uç uç böceği annem sana terlik papuç alacak" :)))))))

dıptısdıptıs canım editör (buda yeni oldu galibeeee moderatörler editör olmuş our üyeleri felan :uhm:)

kızlar benim oğlum emeklemeyi okadar seviyorki çok güzel adım atıp ayakta durabildiği halde yapmak istemiyor.illa heryere emekleyerek gitmek istiyor.neyapacağımı bilemiyorum.

frezya sema 24 saolun canlarım kıss utandım valla işte arada benim sigortalar oynar yerinden böyle olurum idare edinnnn bu arada zehra yok hakkatten yine ya misafiri vardır yada kendi misafirliğe gitmiştir yada misafir gelmiştir onlar misafir olmuştur zehra misafir gelmiştir kafamçokkarıştı valla zehra arkadaşım ben yetişemiyorum senin şu yoğum misafir trafiğine kafamçokkarıştı

SEMA_24 .!.:
kızlar benim oğlum emeklemeyi okadar seviyorki çok güzel adım atıp ayakta durabildiği halde yapmak istemiyor.illa heryere emekleyerek gitmek istiyor.neyapacağımı bilemiyorum.

semacım merhaba ne kadar oldu oğluşun sen bizim semasın dimi 2007 annelerinden hatırladınmı kıss beniii ardamıydı oğlunun adııı.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…