Bebeklerimiz ve Biz

zehramm gızzzz helal valla sana.bu tempoya ayak uyduruyorsun ya.
hadi canım iyi oturmalar sana.

saol canımm.ben yoğurt vermiyordum balığın yanında

sorma ha zahra danası her an heryerden çıkabilür dikkat etmek lazımmm

müüüden haberin varmı canımmm

benimde benimde :)

ay son iki mesajım bende - benimde .. seklinde oldu :)

ms.eda hanfendisi hosgeldin sekerim,

bu arada semihacim bende baktim fotolara maşallah pek alımlı olacak sarı saç mawi göz, kime benziyor boyle , sen de acık tenlisin sanirim ama berra tam bir almanci gibi :)

selam kızlar...ceee diyip kaçmaya geldim...işlerim yoğun yine...
kızımv ve ben iyiyiz çok şükür...
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum canlarrrr

sorma tenzile almancı deyince aklıma geldi.tatilde berra ve beni hep almancı sandılar sırnaşık şey
garsonlar eşimle türkçe konuşuyorlar benle almanca konuştular :roflol:

kızlar herkese merhabalar,
nasılsınız keyifler nasıl bebekler nasıl ya işyerşnden yazmak ne iyiymiş evden çok zor ege asla izin vermiyor şimdi azıcık baby tv ye daldı yazıyorum ama nekadar sürecek bilmiyorum..herkesi ve güzel bebişlerimizi öpüyorumŞeniz

müü danam hoşgeldin bebeğim.
bak sen şu egenin yaptığına.
azcık rahat versinb anasına bakalım
senide ege yide çok öpüyorum canım.

canimcim kapalı hawa
yagmur yok ama
afiet olsun şekercim
benim kziimda uyurkene gunluk kahwe iöme aktiwitemi gerceklestirdim,o uyannıkken zor oluyor içmem ,istiyo, azlada yetinmiyo:) ...
yemek yapmam lasim ama bi türlü kendimde o şewki bulamadim,biras daha bekliyim bakalım :))

bu arada kk'da yazarken modunuza gore müzik dinlemeyi de ihmal etmeyin:işte link :

http://www.musicovery.com/

hakkaten zehra bu topigin admini her an heryerden cıkabilir...::)

ekinnazcim bende gecen haftasonu balik werdim Drn'e akşamina da yatırırken sütünü içti, cok şükür bişi olmadı... taze ise endiselenme...

Zeynepcim bence ikisinide art arda vermemek lazım tedbir açısından...
Kim ne derse desin..! Afiyet olsun nazada deniz maşallah diyeyim güzel
yiyor balığı...
Semihacım bende eski resimlerine bakmıştım(yenilerine evde bakacam)
çok şirin hele tavkimindekine bittim...
Kadiscim geçen akşam denizle 5dk oturduk pc ye baktım resimlere ama yorum yapamadım
canım çok şeker kızın maşallah deniz de bayb bayb diyip durdu..:) ( ben ona baybim diye seviyorum onunda ağzı öyle alıştı) :)

selam mücüm
hayrola calışmıyormusun , izinlimisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…