- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.361
Zeynep cim...akşam balık yiyecek gecede süt içecek...
Bence aralarında saat farkı olduğu için bişey olacağını sanmam..
Ama yinede sen bilirsin cnm... Ben denedim herhangi bir kötü durumla karşılaşmadım..
Aman iyiki ben bişey söylememişim zehra hakkında baksana bizi dikizliyormuş :))))
benimde benimde :)Bütün bebekler aynı olmuyor gelişim konusunda erkekler daha tembel
derler ama daha bugün bir örneğini daha gördük
çokonun oğlu 11 aylık yürüyor benim kızımda 11 aylık yürümüştü..
Bacak kasları kuvvetlendiğinde ve kendini hazır hissettiği anda yürüyecektir.
benimde benimde :)
ay son iki mesajım bende - benimde .. seklinde oldu :)
ms.eda hanfendisi hosgeldin sekerim,
bu arada semihacim bende baktim fotolara maşallah pek alımlı olacak sarı saç mawi göz, kime benziyor boyle , sen de acık tenlisin sanirim ama berra tam bir almanci gibi :)
canimcim kapalı hawamerhaba Ayşegül :)
burada da dün akşamdan beri yağıyor canım, gerçi yağsın berekettir birazdan bir kahve yapayım şööyle bir dilimde pastam camın önünde yağmura karşı kahve keyfi yapayım bari.
Tenzile şekerim bursa'da hava durumu nasıl
hakkaten zehra bu topigin admini her an heryerden cıkabilir...::)Zeynep cim...akşam balık yiyecek gecede süt içecek...
Bence aralarında saat farkı olduğu için bişey olacağını sanmam..
Ama yinede sen bilirsin cnm... Ben denedim herhangi bir kötü durumla karşılaşmadım..
Aman iyiki ben bişey söylememişim zehra hakkında baksana bizi dikizliyormuş :))))
selam mücümkızlar herkese merhabalar,
nasılsınız keyifler nasıl bebekler nasıl ya işyerşnden yazmak ne iyiymiş evden çok zor ege asla izin vermiyor şimdi azıcık baby tv ye daldı yazıyorum ama nekadar sürecek bilmiyorum..herkesi ve güzel bebişlerimizi öpüyorumŞeniz
DreamLover .!.:slm kızlar nabıyosunuz bakıyım
zeynoşumu uyuttum sevilimle keyif yapıyoss
mamalr hüpletiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?