Bebeklerimiz ve Biz

off semiha bugün bende depresyona girdim yaa insanı çıldırtıyor bazıları valla

ne oldu gulümm sana ya

slm kızlar nabıyosunuz bakıyım
zeynoşumu uyuttum sevilimle keyif yapıyoss
mamalr hüpletiyoz

zehracum hep hüpletiyon ama hala çok fitsin ben burda diyet yarışmalarında koşturup duruyom hala aynıyım ya:jeyyar::çok üzgünüm:

müü danam hoşgeldin bebeğim.
bak sen şu egenin yaptığına.
azcık rahat versinb anasına bakalım
senide ege yide çok öpüyorum canım.

canım hoşbulduk ege rahat vermiyor valla biz ana oğul 11:30 da kalktık hayatta uyumazda artık akşama kadar
yuuuuuuuuuuuu (su)ister müzik ister dans için tvnin üzer,ne dvd n,in üzer,nde yaaa valla çok fena bu artık:sm_confused:

selam mücüm
hayrola calışmıyormusun , izinlimisin ?

canım selam yıllık iizndeyim 1 haftadır haftaya işbaşı inşallah.
nasılsın derin nasıl...

müüüüü neber yevrüm öperim seni ve egemi

canım iyilik valla havada soğuk dün dışiarı çıkmıştık şimdi dışarı çıkmayadacesarteim yok..
bende seni ve alişimi öpüyorum nasılsınız buzağımmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

mücüm burdasın cnm yaa
çok özledim seni
soytarıma da söledim
cumartesi günü keşke sende gelebilsen cevahirede bi dertleşsek, sohbet neyin etseK gülüm

Son düzenleme:
mücüm burdasın cnm yaa
çok özledim seni
soytarıma da söledim
cumartesi günü keşke sende gelebilsen cevahirede bi dertleşsek, sohbet neyin etsen gülüm

canım selam,
hoşbulduk
valla bende çok özlüyorum sizleri:1hug:
canım eşim bu cumartesi tam gün çalışacak haftaya cuma yerine çalışacaklar bayram sonrasınıda tatil yapacaklarmış.ben tek başıma hayatta oraya gelemem (gelirdimde gelemem yani)izin vermez.bende ablamları çağırdım haftasonu için bu yzüden.kim kim buluşuyrosunuz danammmmmmmmÇok üzgünüm çoook

iyiyiz müücüm bizde yuvarlanıp gidiyoruz işte dün bizde çıkmıştık dışarı ama bugün kapıdan bakılcak gibi değil valla sen nasılsın iyimisin

iyiyiz müücüm bizde yuvarlanıp gidiyoruz işte dün bizde çıkmıştık dışarı ama bugün kapıdan bakılcak gibi değil valla sen nasılsın iyimisin

canım valla bugün çok soğuk bizde dün salıncak falan yaptık ama bugün zpor zaten ege büyük temizliğe başladı toz alıyorrrr deliler gibikaydirigubbakcemile3
bizde iyi sayılır canım Rabbime şükürler olsun iyiyiz.aliş çok yaramaz dimi daka kök söktürmeye başladımı bittin sen tvnin üzerine tırmanıyor resmen ege çok korkuytorum geçen gün tv yi resmen yarısına kadar çekmiş ünitenin dışına
evet zehracım müye ilettim canım ama egeden fırsat bulup bakamadı sanırım..!

canım baktım galiba o mailine ama nasıl baktım bende bilmiyorum ege şu anda toz aldığı ıslak mendille bacaklarımın tozunu alıyordaaaaaaaaaa
ayyy ne yazdığımdan nede okuduğumdan bişey anlıyorum canım.sadece resimlere bakabildim nişan indirdim ege uyurkene o kadar...bu aradaAllah tamamına erdirsin canım denocuk pek tatlı çıkmıış prensesler gibi ya saçları nasılda parlak kıvır kıvır maşallah

Mücüm;
sana ulaşabildi demek cnm sevindim diğer gönderdiklerimin bazılarına ulaşmamış 2 MB olduğu için
Demek kızıma albüm yaptın he :)))))
Önceden haberin olsaydı beraber geçerdik şekerim neyse sağlık olsun yapacak bişey yok...
Hava böyle olursa benimde nasıl geçeceğim muçhul..!

canım ulaştı hemde bayağı çok resim vardı yani çok da güzel çıkmış hepsi...sende pek şıksın maşallah ın vardı hani...
evet denonun albümü var bende.))
canım valla sonradan habrirm oldu bu havalar böyle giderse sen nasıl gideceksin kartal meydandan iki katlılar var direkt cevahirin önünde iniyor onamı bineceksin:uhm:
zeh:uhm:ra danasıynan aynı otobüzse denk getirin barii oda biner maltepeden:içelim:

Alem bu ege ya...tamam yardımcı oluyorda erkek işte hijyen olayını bilmiyor:))))))
Saolasın hayatım..amin..sorma prensesim benim..saç konusunda çok memnunum annesine çekmiş..
benimde saçlarımın cinsi parlak ve gürdür görüldüğü üzre..:)))

valla sorma yaramazlık çoookkk daha da çok ilerlermi bu durumu bilmem yani bizimki tv nin altında kalmadan kaldırdık çok şükür sayesinde plazma aldık duvara çaktık egede temizlik yapıyormuş ne güzel geli eccükde bizim tozları alıversin egemgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…