- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.381
off semiha bugün bende depresyona girdim yaa insanı çıldırtıyor bazıları valla
slm kızlar nabıyosunuz bakıyım
zeynoşumu uyuttum sevilimle keyif yapıyoss
mamalr hüpletiyoz
müü danam hoşgeldin bebeğim.
bak sen şu egenin yaptığına.
azcık rahat versinb anasına bakalım
senide ege yide çok öpüyorum canım.
selam mücüm
hayrola calışmıyormusun , izinlimisin ?
müüüüü neber yevrüm öperim seni ve egemi
slm kızlar nabıyosunuz bakıyım
zeynoşumu uyuttum sevilimle keyif yapıyoss
mamalr hüpletiyoz
mücüm burdasın cnm yaa
çok özledim seni
soytarıma da söledim
cumartesi günü keşke sende gelebilsen cevahirede bi dertleşsek, sohbet neyin etsen gülüm
saol mücüm iyiyiz cok şükür
ne güzel keyfini çıkar ogluşunlaaa :)
iyiyiz müücüm bizde yuvarlanıp gidiyoruz işte dün bizde çıkmıştık dışarı ama bugün kapıdan bakılcak gibi değil valla sen nasılsın iyimisin
evet zehracım müye ilettim canım ama egeden fırsat bulup bakamadı sanırım..!
Mücüm;
sana ulaşabildi demek cnm sevindim diğer gönderdiklerimin bazılarına ulaşmamış 2 MB olduğu için
Demek kızıma albüm yaptın he :)))))
Önceden haberin olsaydı beraber geçerdik şekerim neyse sağlık olsun yapacak bişey yok...
Hava böyle olursa benimde nasıl geçeceğim muçhul..!
canım valla bugün çok soğuk bizde dün salıncak falan yaptık ama bugün zpor zaten ege büyük temizliğe başladı toz alıyorrrr deliler gibikaydirigubbakcemile3
bizde iyi sayılır canım Rabbime şükürler olsun iyiyiz.aliş çok yaramaz dimi daka kök söktürmeye başladımı bittin sen tvnin üzerine tırmanıyor resmen ege çok korkuytorum geçen gün tv yi resmen yarısına kadar çekmiş ünitenin dışına
canım baktım galiba o mailine ama nasıl baktım bende bilmiyorum ege şu anda toz aldığı ıslak mendille bacaklarımın tozunu alıyordaaaaaaaaaa
ayyy ne yazdığımdan nede okuduğumdan bişey anlıyorum canım.sadece resimlere bakabildim nişan indirdim ege uyurkene o kadar...bu aradaAllah tamamına erdirsin canım denocuk pek tatlı çıkmıış prensesler gibi ya saçları nasılda parlak kıvır kıvır maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?