Bebeklerimiz ve Biz

hoşgeldin bebeğümmm damadımda naz gibi pc başına oturmana izin vermiyor demek
aynern canım nazda şimdi tv başında fazlada tv seyretmesini istemiyorum aslında
seni ve egemi çok öpüyorum canımmm
slm kızlar nabıyosunuz bakıyım
zeynoşumu uyuttum sevilimle keyif yapıyoss
mamalr hüpletiyoz
hüplet anacım hüplet bizim yerimizede hüplettt afiyet olsun danammmm
off semiha bugün bende depresyona girdim yaa insanı çıldırtıyor bazıları valla

hayırdır bebeğüm neyin varr.

Saolasın Canımsın..:)
Ay canım ya öpesim geldi seni demek kızıma albüm yaptın :)))))
Valla ben şirkttenden gidecek kartal köprüsünün aldından karşı arabalarına binicem..kartal bize yarım saat..pendikden gelenlere binicem...
Zehra sabah eşiyle geçeceği için uymuyor...Ama dediğim gibi hava soğuk olursa geçemem deniz yeni
yeni düzeldi...inş. düzelir havalar..

canım ya evet bu temizlik isteğine gem vuramıyoruz egenin bir türlü ya elektrik süpürgesi yada toz alma çamaşır asma katlama kendinceeehihoyyyt
canım evet denizin saçları aynı sanabenziyor gür ve simsiyah parlak maşllah kuzuyaaa

yaaa çok ileler daha bunlar öncü ler danammmmmmmmmm artcılar gelsinde ozaman gör dünya kaç bucakkkkkkkk:jeyyar::jeyyar:
demek plazma yaptınız yevrüm güle güle kullanınyerimseniben
heee alır ama nasıl alır bilmiyorum o tozlarııııııı
ortalığın tozunu attırdıuğı kesünnnn kafamçokkarıştı

sağol bebem gözümüde korkut ooohhhh
attırsın paşam tozu dumana katsın şakkıdı
akşama kadark kırk kere ev topluyorum süpürüyorum çkmeceleri geri tıkıyorum içeri vs.vs. işte bildiğiniz üzre

canım ya evet valla şimdi ben yazıyorum ya inat neler yapıyor koca mama sandalyesiniçekiyor birde ayyyyyyyyy uffffffffff oh deyip beni tahrik ediyor
bende tv izlemesini sitemiyorum aslında gerçi izlemiyor hemen vazgeöiyor çizgi film falan sarmıyor anca kurtlar vadisi adanalıııııııı canım ailem falan böyle dizileri pek sever buzağammmmmmmmmm:jeyyar:
bende seni ve gelünümüüüüüüü güzel gözlerinden öpüyorummmmmmmmmŞenizŞeniz

canım duygulandınnnnnnnnnn demiiiiiiiiiiiisüprizzzzz yaptım allbümmmmmmm
canım şirketten nasıl geçeceksin deniz gitöeyecek ozaman yanlış analamdım demiii yada denizidemişirkete götüreceksinkafamçokkarıştı
ege sonunda devirdi mama sandalyesini artık mama yapıp uyutsammı acep uyurmu danam

canım ne göz korkutması sadece gerçeklerüüüüüüüüüüüü ifade edeyim dedimmmmmmmmm:jeyyar:
bu arada bizimmama sandalyesi silzere ömür olmak üzere ben kaçsam iyi olur artık
k"ızım aynı evde ne kadar yaparsan yap temzizlik hiç bir farkı kalmıyorrrrrrr:sm_confused:

mücü kısss seninki ilgi öekmeye çalışıyo galiba bajsana yaramaza mam sandalyesini devirmeye çalışıyooo
allahım saklasın hepsini çok yaramazlarr yaaaaa

hadi git bakalım bebeğüm,
mama sandalyesinin canını kurtar,
bende geçen mama sandelyesini temizlemek için kılıflarını söktümdü emniyet kemerlerini geri takamadım ne nerden çıktı anlamadım bir parçsıda yıkama esnasında kayıplara karışında kaldı kemersiz:roflol:

mücü kısss seninki ilgi öekmeye çalışıyo galiba bajsana yaramaza mam sandalyesini devirmeye çalışıyooo
allahım saklasın hepsini çok yaramazlarr yaaaaa

kadiscim devirdi bile evet ilgi çekmeye çalışıyor ve eşşek diyorrrrrrrrr şimdi kendine bne bazen eşşek diyorumda çok absürt bir hata yaparsaaaaaaa:1closedeyes:
tek isteği odak noktası olmak sadece onunla ilgilenelim onun dediği olsunnnnnnnnsengözlerimebaksanab
yımurcakca falan konuşmaya çalışıyorum ama bana salakmışım gibi baktı yelizim yaramadı yaaaaaaaaaaaaaaaa sonrada güldüüüüüüüüüü belkiğde yaradııııııııı:teytey:

slm esinticim hoşgeldin iyyiz sen nasılsın oğluşun nasılll nrelerdeydinnn kıssss:1hug:

iyiyim canım saol sen nasılsın
benim yaramaz izin verse burda nöbet tutacam ama cık olmuyo
yürümeye başladığından beri evin altını üstüne getiyo onun
dağıttıklarını toplamaktan telef oluyorum

evet mücüm çok duygulandım gerçekten :)
yok canım çıkma saatime yakın görümceme söyleyeceğim o getircek birdaha eve çıkmam zaman alır diye..Demek gitti mama sandalyesi hee..eyvahlar olsun :))))))))
neyse yaz deftere büyüyünce öder :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…