- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.401
hoşgeldin bebeğümmm damadımda naz gibi pc başına oturmana izin vermiyor demekkızlar herkese merhabalar,
nasılsınız keyifler nasıl bebekler nasıl ya işyerşnden yazmak ne iyiymiş evden çok zor ege asla izin vermiyor şimdi azıcık baby tv ye daldı yazıyorum ama nekadar sürecek bilmiyorum..herkesi ve güzel bebişlerimizi öpüyorumŞeniz
hüplet anacım hüplet bizim yerimizede hüplettt afiyet olsun danammmmslm kızlar nabıyosunuz bakıyım
zeynoşumu uyuttum sevilimle keyif yapıyoss
mamalr hüpletiyoz
off semiha bugün bende depresyona girdim yaa insanı çıldırtıyor bazıları valla
Alem bu ege ya...tamam yardımcı oluyorda erkek işte hijyen olayını bilmiyor:))))))
Saolasın hayatım..amin..sorma prensesim benim..saç konusunda çok memnunum annesine çekmiş..
benimde saçlarımın cinsi parlak ve gürdür görüldüğü üzre..:)))
valla sorma yaramazlık çoookkk daha da çok ilerlermi bu durumu bilmem yani bizimki tv nin altında kalmadan kaldırdık çok şükür sayesinde plazma aldık duvara çaktıkegede temizlik yapıyormuş ne güzel geli eccükde bizim tozları alıversin egemgamyoncuiremsu
yaaa çok ileler daha bunlar öncü ler danammmmmmmmmm artcılar gelsinde ozaman gör dünya kaç bucakkkkkkkk:jeyyar::jeyyar:
demek plazma yaptınız yevrüm güle güle kullanınyerimseniben
heee alır ama nasıl alır bilmiyorum o tozlarııııııı
ortalığın tozunu attırdıuğı kesünnnn kafamçokkarıştı
hoşgeldin bebeğümmm damadımda naz gibi pc başına oturmana izin vermiyor demek
aynern canım nazda şimdi tv başında fazlada tv seyretmesini istemiyorum aslında
seni ve egemi çok öpüyorum canımmm
hüplet anacım hüplet bizim yerimizede hüplettt afiyet olsun danammmm
hayırdır bebeğüm neyin varr.
Saolasın Canımsın..:)
Ay canım ya öpesim geldi seni demek kızıma albüm yaptın :)))))
Valla ben şirkttenden gidecek kartal köprüsünün aldından karşı arabalarına binicem..kartal bize yarım saat..pendikden gelenlere binicem...
Zehra sabah eşiyle geçeceği için uymuyor...Ama dediğim gibi hava soğuk olursa geçemem deniz yeni
yeni düzeldi...inş. düzelir havalar..
hayırdır bebeğüm neyin varr.
sağol bebem gözümüde korkut ooohhhh
attırsın paşam tozu dumana katsın şakkıdı
akşama kadark kırk kere ev topluyorum süpürüyorum çkmeceleri geri tıkıyorum içeri vs.vs. işte bildiğiniz üzre
esinti34 .!.:slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
canım ne göz korkutması sadece gerçeklerüüüüüüüüüüüü ifade edeyim dedimmmmmmmmm:jeyyar:
bu arada bizimmama sandalyesi silzere ömür olmak üzere ben kaçsam iyi olur artık
k"ızım aynı evde ne kadar yaparsan yap temzizlik hiç bir farkı kalmıyorrrrrrr:sm_confused:
mücü kısss seninki ilgi öekmeye çalışıyo galiba bajsana yaramaza mam sandalyesini devirmeye çalışıyooo
allahım saklasın hepsini çok yaramazlarr yaaaaa
slm esinticim hoşgeldin iyyiz sen nasılsın oğluşun nasılll nrelerdeydinnn kıssss:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?