Bebeklerimiz ve Biz

hep aynı canım. onların geleceği için çalışmalıyız. iyi akşamlar

Drydenis geçmiş olsun aman dikkat et kuzuna..!

Canım sıkılıyor nedendir bilmem..havadanmı sudanmı..?

Benimde dikkatimi çekti anneyimben epeydir aktif değil umarım herşey yolundadır onun cephesinde..

Ohhhhh süper ellerine sağlık
Cevizli erişte nasıl oluyor...tadı güzelmi ben cevizi salatalara çok yakıştırıyorum ( kereviz-çoban-ezme)

yemekteyiz programında bi bayan cevizli erişte yapmıştı..çok beğenidi o zaman..görüntüde süper di...ben hiç denemedim..
erişteyi haşlayıp yağ ile mi kavuruyorsunuz...

yemekteyiz programında bi bayan cevizli erişte yapmıştı..çok beğenidi o zaman..görüntüde süper di...ben hiç denemedim..
erişteyi haşlayıp yağ ile mi kavuruyorsunuz...

normal erişte makarnayı alıp makarna haşlar gibi haşlayıp süzüp tereyağ ile çeviriyoruz sonrada servis ederken üzerine ceviz içi ekleyip afşyetle yiyoruz peynirlide yapılabiliir.

demek kucağında kestiriyor he yerim ben onu....ımmmmm güzel olur...aklımda bulunsun benimde...

Bende kaçtım kızlar iyi akşamlar mutlu sağlıklı yarınlar....

iyi akşamlar canım..
herkes tek tek döküldü bende iki dolanam bari..
yarın akşama cevizli erişteyi bende deniycem bakalım nasıl olacak......

bu kitapdan bir bölüm banyodan çıkmak istemeyen bebeler için öneri başka şekildede değerlendirile bilir mesela benim sabah yaptığım gibi

kızlar iyi akşamlar....
nasılsınız bakalım..
soytarı tşk paylaşımın için cnm..
ya benimde aklımda bu kitap ama bir fırsatım olmadı çıkıp almaya...
yumurcakça;yapılması gerekeni ve çocuğun isteğini sürekli tekrarlamak gibi bişeymi cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…