Bebeklerimiz ve Biz

ebrar az önce beni çok şaşırttı çorabını çıkar kızım dedim çıkardı bana getir dedim getirdi ne kadar çabuk büyüyorlar yaaaa
hayır konusunda dinlemiyor ama ben söylerken gözlerimin içine baka baka yapmaya devam ediyor
bu kitap işimize çok yarıyacak anlaşılan
soytarı sen denedinmi okuduklarını denediklerini paylaşırmısın
zeynep sen nasılsın albina nasıl

Herkese günaydın hayırlı cumalar...
Kitabın adı"başarılı bir çocuk yetiştirmenin yolları" çok az kaldı bitmek üzere.
mod.larada sordum yardımcı olurlarsa bana , kitabı almanıza gerek kalmayacak.! kk dan okuyabileceksiniz.!
Yumurcak-ça:Tekrar ve kısa cümleler ile anne-baba-bebek arasındaki iletişimin ufak bir taktiği.
çokda başarılı ben okuduklarım arasında deniz de görüyorsam bu olayları muhakkak uyguluyorum ve çok
büyük başarı elde ettim.!
Monpetit: kontrol panelinden kişisel rutbe ye yazıyorsun cnm.

Bu saat olmuş gelmeyen çok kişi var..!! Hayırdır inş. Mavili mavice ekinnaz
dream mücüm yeni kalmış keyif yapıyordur oğluşuyla :) başka kimler vardı...

mavice, ekinnaz, semiha, mevcan, monpetit, çoko, müüü, dream, drydenis, frezya, zeybennep, kadiş,
başka e bizden başka kimse yok saymaya gerek varmı
bu arada esma yok çok zamandır iletişimi olan varmı merak ettim hayırdır inşallah

Slm kızlar merhabalar herkese sabahtan izinliydimmm yoklama olmamış galibaaa.
kadın doğum doktoruna bir akabamı götürdüm 6 seneye yakındır evli bebek istiyorlarr kendi doktoruma getirdim muayeneye inş. olucak kısa sürede

cnm benim sağol
iyiyiz çok şükür.sen nasılsın?
Albina hanım uyudu.
Bende işlere başlamadan önce bi bakim dedim..
öpüyorum kuzunu

hayırlı cumalar kızlar...
işlerim yoğun yetiştirmeye çalışıyorum.bitince rahatlayacağım inş...
kızım ve ben iyiyiz şükür....
ama kızımın bir yaramazlığı var anlatmadan olmaz...
sabah kaşla gözün arası rimelimi almış...nasıl açtığını bilmiyorum...bi güzel açmış..arkamı bi döndüm ağzı gözü heryeri boya...
fırçası falan yamulmuş...
çok korktum ama neye uğradığımı bilemedim...
temziledim hemen ve zilli küçük hanım rimeli elinden aldığım için ne kadar ağladı bilemezsiniz...
kim bilir nelerle karşılacağım daha...

günaydın elifciim,
bak sen yaramaz ruzişe güldürdü beni tahmin edebiliyorum ne kadar ağladığını
benimkide rimelimi evde kaybetti nereye soktu bilmiyorum

dünürüm günaydın hoşgeldin nasılsın albinam nasıl
kadiş günaydın hoşgeldin
hanımlar teşrif ediyor teker teker
mavice danası yok gelmedi yoklamayı almaya

herkese günaydın ve hayırlı cumalar öpüyorum ayşegülcüm benden şimdilik bu kadar benim sigortalar eccük kısa devre yaptı normale dönünce gelirimmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…