Bebeklerimiz ve Biz

ben pendikteyim canım önceden maltepedeydim bebişe annem bakıyo şimdi kaynarcaya talındım yaniii aslında kızlarada diyom birgün istanbulda oturan arkadaşlarla görüşelim yaa organize edelimde bayramdan sonra falan
:1hug:

esin canım acaip poaça çekti valla.bide açık çay dumanı üstünde.benim yerimede götür.afiyet olsun.

götürüyorum canım ama bu gidişle sizi bırakıp zayıflama topiğine gidecem:roflol:

kısmet inş. görüşürüz canım.:1hug:

berfeyi yanımda zaptetmenin yöntemini buldum...masaüstüne molfix in videosunu indirdim..durmadan tıklıyorum..belli bi süre çıtı bile çıkmıyor...tavsiye ederim..

mevcancım bende yemek yedirirken öle yapıyorummm seviyorlarrr molix reklamını iyi oluyoo bizim içinde :)))))

selam mevcan hoşgeldin bende merak ettim bu kız nerelerde.

saol canım..sorma ya..allah belasını versin bu tedaşın..durmadan elektriklerimiz gidiyor..bu sokakta sadece 5 bina nın elektiriği kesiliyor..ağrıyoruz ne gelen var ne giden..imza toplandı sabah..belediye ye gidip şikayet edilecekmiş..kış günü dondurdular bizi evde.milletin dolabı,kombisi felan hep bozulmuş...

kızlar merhaba... nasılsınız iyi misiniz. ben yeni geldi doktordan bi çanta hapla...
kadis mev can sema semiha soytarı.. aktif sizlersiniz yavrular..:jeyyar:
kuzularınız nasıl iyi misiniz..
dünürüm nirde.... CADIARZU
yok saydık bacım seni yoklamada.. haberin ola:tomato:

hoşgeldin drydenisscim geçmiş olsun kuzunmu hasta nesi varr yavrular niye bölee yaaa hepsi hasta ve huysuzzz
biz iyyiz kuzularda bir hasta bir iyi belli olmuyooo

kızlar bu arada dünürüm yani anneyimben uzun zamandır yok..bi haberi olan varmı..en son arda rahatsızdı......

kadis cim hoşbulduk benim böcek iyide anası hasta..
şimdi geldim bi torba ilaçla
senin kuzun nasıl iydir inşallah

mevcan umarım sorun kısa sürede çözülür.
benim oğluşum kalktı bugün pekde huysuz anlayamadım ne derdi var.size iyi sohbetler canlarım.

drydeniss .!.:
kadis cim hoşbulduk benim böcek iyide anası hasta..
şimdi geldim bi torba ilaçla
senin kuzun nasıl iydir inşallah

geçmiş olsun canım aman dikkat et kuzunada geçmesin sen hasta olursan ona kim bakar

bari ilaçlarını kullanda çabuk iyleş. iyi anneannesinde akşama kadar akşam alıyorum iş çıkışı benimkide birgün iyi birgün mızmız:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…