Bebeklerimiz ve Biz

evet canım haklısın....
ama hiç onunla konuşacak durumda değildim o anda...
heryer boyaydı ağzının içi dahil....
fırçası da bayağı eğilmişti....

örnek hangi konu onu bilemedim canım ben

Soytarı bi kitaptan bahsetmişsin çok ilginç bgeldi bana. Işe yarıyor demişsin. Bende merak ettim. Hep kızımla konuşurken sorgularım kenidimi acaba doğru mu konuşuyorum diye. Bende ilkim öz'ün çoçuk olmak diye kitaplar serisi var onu okuyorum orda da çok güzel bilgiler var

mavilim resmini ekledim ya canım geçen sayfada o dialoğu senin yaşadığın olaya uyarlıyabilirsin..!
Ceysum merhaba allah bağışlasın kızını...Bende aynen öyleydim ama kitabı okudukdan sonra
kızımla aramızdaki konuşamama anlaşamama sorunu kalktı...onun ne demek istediğini çok iyi anlıyorum
benim ne demek istediğimide çok iyi anlıyor.Bu sadece konuşmayla sınırlı değil vucüt dilini ve yüz ifadenide kullanman gerekli...söylediklerimizin çoğunu anlamıyorlar ama yüz ifademizden ne demek istediğimizi çok ama çok net anlıyorlar..

ceysum evet bende Ankaradayım Allah uzun ömürler versin bilge prensese,

elifim ruzeye yerim ben yaaa zilli kokoş olacak desene :)))

yeliz dün eklemişsin banyo ile ilgili ondan başka ekledinmi?

selam herkese
soytarı canım kitap için teşekkürler ilk fırsatta bakıcam
alinin annesi sen nasılsın yakışıklı oğlunda iyidir umarım
zehra canım güle güle kullan saçlarını bende kestirmek istiyorum emzirdiğim için boyamayı biraz daha ertelicem
mavice niye kime kızgınsın kız yine
ceysum sanada merhaba tanışmıyoruz ama
ekinnaz,mavili,müü, little,ms.eda drydeniss, dünürüm begüm herkese merhaba unuttuğum varsa affedin
ebrar hanım uyuyorken dinleneceğim biraz sizlere iyi sohbetler

EVET ÇOK HAKLSIN YELİZCİM. ASLINDA NLAR HERŞEYİ ANLIYORLAR ÖNEMLİ OLAN ONLARLA DÜZGÜN İLETİŞİM KURABİLMEMİZ BU ÇOK ÖNEMLİ. SAĞLIKLI ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK İSTİYORSAK ONLARI DİNLEMELİYİZ..:1hug:

herkese merhaba,
kızlar nasılsınız bebişlerimiz nasıllar?
ben yemeğimi ocğa koydumege uyurkene takılayımdedim:))
birazdan kalkar paşam:1rolleyes:
herkesin cuması hayırlı olsun biraz geç oldu ama:1hug:

hoşgeldin müüü bende çorbamı ve salatamı yaptım dünden yemek var bide makarna yapcam
ben kaçtım uykusu açılmadan biraz daha uyutayım kızımı

hoşgeldin müüü bende çorbamı ve salatamı yaptım dünden yemek var bide makarna yapcam
ben kaçtım uykusu açılmadan biraz daha uyutayım kızımı

hoşbulduk canım ohh maşallah sende bitirmişsin yemek işlerinihihoyyyt
hadi kaç uyut kızını hemencecik sende dinlen ne güzel bu keratalar uyanık olduklarında enerjileri iç bitmezzzzzzzz

monpetit saol cnm
görüşemiyoruz senle bayadır, ebrar sultan nasıl oldu, neler yapıyo

pınar hoşgeldin cnm aramıza, minik kuzuşunu allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…