Bebeklerimiz ve Biz

Merhaba mücüm nasılsın canım fırsat bu fırsat :)
iyi yaptın canım ne var ne yok..?

canım selam,
iyiyim aynı herşeyşutarafagitti
valla uzattımayaklarımı koltuğa 2 dakka keyif yapıyorum ege uyanmadan dana iyice alıştı birlikte olmamaıza haftaya büyük hayal kırıklığı yaşayacak canım oğluşum:çok üzgünüm:

mücüm çok öpüyorum cnmmmmmmmmmmm
senin cumanda hayırlı olsun
egem nasıl

canım benim bende öpüyorumŞeniz
ege uyuyor çok yaramaz onun haricinde gğn içinde yap boz aldım ahşap onlardan yaoıyoruz pitapppppppppp(kitap) okuyoruz bol bol kelime öğrenmek içinkaydirigubbakcemile çok verimli geöiyor yani günlerimiz:teytey:

mücüm eminim 18lik çıtır gibi olmuşsundur küt saçlarınla

danam valla herkes 5 yaş attığımı söyledi söylemesi ayupturrrrrrrrrr 64 kg da görebildim sonundaaaaaaaaaaa:icecream:
valla sahnelere geri dönebilirim artıkınnnnnn:roflol::roflol:
eminimsenin saçlarındaaaaaaaa süperdir reim koyda gözümüz gönlümüz şenlensin danammmmmmmmmm buzağaaaaaaaaaammmmmmmm:sm_cool:

herkese hayırlı cumalar..temizlik yemek berfe derken bi baktım akşam olmuş..
kimler var hemen kopya çekem şu an
dream cim mirrorum monpetitim görünüyor..
ne var ne yok bakalım...

hoşgeldin mevcan nasılsın
benim sıpam kalktı beraber yazıyoruzzzzzzzz şimdiik ama birazdan papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattt diye bağırır büyük ihtimalleeeeeee:jeyyar:

Anacım zehra sürekli koyuyor birde sen koyda görelim şu 5 yaş atmış çıtır halini...
hadi gözün aydın canım... :)
denizde pitaap diyor :) çok şekerler yaa :)
canım ayrılık acısı çekmemesi için kitabın sonlarında takikler var hemen onları oku... :)

Mev.can merhaba canım...
Bakalım zehracım bende kısmet olursa canlı canlı görürüm olmazsa resimlerle yetinirim..
kız bacım saten elbiseyle popon donmazmıı bu soğukta :S

heee ben koyduydum ama caniiiiiiiiiiiiiiiiiiim bakmıştın sende tamam söz şöyle boydan bir çektiridiğimi koyarım birde saçlarımtabi kezban gibi olmadığı bir zaman genelde topludaaaaaaaa
heee demek denizde pitap diyor evet çok şeke rbunlşarsüprizzzzz
canım okuyayam hemen ozaman demek ayrılık acısınada çare var süperrrrrrrrr:Saruboceq:

ne saten elbisemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:la bu soğukta kim geyecek onu kaçırdım ben kesin seksüüüüüüüüüüü zehra buzağasıdır:jeyyar:
yakışır bacimmm hatun dediğinde bu zaten her durum ve şartta giyinir istediğini yarın resüm çekün bak döööööööööverimmmmmmmmmm haaaaaaaaaaaklava:

bak sen ilgi delisi ege anasını iki dk laklak yaptırmıyor hemen papaaat diyor...
ay benim kızımda beni çok özlüyor her halinden belli işten gidince yanıma geliyor saçımı okşayıp
jiji ( yani cici) jiji yapıp öpüyor saçımdan yanağımdan dudaklarımda...
ayyy kötü oldum ya çok özledim geçsin şu 1 saatte

Mev.can merhaba canım...
Bakalım zehracım bende kısmet olursa canlı canlı görürüm olmazsa resimlerle yetinirim..
kız bacım saten elbiseyle popon donmazmıı bu soğukta :S

delü garu saten dediysek hepiciği saten değil herhal:jeyyar:
üstü saten altı kumaş şekerimmmmmm

külotlu çorapımıda giydim di popom donmaz sen korkma ballı lokma datlumhihoyyyt

yoksam geliyon mu yarın:Saruboceq:

evet caniiim onları gördüm yeni imajınıda görelim çektiğin zaman :)
Her derde deva bu kitap caniiiiiimmmmmmmm :)))))
Aman beni yakamoz yayınlarından satış ekibine alırlarmış o kadar reklem yaptımki..
kız sorma maşallah hatundaki enerjiye... 2 çocuk ev toplantı
fuulll sosyal canım bizim dream...:)

Heeee valla yinede iyi cesaret hava ayaz kar soğuğu var... giyebileni alkışlarım valla :) senide alkışlıyorum...
Canım akşama belli olacak bakalım bizimkiler ne karar verdi anlattığım olaydan dolayı
çok gelmek istiyorum saten elbiseni göreyim :))))))

yaaaaaaaa evet yazdırmıyor danammmmmmmmm gel diyorrrr
canım benim özlemezlermi ah ya keşke bizde evimizde bakabilseydik yavrularımıza:çok üzgünüm:
jijiiiiiiii diyen dillerini yerim onun ben:1hug:
az kaldı bacım dayan hemen geçer son saatler:teytey:

hee giy tabi külotlu delüüü üşütürsün sonra mazallah kızım sana kim bakar o zaman iki bebe eline bakıyorrrrrrrrr:jeyyar: sıcak tut aman heeeeeeeeeeee:icecream:

yevrüler ben kaçtım size iyi sohbetler oğluşum annee mu neeeeee mu ne diyip duruyor sırtıma tırmanıyor kıyamam ona biraz etkin zaman geçireyim az kaldı zaten haftaya iş var..
herkesüüüüüüüüü öptümmmmŞeniz

güle güle canım git tabi tadını çıkar oğlunla geçirdiğin vaktin..
seni ve egeyi çok öptüm canım
görüşmek dileğiyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…