Bebeklerimiz ve Biz

günaydın dream iki dirhem bir çekirdek buluşmayamı hazırlanıyorsun..?

günaydın ayşegül iyiyiz saol sen nasılsın..evet bugün buluşma vardı ama benim plan bozulunca
gidemedim...

günaydın dream iki dirhem bir çekirdek buluşmayamı hazırlanıyorsun..?

günaydın ayşegül iyiyiz saol sen nasılsın..evet bugün buluşma vardı ama benim plan bozulunca
gidemedim...

cnmcım hiç hazırlanamıycığım-tatlicadiarzu-
çünkü ayağım çok kötü, ayakkabı vurmuştu, şimdide iltihap topladı, sabah denedim ayakkabı bile giyemiyorum:çok üzgünüm:, sabah arabayla geldiğim için üstüne bastım ayakkabımın, asla giyemem etek, elbise çorap neyin uğraşamam

sen ben mü eda buluşursak size giyecem onları canımmmmmmmmmmm:teytey:Şeniz

dreamcim ayşegülcüm hoşgeldiniz kızlar....
dream hakket ha...
bende kendimi gezmeci sanırdım sen benden çok geziyon....

soytarım ruze gündüz yarım saat ancak uyuyor bu aralar...
akşam 22,30 da zorla uyuttum...
düzen bi garip oldu...
normalde 21,30 da en geç yatıyordu..gece kaç kere kalkıyor hemde...
ama ben çözdüm kaynanamın verdiği süt gaz yapıyor..yavrum sabaha kadar boşuna ıhlamıyor

mavilim sanada merhaba cnmmmmmmm
zeynebin uyku düzenide çok kötüü
öğlen 12.30 da bi uyuyo, 2 ye kadar

akşam da 6 gibi uyuyo 8 e kadar

bi düzene sokamadık uykusunu ya((

mavilim sanada merhaba cnmmmmmmm
zeynebin uyku düzenide çok kötüü
öğlen 12.30 da bi uyuyo, 2 ye kadar

akşam da 6 gibi uyuyo 8 e kadar

bi düzene sokamadık uykusunu ya((

o da bi düzen aslında ama düzgün değil işte..
bizimkinin bi günü bi gününü tutmuyor...
doğdu doğalı hep böyle...tam düzeldi diyorum bi hastalık diş...

günaydın elif bizimde düzenimiz bozuldu akşam 21:00 de yatıp uyuyan yavru biz kaçta yatarsak o saatte yatıyor günde 2 kez uyurken bazen 1 bazen hiç uyumuyor gecede beni uyutmuyor sürekli huzursuz eski düzenine bi dönse yavrum

Dream cim çok geçmiş olsun canım yaaa...evet sen bize giyin onları :)))) sevdim bu fikri :)
Kızlar kitapdan açlık için uyanan bebeğine bir anne çözüm bulmuş haşlanmış 1 tane yumurta yediriyormuş uykudan önce.Acıktığı için kalkıyorsa bir bunu deneyim.
Birde Hergün aynı saatte vermesin mamasını veya sütünü.. bir gün 03,30 ya yediyse bir sonraki gece yarım
saat öne alın bir sonraki gece yine yarım saat geri çekerek versin 3-5 gün ün sonunda en son gece sadece su verin.Tahminen 2 hafta içince bu uyanmalar son buluyormuş.

Dream cim aslında öğlen uykusu gayet iyi ama akşama doğru uyuduğu uyku biraz geç yatmasına neden oluyordur...halbuki uyku uykuyu getirir derle ama zeynep için geçerli değil sanırım..
Bende şimdi deniz i kendi başına uyuması için odasında alıştırmalar yapıyorum...uykusu iyice
gelene kadar bekliyorum(normalde 21,00 da yatıyordu 21,30 kadar bekliyorum). Ama zorlu geçeceğe
benziyor beni yanına çekiyor saçlarımla oynamak için.Bu durumda zor oluyor benim için,bakalım
yanına çok sevidği ayısınıda veriyorum ama dediğim gibi uzun zaman alacak.!

canım teşekkür ederim aslında tereddüt ediyorum yazmakda "iyiki bir kitap okuyor bilmiş bilmiş yazıyor"
diye düşünmenizi istemem..ama memnunsan yazarım tabi...de kitapda o kadar yararlı bilgiler varki
yazmakla bitmez...mod.lara söyledim kitabın resimlerini çekip bölüme konu açmak istiyorum diye
cvp gelmedi..inan bütün annelerin bu bilgileri öğrenmesini istiyorum.

evet canım yumurta gerçekten tok tutyor..ben bunu sahurlarda deneyerek bulmuştm...
açlıktan değil ruzeninki...
ben ondan eminim..çünkü mama için kalktığında biberonu emip uykuya devam ediyor...
ama gazdan olduğunu tahmin ettiğim başka bi sıkıntısı var bence

yalnız şu anlattığın şeyi anlayamadım canım ben...

hepsi sabır işi cnm ya
benim kuzuşum asla emmeden uyumuyo, o kadar düşkün ki, karnı tok biliyorum ama müptelası olmuş resmen, kuru emzik niyetine çekiyo sürekli, ağzını kıpırdatıp duracak illa uyurken, emziği kabul etmiyo kesinlikle((

Mavilim Uyku problemleri bölümü okursan daha net anlarsın canım ne demek istediğimi...
Dream cim deniz bıraklı belki 2 ay olmuştur tam hatırlamıyorum tarihi..ama bazen sanki ağzında meme
varmış gibi çenesini oynatıyor... bağımlıklık yapan bir olay kolay kolayda bırakılacak gibi değil..
1,5 yaşına gelidğinde aklı daha çok erdiğinde bazı taktikler deneyerek bıraktırmaya çalışabilirsin cnm

selam nasılsınız bakalımmm çokom balımmm burdaymış nasılsın canım ardam nasıl öpüyorum seni tatlım biz eşimin dayısını evindeyiz kahvaltıya geldik az sonra eşim gelicek sinemaya gideceğiz sizlerede mutlu bir haftasonu diliyorummm

canım benim hepimiz iyiyiz çok şükür, arda yürümenin zevkine vardı, istediği heryere ulaşıp, dağıtabiliyor rahat rahatkaydirigubbakcemile

demek sinemaya gideceksiniz haa, ayy çok sevindim, hangi filme gidiyorsunuz, eşimle en büyüz zevkimizdir, ama burda sinema yokancak tatilde gidebiliriz

romantik bir hafta sonu diliyorum sizee:1hug:

ıssız adama gidiyoruz canım müü çok meth etti merak ettim evet canım flört döneminde ve nişanlılık dönerminde bizde çok giderdik ama çoooooooookkkk uzun zaman oldu sinemaya gitmeyeli ben söyleyeyim en son ne zaman gittiğimizide sen anla matrix in ilk filmine gitmiştik düşün yani 1999 da
ama kabahat benim çocuklarla yapışık bit gibi yaşıyorum onları bırakıp bir yere gidemiyordum anti sosyal oldum yavvvvvvnaniknanik

slm mavice
benim kuzum hasta oldu teyzesi.basit bir öksürük diye gittik ama kuzucuğumun burnu baya tıkalıymış hava verdiler iğne filan derken,4 saatte yakın hastanedeydik.bir sürü bebek vardı herkeste aynı şikayetler. şimdi uyudu yavrum çok ağladı hastanede.sen nasılsın canım kuzucuğun iyidir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…