- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.721
buldum canım bu da bizimkiii
bizimkide karışıkmış beee
canım geçmiş olsun neyin vardıııslm kızlar
yorgan döşek geçen günlerin ardından bugün biraz daha iyiyim.en azından ayaklandım.maşallah sohbet süper ya.
mavicem oğlun ve sen resimlerde harika çıkmışsınız bebeğümm
yeliz slm canım.denom nasıl
mavili demek puzzle a merak sardınız ne güzel.bizde nerde. benim kociş sevmez öle şeyleri.ama ben bayılırım.
sema ben pnömokok aşısını özelde yaptırdım canım sürekli.hatta pazratesi günü 4.dozunu yaptıracağım.bende sağlık ocağını aradım.6 aya kadar olan bebeklere yapıldığını söyledi.
Kızlar nasılsınız kuzum dün çok agladı ve korktu hastaneyı bırbırıne kattı ultrason rontgen kan ıdrar ne tahlılı varsa yapıldı temız çıktı sonuçlar çok şükr bıraz saskınlık ve sersemlık oldu çok şukur gectı hastanede gözetım altındaydık 4 saat hastanede kaldık şimdi çok ıyı sabah esımle o merdıvenlerın oraya koyduk yıne napıcak dıye gule gule yıne atıyo kendını bellıkı akıllanmamış ama gözumun onunden o yuvarlanışı hıç çıkmıyor 8 basamak asagıya duştu allah kımseye göstermesın
Kızlar nasılsınız kuzum dün çok agladı ve korktu hastaneyı bırbırıne kattı ultrason rontgen kan ıdrar ne tahlılı varsa yapıldı temız çıktı sonuçlar çok şükr bıraz saskınlık ve sersemlık oldu çok şukur gectı hastanede gözetım altındaydık 4 saat hastanede kaldık şimdi çok ıyı sabah esımle o merdıvenlerın oraya koyduk yıne napıcak dıye gule gule yıne atıyo kendını bellıkı akıllanmamış ama gözumun onunden o yuvarlanışı hıç çıkmıyor 8 basamak asagıya duştu allah kımseye göstermesın
bende özelde yaptırdım cnm sureklibuarada oğluma 2 gün önce kızamık aşısını yaptırdım sağlık ocağında.ama pnömokok (zatüre) aşısını devlet karşılamaya başlamış ama hazirandan sonra doğan çocuklar içinmiş.şimdi özelleri araştırıyorum siz nasıl yaptırdınız kızlar
aaaa cok iyi etmisSelamın hello kızlar..
Sanki eşim burda konuştuğumuzu duymuş gibi puzzle almış :))) çok garibime gitti sen bizimi takip ediyorsun dedim.."biliyorsun biz eşiz birbirimizin hissettilerini hissederiz dedi" 1000 parçalık almış
yoğun renkli resmini gönderdi ismi"Ahırdaki Atlar" başlayalım bizde..
yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz öpüyorum
canım geçmiş olsun neyin vardııı
ay canım çok geçmiş olsun allah korumuşş.
yelizinde dediği gibi bir garibanı sevindir canımm
nasıl korkmuştur yavrum yaa
kızlarr ben dün gece çok ama çok büyük bir aptallık yapmışımm
gece 12 gibi naz süt ısıttım o arada eşim netten bişi göstermek için beni çağırdı
o aradada süt taştı aygaz söndü tabi
bende altını kapatmayı unutmuşum
biz sabaha kadar bi güzel uyuduk tabii
sabah mutfağa girdim değişik bir koku bunrumda tıkalı fazla koku alamıyorum
ocağa gözüm takıldım açıkk
hemen cam kapı açtım diyorumki iyiki çakmak felan çakmadım yada gece kalkmadımda
ışık felan açmadımm.düşündük.çe kafayı yişyecek gibi oluyorumm
allah korudu.çok dalgınım bu aralarr.kesinlikle bir çocuğu sevindiricemmm
arkadaslar biliyorsunuz ben bursalianneler diye bir grup uyesiyim,
bugun grubumuzun kurucusu cani arkdasim ide bursanin yerel kanalı As Tv'ye konuk oluyor , bursalianneleri konusmak uzere
kablolu tv si olanlar seyredebilir 15:30 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?