Bebeklerimiz ve Biz

Mavice Deniz inde ısırma huyu vardı ki halen arada tutar aldığımız destekle:)
Tam ısırmaya yeltenirken HAYIR annecim ısırmak yok öpücük var öpücük var diyorum..
dişlerini göstermiş olsa bile hemen öpüyor...birde ısıtıyor Aferim kızıma benim akllı annesinin sözünü dinleyen kuzum benim diyorum..sonra devam ediyorum..
sen birde bu taktiği dene bakalım başarılı olacakmı Çağan da.

canım geçmiş olsun neyin vardııı

ay canım çok geçmiş olsun allah korumuşş.
yelizinde dediği gibi bir garibanı sevindir canımm
nasıl korkmuştur yavrum yaa

kızlarr ben dün gece çok ama çok büyük bir aptallık yapmışımm
gece 12 gibi naz süt ısıttım o arada eşim netten bişi göstermek için beni çağırdı
o aradada süt taştı aygaz söndü tabi
bende altını kapatmayı unutmuşum
biz sabaha kadar bi güzel uyuduk tabii
sabah mutfağa girdim değişik bir koku bunrumda tıkalı fazla koku alamıyorum
ocağa gözüm takıldım açıkk
hemen cam kapı açtım diyorumki iyiki çakmak felan çakmadım yada gece kalkmadımda
ışık felan açmadımm.düşündük.çe kafayı yişyecek gibi oluyorumm
allah korudu.çok dalgınım bu aralarr.kesinlikle bir çocuğu sevindiricemmm

gerçekten allah korumuş arkadaşim ya nasıl olurda kokuyu duymazsınız
hem cezveyi alinca bakmadınmı
ocağa kapalımı diye
çok geçmiş olsun cnm bende geçen gün açik birakmişim yanan ocağı
bazen insan kapatı sanıyo
aslında çok dikkat etmek gerek
sizlere birşey olmadğina çok sevindim herşey olabilirdi allah korusuntekrar çok geçmiş olsun

sibel çok geçmiş olsun:teselli:
neyseki temiz çıkmış sonuçlar çok şükür

sibelcim tekrar geçmiş olsun canım..ben ruzenin ilk kez düştüğü zamanı asla unutamam değil ki sen bunu nasıl unutacaksın..rabbim esirgemiş.yelizciğimin dediği gibi bi çocuğu sevindir canım...
allah başka bi dert vermesin cnm...

kelebekçim sadece çerçeveyi yapabildim..bu gece gezmeye gideceğiz geç geliriz..
ancak yarın devam edebilir.bizimki biraz ağır olur gibi..

semihacım geçmiş olsun cnm

yafu iki dakika boşbırakmaya gelmiyorsunuz döktürmüşünüz yine.... şimdi başlıyorum

mavilim güzelmiş canım newyork soakaları kolay gelsin

emme soytarı sizinki tam benim tarzım bayılırım bu tarz şeylere alırsam bende böyle birşey yapmayı düşünürüm harika....

sibelcim çok geçmiş olsun canım evet bancede bir garibi sevindir kıs akıllaırmı bunlar yine fırsatbulsun yine atar kendini dün çağan koluğun koluna çıkıyor ben indiriyorum o çıkıyor ben indiriyorum tabi iyice hırslandı bir attı kendini tv sehpasıyla koltuğun araya reflexle bacağından bir yakaladım kafayı taşa yapıştırmaya 4 parmak kaldı:1shok: yani siz düşünün ama yine koltuk tepelerinde allah korusun tüm yavruları...:Saruboceq:

arkadaslar biliyorsunuz ben bursalianneler diye bir grup uyesiyim,
bugun grubumuzun kurucusu cani arkdasim ide bursanin yerel kanalı As Tv'ye konuk oluyor , bursalianneleri konusmak uzere
kablolu tv si olanlar seyredebilir 15:30 da

zeynebim yavrum allah korumuş canım ya bundan 2 yıl kadar önce bende yapmıştım böyle birşey allahtan ocağın küçük gözüydü ve kısıktı ya çok tehlikeli azami dikkat lazım evet canım dediğini yap başınızın gözünüzün sadakası olur öpüyorum balım:teselli:

Zeynepcim tüh tüh tüh Allah korumuş Okurken bile birsürü senaryo yazdım..
Verilmiş sadakanız varmış bacım ya..Allah a emanetiz..valla..
Off be büyük geçmiş olsun canım

bende özelde yaptırdım cnm surekli

aaaa cok iyi etmis
hadi kolay gelsin size de...
ayrica bizim henuz başlamadigimiz puzzleimizin aynısı :) tesadufe bak,facede de resmi war hatta :))))
salon icin mukemmel bir seçim

ekinim allah korumuş cnm
hemen bi sadaka ver
sabaha kadar gaz sızmış eve yaa
olamaz
felaketin eşiğinden dönmüşsünüz
yaradan rabbim korumuş sizi
çok çok geçmiş olsun tekrardan
hangimiz dalgın değiliz ki güzelim
ben sürekli süt taşırıyorum vallasengözlerimebaksanab
hele kahve sürekli

arkadaslar biliyorsunuz ben bursalianneler diye bir grup uyesiyim,
bugun grubumuzun kurucusu cani arkdasim ide bursanin yerel kanalı As Tv'ye konuk oluyor , bursalianneleri konusmak uzere
kablolu tv si olanlar seyredebilir 15:30 da

evet ilk senden duymuştum bu bursalıanneler derneğini ama bursaya kız kardeşimi ziyarete gittiğimde bursanın yerel bir dergisinde bir toplantısını görmüştüm yaılmıyorsam olay dı derginin adı oldukça aktif bir dernek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…