Bebeklerimiz ve Biz

nimetcim çok şaşırdım ve gerçekten senin adına çok üzüldüm..ne kadar zorbi durum ya...
hakkında hayırlısı olsun..keşke maddi durum, imkanlar el versede doğursak..
bizde kondomla korunuyoruz..hani şu bilindik en iyi markadan alıyoruz..hiç bi sorun olmadı..inşallah da olmaz...
korktum ama şimdi...

kızlar sormayın benimde bu ay tam 1 haftam geçti..hep erken olurdum..o kadar korktum ki gidip test bile yapamadım..neyseki regl oldum..o an dünyalar benim oldu..ikinci bi çocuk hele böyle maddi zorluklarla savaşırken..

kızlar bugünlerde şu maddi konulara o kadar kafayı taktımki eşimde bende çok dalgınız..sormayın akşam üstü berfenin altını deiştirdim kaka yapmış..kucağımda berfe bi elimde bez, berfemi mama sandelyesine oturtup balkondaki çöpe bezi atıcaktım ..ne kadar dalgınsam pis bezi mama sandelyesine koymuşum berfeyide balkona çıkarıp çöpün yanına götürmüşüm..bi anda irkilip besmele çektip..o kadar korktumki anlatamam..yani insan o dalgınlıkla herşeyi yapabilir...

slm kızlar
nimetcim sakın düşünmeden hareket etme sonradan pişman olmakta var sakın canım
ben sevindim 2 si birden buyur birdaha sıkıntı yaşamasın dogsun bebegin yine calışırsın

ben kıyammam ya
alah yardımcımız olsun hakkında hayırlısı olsun dikatli iyi düşün canım onun vebalini nasıl ödicen hep aklında olacak

kızlar bi şey sorcam bebeklerinize her gün yoğurt veriyormusunuz...
bide hergün tazemi mayalıyorsunuz..yoksa hazırmı...
ben berfeye hergün bi kase yoğurt yediriyorum..hergün de taze mayalıyorum..bazende iki günlük pastorize sütten mayalıyorum..
artık büyüdü hazır yoğurt ver diyolar ama ben ne bilem işim yok vakit çok diye uğraşıyorum kızım için..size fikrinizi sormak istedim...

yani rabbim sana böle güzel bi rüya göstermiş
bunun üzerine bence kimse bi yorum yapmaz cnm

mewcancim ben 1 yas itibari ile mayalamayi biraktim,hazir yogurt weriyorum,her gun yiyor DRN , we icine genelde meywe rendeliyorum(meywenin sekerini almasi icin)...
ha pastorize sutu mayalamisin ha pastorize yogurt wermişsin, taze sütü mayalamak gibi faydali oldugunu dusunmuyorum acikcasi....
cok guwendiginiz bir suthane warsa ordan alip mayalaman daha iyi olur,
gecen esim kurbanlik bakmak icin bir koye gitmişti,ordan taze sagilan sutten almis,ewe bi geldi 5 lt.sisede beyaz bişi,
dedim bu ne--- süüüüüttttt,:)))
hemen kaynattım....
kaymagini alip DRNle kahwaltida bi guzel yedik,
sutun yarisini Drn we ben 2 gun ictik,kalan yarisini mayaladim yogurt yaptim,
cok hosuma gitti ama her zman o köye gidilmiyo malesef. .....

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım bugün hiç giremedim kısaca göz attım geçmişe
semihacım geçmiş olsun canım
ekincim allah korumuş sizi allah birdaha göstermesin aman dikkat et canım.

Kız nimettt çok şaşırdım vallahi ama sevindimde hakkında hayırlısı olsun canım yaaa şimdi sen ne yapacağını bilmiyosundur ama iyi düşün bir cana kıymak bilemiyorum ahirette bunun cevabı zor bir durum yani tabiki kendin daha iyi bilirsin ama kurban olduğum allahım demekki bölesini layık görüyor sana onu verdiğine kıyma derim ben sana neyse hakkında hayırlı iyi düşün öle karar ver canım

bayağı kaynatmışsınız heeee hiç demedinizmi bu kadis nerde diyeee
mücüm egemiz nasıl oldu çok geçmiş olsun canım

Mavice elektrikmi çarptı kız sana :)))))))))))

Bu arada Unutmadan Mücümün hepinize çok çok selamı var
Geçmiş olsun diyen jege nin ve mavilinin kızlarını kocaman kocaman öpüyormuş....

niye küne müüüüü hastamıydı ki:uhm: ahanda bende geçmiş olsun didim şimcik nolcek bende istiyorummm kiss meeeeeeeeeeŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…