Bebeklerimiz ve Biz

danam ben kaçımmm iyi gecelerrrrr bebeğümmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ne yapim danam bana pc de sıra anca geliyor akşam bu saatlerde delülerdee döktürmüş maşallah oku oku bimedi..

kucağımda çağan uyumadı sıpam o elime uruyor ben yazmaya çalışıyorum...

nimocum canım çok üzüldüm ama içinde olduğun durumu en iyi sen bilirsin... rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım ya.... offf çok üzüldüm :çok üzgünüm:

iyi geceler canımcım benim dana sapıttı bu gün az önce uyudu ya kıkır kıkır gülüyor ben gözümü kapatıyorum parmağını gözüme sokmaya çalışıyor alem bunlar ya

herkese kesintisiz uykular zati herkeste uyuyordurdelikafadulden delikafadulden delikafadulden

günaydın kızlar
iyi haftasonları olsun hepiömiz için inşallah

soytarım ve mavilim buradalar gördüğüm kadarıyla
günaydın kızlar
nasılsınız
ruziş ve deno nasıllar

günaydın soytarıcım...günaydın dreamcim..
ruzişim iyi çok şükür teyzesi..
sabah uyuyordu koklaybildim sadece..akşam da cenaze var uyumuş olur ben gelene kadar
bende iyiyim canım şükür seni ssormalı..nasıl gidiyor satışlar..zeyneple emir nasıl

Saol zehram iyiyiz çok şükür
Söylemeyi unuttum deniz in kontrol ü vardı dün Çok az hırıltı vardı halen göğsünde dr u önemli bişey değil
aşağılarda hiç sorun yok bir surup vermiş birde Zinco adında çinko eksikliği için şurup vermiş..
Çinkoyu araştırıcam şimdi..?? iyi yani çok şükür Allah ıma
Sen nasılsın Zeyno ve Emir nasıl??

oğlumdada var hırıltı yelizcim doktora götürmedim ama götürsemmi başka bi problemi yok gerçi ama yinede üzüyor beni bu durum

Günaydınlar herkeslere nasılsınız bakalım
ayşegülcüm geçmiş olsun götür canım yaaa ilerlemeden
yelizcim sen nasılsın deniz nasıl

bugün regl oldum karnım çok ağrıyor (( böle iş çekilmiyo hiç çalışasım yok kızlarrr yaaaa

zinco yu bende kullandım emir için küçükken, ama zeynebe vermedim hiç
iyiyiz cnm, kahvaltımızı ettik, ben evi toplamaya çalışıyorum-tatlicadiarzu-
çocuklarda oynuyolarkaydirigubbakcemile5

kadiş geçmiş olsun cnm yaa
yarın bu kadar sıkıntılı olmazsın, hem haftasonu dinlenirsin biraz olsun

ayşegül alişe de geçmiş olsun cnm
ıhlamur falan yap kız çocuğa:))))

ayşecim hırıltı deyip geçme canım..Allah korusun aşağılara inmesin hemen önlemini al..Büyük ihtimalle Ventolin şurup verecek..ama sen bir göster güzel dinlesin göğsünü..geçmiş olsun..

Selam kadis cim iyiyiz cnaım sen nasılsın..Geçmiş olsun canım şükret regl olduğun için ..:S

sağolun bacular,
kadişcim geçmiş olsun diyim canım,
Yelizcim ventolin evde var bir kere verdim ama kendi kendimede kullanmak istemiyorum olmazsa götürürüm sadece uyurken hırıltı oluyor emzik emerken biberonla süt içerken,
zehram ıhlamuru hastayken birkere verdim içmişti güzelce heralde nezlenin verdiği tatsızlık dolayısıyla anlamadı daha sonra verdiğimde ise içmedi halbuki doğal ağaçtan toplanmış ıhlamurumda var yapıyım tekrar keşke içse...

Zehra cım bende denize 1 haftadır Zingomega veriyorum ( bapışıklık güçlensin diye)
Bu şurup farklı prospektüsünde çinko eksikliği yazıyor..Bakıcam şimdi.
Afiyet olsun kuzucuklarına kan olsun can olsun...Topla topla bitmiyor benimde çok işim var bugün
çamaşırlar makina de yıkandı..evi sil sürüp toz al banyo tuvalet hiç sevmiyorum h.sonu iş yapmayı… birde Pazar a uğrıcam taze meyve sebze alayım..
Bu akşamda görümcemin eşi gelicek 7-8 aydır açık denizdeydi Gemici..Onlarda toplaşırız bugün büyük ihtimalle.. Kafaları dağıtırız eccük :) Anladın sen onu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…