- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.881
sibelcim okadar düşmemesi gerekiyor ama 1 kilo fazla değilmi yani dediğin gibi inceyse en fazla 500 gr düşmesi gerekir. çınarın kilosu iyi canım yezda daha az bizimkininde boyu iyi 76,5 ama kilosu 8820 doktor ayına göre 10 kilo olması gerekiyor dedi .
kadişcim üşütmüştür cnm yaa
çocuklar hemen kapıyo en ufak soğuktan
ben zeynebe hem uyku tulumu giydiriyorum
sabaha kadar da doğalgaz yanıyo, söndürmüyorum
bide üstünü açıyo diye sürekli yanında yatıyorum
düşün yani
ama gene de bi şekilde mikrobu alıyo
zaten mikroplar soğuk hava da etkili olup, faaliyete geçerlermiş
her yer, her ortam mikrop dolu ama en uygun zaman soğukaldığımız zamanmış, faaliyetleri için
kızlar efeyı kontrole göturdum bu ay 650 grm almış çok uzuldum sıze danışmak ıstedım burda lojmanın drna göturdum ustunde ınce esofman takımı ve yelek vardı ölçdu kılosunu 11.800 geldı dr 1 kılo duşuyorum 10.800 dedi herzaman 500 gr duşerdı gıttıgımde yenı bı dr vardı 1 kılo duştu sızdede 1 kılomu duşuyo ustude çok ınceydı 400 dgr bıle tutmaz arkadasta vardı yanımda bıde boyunu olçelım dedım boyu masallah çok uzun ölçmemıze gerek yok dedı ölçmedı sınır oldum ya
bugün regl oldum karnım çok ağrıyor :((( böle iş çekilmiyo hiç çalışasım yok kızlarrr yaaaa
oğlumdada var hırıltı yelizcim doktora götürmedim ama götürsemmi başka bi problemi yok gerçi ama yinede üzüyor beni bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?