Bebeklerimiz ve Biz

Sağol zehracım nerde kızım bırakırsa işleri bitirirsem belki dinlenirim canımm
yelzicim bir yandanda haklısın ama ağrısı zor be güzelim
biraz önce annemle konuştum yezda kusmuş neden acaba soğukmu aldı evde sıcak sabaha kadar kapatmıyorum doğalgazı anlamadımkiii.

nerde soğuk aldı çocuk acaba banyo yaptırmış anneannesi şimdi birşeyler yedirmeye çalışacakmış zaten dişlerinden dolayı iştahsız kuzum öleee zorla yiyo yemeğini

selam herkese iyi haftasonları
havayla birlikte benimde içim karardı burası yağışlı dışarı çıkaramıyorum ebrarı zaten tam iyileşmedide daha geçen hafta görüştüğümüz halde görümcem gelmek istemiş bir haftasonu var dinlenmek için şimdi onlara yemek hazırlamakla geçcek offf sinir ediyor beni
herkes iyidir umarım
hasta olan bebişlerde geçmiş olsun

kadişcim üşütmüştür cnm yaa
çocuklar hemen kapıyo en ufak soğuktan
ben zeynebe hem uyku tulumu giydiriyorum
sabaha kadar da doğalgaz yanıyo, söndürmüyorum
bide üstünü açıyo diye sürekli yanında yatıyorum
düşün yani
ama gene de bi şekilde mikrobu alıyo
zaten mikroplar soğuk hava da etkili olup, faaliyete geçerlermiş
her yer, her ortam mikrop dolu ama en uygun zaman soğukaldığımız zamanmış, faaliyetleri için

kızlar efeyı kontrole göturdum bu ay 650 grm almış çok uzuldum sıze danışmak ıstedım burda lojmanın drna göturdum ustunde ınce esofman takımı ve yelek vardı ölçdu kılosunu 11.800 geldı dr 1 kılo duşuyorum 10.800 dedi herzaman 500 gr duşerdı gıttıgımde yenı bı dr vardı 1 kılo duştu sızdede 1 kılomu duşuyo ustude çok ınceydı 400 dgr bıle tutmaz arkadasta vardı yanımda bıde boyunu olçelım dedım boyu masallah çok uzun ölçmemıze gerek yok dedı ölçmedı sınır oldum ya

sibelcim okadar düşmemesi gerekiyor ama 1 kilo fazla değilmi yani dediğin gibi inceyse en fazla 500 gr düşmesi gerekir. çınarın kilosu iyi canım yezda daha az bizimkininde boyu iyi 76,5 ama kilosu 8820 doktor ayına göre 10 kilo olması gerekiyor dedi .

cnm ıyı yezdanında kılosu
benım ıçın ıyı veya kötu demıyorum kılosu ıçın ama 1 kılo duşmesı benı sınır ettı ya

selam kızlar herkese iyi haftasonular diliyorum. soytarıcım merhaba. bu sayfada bi senin yazınvar diğerlerini de okuyum.. herkese bi merhaba diyim..

bende uyku tulumu giydiriyorum canım. üstünü örtüyoruma ama açınıyor. şahsen kalkarsam öyle örtüyorum. doğalgaz bazen otomatiiği atıyor bazen yakıyorlar nasıl yakıyor site yönetimi daha anlamadım ama çok soğuk olmuyor. uyku tulumu olduğu için içim rahat.. yanımda da yatırmıyorum kendi odasında yatıyor.

Kod:
kızlar efeyı kontrole göturdum bu ay 650 grm almış çok uzuldum sıze danışmak ıstedım burda lojmanın drna göturdum ustunde ınce esofman takımı ve yelek vardı ölçdu kılosunu 11.800 geldı dr 1 kılo duşuyorum 10.800 dedi herzaman 500 gr duşerdı gıttıgımde yenı bı dr vardı 1 kılo duştu sızdede 1 kılomu duşuyo ustude çok ınceydı 400 dgr bıle tutmaz arkadasta vardı yanımda bıde boyunu olçelım dedım boyu masallah çok uzun ölçmemıze gerek yok dedı ölçmedı sınır oldum ya
bence üzülme canım ya. boşver bazen çalışan doktor ve hemşirelerinde tellileri üzerlerinde oluyor. önceki doktorun geldiği zaman tekrar kontrole götürürsün.

Kod:
bugün regl oldum karnım çok ağrıyor :((( böle iş çekilmiyo hiç çalışasım yok kızlarrr yaaaa
kadiscim takma ya kadın milletinin aylık çilesi. bende yeni rahatladım. daha bugün kesildi ağrılarım.. yola devam... he he he

Kod:
oğlumdada var hırıltı yelizcim doktora götürmedim ama götürsemmi başka bi problemi yok gerçi ama yinede üzüyor beni bu durum
sende üzme kendini canım. doktora bi kontrole gidin istersen. erkenden önlemini alın ilerleyip iyice çocuğu rahatsız etmesin. bence..

kızz delü garııı nerdesin lemm delü dünür delikafaduldendelikafadulden

yukardakileri nasıl becerdim anlamadım ama herkese merhabalar diliyorum.soytarı, mavicem, mavili, jege, monpetit,dream, ms eda, kadis, semiha, begüm, ts, alis mohter, herkese merhaba

Son düzenleme:
kızzz esinti nerdesinb sennn yawwwwwww atakan nasıl bakalım

yelizcim öle anasına çekmiş bende öleyim zayıf ama sağlık daha önemli dediğin gibi.
yeliz ben dün keçiboynuzu pekmezi aldım yezda için araştırdım netten çok yararlıymış her derde deva bu pekmez yaaa

drydeniscim öle vallahi dediğin gibi aylık çilemiz napalım çekicez

sibelcim yazarken hatalı yazdım galiba çınarın kilosuna taktığı anlatmak istemedim sen 1 kilo düştün diyince düşmesi gerekene çok dediğimi anlatmak istedim
yok sibelim yaaa zayıf yezda gerçektende olsun sağlık önmeli sonuçtada ama kansızlık olabilir dedi doktor bakalım tahlillerini yaptırcam işte bide pekmez aldım ona dün inş. düzelicek

merhaba drydeniss saol sen nasılsın kuzucun nasıl
Kadiscim evet canım çok faydalıymış..afiyet olsun kuzucuğuna

Ben kaçar öpüyorum hepinizi özünüze iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…