Bebeklerimiz ve Biz

oo süper olur valla yaa..
ama denk gelirmiyiz kii..
Biizm ne zaman geleceğimiz daha belli değilll

Günaydın herkese güzel bir gün diliyorummm
Hepinizi kocaman öpüyorum..
Çok şükür ailecek sağlıklarımız ve neşemiz yerinde
Şu sıralar duygu patlaması yaşıyorum...çok tahammülsüz oldum..sanırım onun verdiği bir hassasiyet...
Geçicek tabi zamanla...
ilginize tekrar teşekkürler..

günaydın kızlarr sabah erkenden yine kalktık baktim topicikte kimse yoktu kahvaltılar edildi oyunlar oynandı oğluş tekrar yatağına kondu uyuyacakmı bakalım bugün,

Montessori eğitimine bende baktım..edindiğim bilgiye göre daha çok ilkokul öncesi eğitimi..yani..4-6 yaş.
bizim yaş gurubu içinde var eğitici şeyler.Tenzile senin dediğin gibi farklı objeleri toplayıp yerine yerleştirmesini isteyebiliriz..
-ki öyle tahmin ediyorum , patır patır yerleştirirler o objeleri hatim ettiler :))

Günaydın ayşecim msj ını görünce şaşırdım teşekkür ederim ilgine çok saol..
Çok şükür Aman aman önemli bişeyim yok... Ama dediğim gibi biraz hassas bir dönem geçiriyorum sanırım..duygularıma hakim olamıyorum son zamanlarda...biriktirdiklerimin patlamasıda diyebiliriz..
Herşeye alınır herşeye ağlar oldum..en basitinden denizin biberonundaki sütü koltuğun üstüne
boşalttı diye 20 dk ağladım... gibi gibi... Dediğim gibi çok hassaslaştım bu durumdada topiğe girmeyi
bırak işe bile gelmek istemedim..ama geldim mecbur..dün bütün gün aynıydım durduk yere ağlıyordum..
Ama bugün daha iyiyim... buna ne denir bilmem adını koyamadım açıkçası..

Bir iştahım açıldı bir iştahım açıldı anlatamam...ne bulursam yiyorum.... biri bana dur desin lütfennnn
Tenzile senin verdiği elmalı toplar aklıma çok hoş görünüyor yapıcam ilk fırsatta :)))
çok basit yapımı ani bir misafir geldiğinde yarım saatte hazır

canım oluyor böyle zaman zaman insanız sonuçta tahammül sınırlarımız var duygularımıza engel olamıyoruz çoğu zaman Allah can sağlığı versin dediğin gibi en ufak şeye en sevdiğimiz bile olsa tahammül edemediğimiz anlar oluyor sabır diliyorum canım ve sürekli dertlenip kapanma içine açık havada bulunmaya çok sevdiğin şeylerle uğraşmaya dikkat et maazallah depresyona filan girersinde çıkması zor olur sonra, seni mutlu eden şeylerin listesini yapmakla başla istersen hayatındaki güzellikleri şöyle bi hatırla eminim biraz için açılacaktır...

Ayşegülcüm çok saol canım desteğin için...
Evet herkes yaşıyor burdanda okuyorum..arkadaş çevremdende biliyorum..
Ama insan ona bişey düşünemiyor...
Evet kendimi mutlu etmeye çalışıyorum mükemmeliyetci olmamaya çalışıyorum...
Başıma gelen en güzel şey eşimden sonra kuzum..onu düşününce mutlu oluyorum..
-
Valla bilmiyorum canım aslında yeniyıldan sonra regl im 1-2 si gibi yani...ama iştah o biçim belkide yediğimde mutlu olduğum içindir... Aman Allah şimdilik isteyene versin bir kaç yıl sonra inş. :)

Selam kızlar
Bizde kuzumla saat 9 da kalktık kahvaltımızı etttik oyun oynadık. Birazdan tekrar yatar bende işlere dalarım.
Bizim kız bayramdan beri yerinde yatmıyor. Bizimle yatacakmış aramıza giriyor bir babaya bir bana sarılıyor. Tam uyudu diyorum yatağına alıcam hopp ciyak ciyak ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Yatağına atıyorum yok ağlıya ağlıya bi oluyor. Fazlada ağlatamıyorum malum kayınvalidenlerle altlı üstlü oturuyoruz. En ufak ağlamada yukarı çıkıyorlar. Ne oldu niye ağlatıyorsunuz çocuğu diye...
Yelizcim Allah yardımcın olsun dayanma ve tahammül gücü versin en önemliside dermansız dert vermesin. Kuzun ve eşin yanında olduğu sürece atlatılmayacak dert yokkkk. Sen içini ferah tut

selamm kızlarrr.hepinize güzel bir gün diliyorum

yelizcimm insan bazn böyle dönemler geçiriyor canım
sıkma kendinii.herşey yoluna girercanımm
eşin yanında güzeller güzeli kızın var onları düşün mutlu ol bebeğümmm

ayşegül danam sende benim gibi erkenden kalkıyorsun dimii
öpüyorumm senüü danammm

sevicimm nasılsın canımm
irem nasıll yavrum demek yanınızda yatmak istiyor bak sen cadıyaaa

bende sabah sabah pazara gittimm geldimm aldıklarımı yerleştirdimm naza
sebze çorbası yaptım.şimdi ezgiyi okula hazırlıycam sonra nazın yemeği sonra uykuu
zamanıı.iş bitmiyorr birtürlüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…