J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.001
aktif olarak uygulayan arkadaslarim war cok faydalı oldugunu söylediler,ama dedigimiz gibi önce iyice ögrenmek lasim...canım bende öğrenmek için üye oldum...
şimdilik sadece montesori ekipmanları var..evde yapılabilecekleri vardı ben onlardan yaptım ruzeye....haftalık etkinlikler vardı takip ettiğim..onlardan yaptık..biraz yavaş gidiyoruz ama ben bile zorlanıyorum öğrenmek de...
ama gerçekten çok faydalı bu eğitim...
canım biz bu oyuncağın yerine aktivte masası alacaktık...
ama herkes bunun ondan daha faydalı olduğunu söyledi...
evet fiyatı az değil...55 ytl ye aldık..ama aktivite masaları daha pahalıydı..
onlara göre uygundu...
d.günü hediiyesi prensessseeeee
canım benim önemli bişi olmadığına sevindimmHerkese merhabalar,
uzun bir ara oldu valla sizlerle şöyle çata çata yazışmayalıdelikafadulden
neyse benden haberler geçeyim size ege iyi dğn doktora götrürdük Acıbadem hastanesine gittik bu sefer genel cerrah boynundaki ve pipi ucundaki kitle gibi ufak parçalara baktı.
boynundakiler lenf bezi sıkıntı yok dedi biz bunları tıbben değerlendirmiyoruz bile dedi:Saruboceq: önemsiz miş yani.
pipisi içinde sünnet olmamaız gerekiyor sanoırım 2 yaşı civarına kadar sünnet olmamzı şart oldu bu duurmda:1rolleyes:
sizlerde umarım iyisinizdir bebekelrinizde.
ege wc eğitimine başladı parolamız HABERRR VEEER haber veriyor ama kakada başarısız onu yaptıktan sonra haber evriyor ama çişi kaçırmıyor hatta bu sabah uykudan anne kalkkkk haber ver diyerek uyandıdelikafadulden
canım ya çok üzüldümm.hakkınızda hayırlısı olsunnUzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa
Şöyle ufak bir göz gezdirdim genel olarak keyifler iyi Allah bozmasın...
Ben hiç iyi değildim cuma itibariyle işten çıkartıldım. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Biliyorsunuz çok uzağa taşınmıştı. Gidip gelmek zor oluyordu ama maddi olarak çok hırpalanacağımızda bir gerçek. En kötüsüde 5 yılımı verdiğim yerdem mesai saatinin bitmesine 10 dk. kala işten çıkartıldığımın haberini almaktı.
İremim de iyi çok şükür. Hafif birv öksürük var. Bakalım şimdilik ilaç vermiyorum. Ihlamurla falan atlatırız inşallah. Bu arada zillim pıtır pıtır yürüyor. Dur durak yok kızımaaaaaaaaaa
bende bursayı gezmek isterdim
oh maşallah canım.çok eyü bakmışsınn oğluşunaaaaiyi geceler
çağanda hala uyanık sapıttı zaten iyice bir haftadır zati son zamanlarda geç yatıryordu son zamanlarda iyice abarttı...
bu arada teyzeleri çağanın boyuna ve kilosuna bakltırmıştık yamayı uuttum ben çok memenun kaldım doktorda 8 aylık doğmuş ama maşallah arayı iyi kapatmış dedi
boy: 85 cm
kilo:1313,500) geldi 500 üü üst baş için çıkarttık
ben kaçar hepinize iyi gecelrrrrrrr
canım hayırdır neyin varrHerkese iyi Geceler..İyi Sabahlarmı deseydim..
Uyku tutmadı..Haftasonumda güzel geçmedi..(
Aslında canım çok sıkkınmoralim bozuk
Kızlar günaydınnn geldim artık aranızdayımmmmmmmmmm
mavıcem canım geçmıs olsunnnnnn nasılsın tatlım
soytarıcm canın neden sıkkın üzme kendini tatlımmmm
diğer arkadaslarımada kucak dolusu öpücüklerrrrrrrrr
ekinim ah bi gelebisem ne gezeriz dediğin gibikaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?