Bebeklerimiz ve Biz

Olsun cnm ,grebildigin kadar arada ses wer bize yeter,
iyiyiz biler saol
yok yaramazlık
iki muahbbet edelim dedik ama kimsecikler de yok

aktif olarak uygulayan arkadaslarim war cok faydalı oldugunu söylediler,ama dedigimiz gibi önce iyice ögrenmek lasim...

bu arada aktiwite mamasi yine bir arkadasta gördü DRn ama pek ilgilenmedi bende alma niyetine girmedim,

öğrendiklerimizi paylaşım canım olur mu?
özelden sana bir iki site adresi vereyim ben...umarım bebişlerimiz için faydalı olur canım

kızlar kuzum uyandı kaka yapmış hemen yıkadık popoyu
oynaştık hemide,şimdi kaçıyorum ,opuyorum sizleriiii

herkese ii akşamlar..
zor bi gecenin ardından anca kendime gelebildim..dün akşam berfe bi anda huysuzlanıp ağlamaya başladı..baktım ateşlenmiş..hemen banyo yaptırdık..üstüne karnını doyurup ilaç verdim..bu seferde durmadan kusmaya başaldı..hiç keyfi yoktu neyse yanıma yatırdım..sabah saat 8 e kadar ne uyudu nede gözünü açtı sürekli inledi durdu..tabii bende bi saniye olsun uyumadım..neyseki şimdi iyi..hafif bi ateşi var umarım en kısa zamanda düzelir...

mevcancım çok geçmiş olsun canım soğukmu aldı acaba berfe yıksa dişlerindenmidir acep yavrum yaaaa
doktora götürseydin bir canım yaaa bakalım nesi varmış berfemizin benim kızımda cumartesi kusmuş annem öle söledi ateşide çıkıyooo yanında yatır canım ateşinide kontrol altında tut sürekli.

herkese selam hasta bebişlerede geçmiş olsun
hepinizi çok özlüyorum ama işte giremiyorum foruma AKŞAMDA EBRAR FIRSAT BIRAKMIYOR BEN FIRSAT BULUNCADA KİMSECİKLER OLMUYOR

monpetit slm canım..özletiyorsun kendini..aynı dert herkeste var büyüdükçe pc başında oturmak imkansızlaşıyor..sen nasılsın ebrar nasıl....

canım benim önemli bişi olmadığına sevindimm
şimdi damadım sünnet mi olacakk kızz yerüm benn onunnnnn..........
demek tuvalet olayına başladınızz.canımya haber veriyor demekk
bizz de başladık ama başarısız olduk maleseff.oturmak istemiyor sıkıca bana bir sarılıyor
kıyamet koparıyorr.lazımlıktada alıştırmak istemiyorum.ama bu gidişle onda lazımlık alıcammm
canım ya çok üzüldümm.hakkınızda hayırlısı olsunn
inşallah herşey yoluna girer canım ya üzme kendiniii
bende bursayı gezmek isterdim

danam bebeğümm gel ben senüü gezdiremmm
gerçi ben de bursayı pek bilmiyorum amam.senle beraber keşfederiz artıkk danmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

oh maşallah canım.çok eyü bakmışsınn oğluşunaaaa
görüşemiyoz hiçç delüüüüüüüüü delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Herkese iyi Geceler..İyi Sabahlarmı deseydim..
Uyku tutmadı..Haftasonumda güzel geçmedi..(
Aslında canım çok sıkkın moralim bozuk
canım hayırdır neyin varr
herşey yolundamı canım yoksun bugündeeee
.

hoşgeldin canımmm.nasılsın arda nasılllllldelikafadulden

mevcancım geçmiş olsun berfeye, ihmal etme cnm bence ateş yok yere çıkmaz, götürün dr a ilerlemeden

monpetit özledik seni kıssss
kuzun nasıl, neler yapıyosun bakim

uleynnnnnn ben gelicem dedim mi gelirim kesin ona göre:mymeka:
daha gelicem demedim ama inşallah kısmetse yaza düşünüyorumsositososito

ordaki tek akrabam da sensin ablam:ecrin_bebek:
düşün yanidelikafaduldendelikafadulden

mavicem de geldimmi değmeyin keyfimize:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…