Bebeklerimiz ve Biz

kızlarr biz ezginin ödevi için geometrik şekillerden ev yapıyoruzz
performan ödevii.onun için güzel geometrik şekillerden bir kapak yapıcaz
bana yardımcu olacakk varmıı bu konuda netten baktımm pek bişi bulamadımmm
i

Selam sevilcim Maşallah ne güzel koyun koyuna yatmışsınız..
aynı dert bizdede var ama şöyle; bizim yatakda yanına uzanıyorum benim saçımla kaşımla gözümle oynayarak uyuyor..yerine yatırıyorum sabaha karşı 3-5-6 ne zaman uyanırsa yanımıza gelmek istiyor..
kalan uykusunu aramızda devam ediyor..bi göğsüne babasını yatırtıyor bir göğsüne beni.. :)))

Saolasın canım şimdi daha iyiyim :)))))))))

İyi olmaya çalışıyorum hayatım şu iş olayını sindirmeye çalışıyorum.
İrem çok iyi teyzesi patır kütür yürüyor. Tabi bende arkasında. Zilli kendini taşıyor birde eline kocaman kocaman oyuncakları alıyor. Gözlerimi dört açıyorum hiç yanlız kalmaya gelmiyor.

ekin bebişim saol canım öyle yapıyorum bende :))))))))
Hayatımın anlamları onlar benim seviyorum ikisinide..Hayat sevince güzel değilmi?? :))))

Maşallah sabah sabah baya hızlısın bursa soğukmu naz ı ne yaptın pazara gidince Ablası mı baktı..??
Bir ablasının olması ne kadar iyi geliyor dimi sana..
Kolaylıklar dilerim canım sanada öp sarı papatyanı benim için

ekinim danam hoşgeldin erkenciyiz valla yıllarca işe gittik erken kalktık şimdi evdeyiz yine erken kalkıyoruz ben bişey anlamadım bu işten yevrüüümm :)))
nasıl bir öden ne resmi aradın tam anlamadım

sevilcim selam hoşgeldin demek irem hanım sizinle yatmak istiyor :)) yerim onu ben evet birde yürürken eşya taşımaları var bizimkide boyu kadar ayıyı taşıyordu her sabah koşup bebiiiiiii diye önce ona sarılırdı bu ara pek pas vermiyor bebisine :)))

herkese merhabalar arkadaşlar. keyifler yerindedir inşallah. öptüm herkesi ve kuzuları.. herkes kendine iyi davransın lütfen.

aman canım boşver takmaa allaha havale ettt
ohh kızınla oynaşıyorsunuz demekk.iremi gözümün önünde canlandırdım şimdii
kocaman oyuncakları sürüklerkene yavrum ya çok talı oluyorlar dimii
fırsatı değerlendir kızınla güzel vakit geçir canım takma kafana bişi
ezgiyi yanıma aldım nazı üst komişuma bıraktım canım
çok soğuk var burda.
ekinim danam hoşgeldin erkenciyiz valla yıllarca işe gittik erken kalktık şimdi evdeyiz yine erken kalkıyoruz ben bişey anlamadım bu işten yevrüüümm :)))
nasıl bir öden ne resmi aradın tam anlamadım

aynen canımm en fazla 7 30 kadar uyumuşumdur naz doğduktan sonra

şiömdi bacım ezginin ödevine gelelim.geometrik şekillerden ev yapıcaz
çatısı üçgen prizma.ev kara prizma bahçesi dikdörtgen prizma gibiiiii
neyse bunu yaptık sayılırr
birde dosya kağıdına şekiller çizip kaç kenarı köşesi vs diye yazıcaz
yazdığımız ödve süslü püslü kapak yapıcaz kapak dediğimde
kartonu ikiye katlayıp içine yazdıklarımızı koyup zımba yapıcaz kartonun üstünede
konuyla ilgili resim yapıştırıcaz bebeğümm
konumuz geometrik şekiller ya onunla ilgili resim lazımm
anladınn canımcımmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

geçen türkçeden vardı hayal gücüyle öykü yazdı ezgi
tabi bizde biraz yardımcı olduk 5 almış yavrum çok sevindimmm

gunaydın kızlar
soytarıcım aynı bende öyleyım gercı ben herzaman çok duygusalım en ufak bışeye tutamıyorum aglıyorum .2 gundur efe dogru durust bışı yedıremedım yemıyor bende çok kafaya taktım dun esımle yattık tamö uyuyacaktık esıme efe zayıfladımı banamı oyle gelıyor dedım esımde zayıfladı evet dedı 1 saat aglamışımdır nasıl zayıflar dıye az önce kahvaltı hazırladım yıne yemedı sadece mılupa ıçıyor sınır oldum yıne agladım zayıflayınca psıkolojım bozuluyor çok fazla nedendır acaba ya

aman iyi ol tatlım,
uffff ben bugün çok uyuşuğum uykum var hiç bir iş yapmadım bu saat oldu + çok canm sıkılıyor evde bi başıma, depresyona girmesi gereken benim kısss delüüü

sibelcim hiç üzülme ya:teselli:
takma kafana cnm
aynılarını bende emirde yaşamıştım
2.5 yaşına kadar hiç bişey yemiyodu:1no2:
günde 3 ez de istifra ediyodu
2 saatte oyunla yemek yedirirdim, hemen sonrasında çıkarırdı
günlerim zehir olmuştu
bi dr a götürdüm prof ama
bana çok yardımcı olmuştu
o günden sonra hiç ısrarcı olmadım
istediyse yedi, istemediyse yemedi
şimdi önünden alamıyorum desem yeridir

yani bu günler de geçecek, üzme kendini, sağlığı yerinde olsunda , gerisi için yıpratma kendini sibelcim:1hug:

ayşegülcüm canım çok sağolll kızzz nerden buldun bunları
ben sadece ev varya onu görmüştüm onuda arkadaş yapacakmış
diğerleri çok güzell tekrarteşekkürlerr danammmmmmmm

sibel bencede fazla üstüne düşme çünkü bişey dediğin zaman inadına tersini yapıyorlar ayrıcanada Efe zayıf bi çocuk değil üzülecek kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…