- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.061
selamm kızlarrr.hepinize güzel bir gün diliyorum
yelizcimm insan bazn böyle dönemler geçiriyor canım
sıkma kendinii.herşey yoluna girercanımm
eşin yanında güzeller güzeli kızın var onları düşün mutlu ol bebeğümmm
ayşegül danam sende benim gibi erkenden kalkıyorsun dimii
öpüyorumm senüü danammm
sevicimm nasılsın canımm
irem nasıll yavrum demek yanınızda yatmak istiyor bak sen cadıyaaa
bende sabah sabah pazara gittimm geldimm aldıklarımı yerleştirdimm naza
sebze çorbası yaptım.şimdi ezgiyi okula hazırlıycam sonra nazın yemeği sonra uykuu
zamanıı.iş bitmiyorr birtürlüüü
aman canım boşver takmaa allaha havale etttİyi olmaya çalışıyorum hayatım şu iş olayını sindirmeye çalışıyorum.
İrem çok iyi teyzesi patır kütür yürüyor. Tabi bende arkasında. Zilli kendini taşıyor birde eline kocaman kocaman oyuncakları alıyor. Gözlerimi dört açıyorum hiç yanlız kalmaya gelmiyor.
ezgiyi yanıma aldım nazı üst komişuma bıraktım canımekin bebişim saol canım öyle yapıyorum bende :))))))))
Hayatımın anlamları onlar benim seviyorum ikisinide..Hayat sevince güzel değilmi?? :))))
Maşallah sabah sabah baya hızlısın bursa soğukmu naz ı ne yaptın pazara gidince Ablası mı baktı..??
Bir ablasının olması ne kadar iyi geliyor dimi sana..
Kolaylıklar dilerim canım sanada öp sarı papatyanı benim için
ekinim danam hoşgeldin erkenciyiz valla yıllarca işe gittik erken kalktık şimdi evdeyiz yine erken kalkıyoruz ben bişey anlamadım bu işten yevrüüümm :)))
nasıl bir öden ne resmi aradın tam anlamadım
gunaydın kızlar
soytarıcım aynı bende öyleyım gercı ben herzaman çok duygusalım en ufak bışeye tutamıyorum aglıyorum .2 gundur efe dogru durust bışı yedıremedım yemıyor bende çok kafaya taktım dun esımle yattık tamö uyuyacaktık esıme efe zayıfladımı banamı oyle gelıyor dedım esımde zayıfladı evet dedı 1 saat aglamışımdır nasıl zayıflar dıye az önce kahvaltı hazırladım yıne yemedı sadece mılupa ıçıyor sınır oldum yıne agladım zayıflayınca psıkolojım bozuluyor çok fazla nedendır acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?