Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlarr kaynatmışınız yine nasılsınız bakalımmm

yelizcim nasıl oldun canım daha iyisindir umarımm. deniz nasılll bakalım

huhu tenzile semiha,ekinn zehra sizler nasılsınız kuzularda iyidir. inş.

gaz dedigin dogalgaz dimi cnm

biz eylul icin (agusts - eylul iki aylık geldi) 90
ekim icin 157
kasim icin 175 odedik cnm
cok ama cok paahalı artık dogal gaz
((
klima alsak daha mı iyi acaba

Maşallah tenzile;

Öyle yapıyorum canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum...
Bende tabiki bugüne kadar kızmadım kızmamda dediğin gibi bilinçli olsalar yapmazlar zaten çocuklar neticede...ama o son nokta oldu galiba patlamamda...
Geldi geçti çok şükür fazla uzun sürmedi umarım birdaha tekrarlanmaz...kendimi ilk defa bu kadar güçsüz hissettim..

Yelizcim rahat vermiyor tabiide ben iki koltuk arasındaki köşeye koydum ulaşamıyor arada oturup yazıyorum işte yoksa tabii hemen saldırıya geçiyor :))) sabah 7 de alkmıştı daha yeni uyudu kuzum,
valla gazıda eşim alıyor ama sanırım 250-300 olmuştur günde 10-15 metreküp rahat gider 40 metreküpü 50 ytl. hesapla artık yelizcim ayrıcana elektrik bile daha ucuz ısınma şekli nerdeyse sonumuz hayırlısı olsun...

ooof ya rakamlara bak bide düşükte yakıyorsunuzdur 2 nin 3 ün üstüne çıkmıyordur muhakkak..k.wlaidemin merkezi sistem onada bu ay 160 gelmiş.
1 yıl boyunca %80 zam olurmu hiç ((((((((((
çok kötü çooook Allah yardımcımız olsun acaba işçiye % 80 yapmışlarmı..
peh diyorum artık zamlar 1 e düşürüldü bazı firmalarda zamları kaldırdı..düşünebiliyormusunuz..
Halimiz içler acısı...Allah a havale ediyorum...
Valla tenzile kardeşimin salonda ve y.odasında klima var geçen ay denediler 150 ytl geldi yalan olmasın
bence gaz daha mantıklı onlarda kombiyi yakmaya karar verdiler..

vallahi öle ben geçen ay 78 ödedim bu ayda 181 gelmiş kızlarr allah yardım etsin zaten faturalara çalışıyosss(((

kızçeler faturalılar dahamı hesaplı ne bizimki kartlı en çok biz yakmışız ha neredeyse ikiye katlamışız sizi ki benim evim sürekli güneş alıyor hemen ısınan bir ev...

Ekincim yok öyle bişey kız %2 lik bir ihtimal varya ondan yazdım öyle :))))

Valla elektrik daha ucuz...
Bizim dışcephemontolama yapıldı binaya çok fark etti..doğalgaz yakmıyorum..bir odada 3lü elektrik sobası yakıyorum hamam gibi oluyor akşamdan akşam denizi yatırmadan öncede odasına takıyorum ısınıyor...böyle idare ediyoruz şimdilik..:) bizede 50 ytl gelmiş elektirik faturası...herakşam 11-12 ye kadar yanıyor..

saol cnm iyiyiz bomba gibiyiz. maşallah
sen nasılsın?

ayşecim sizinki kredili değilmi..ilginç bir yöntem zaten...
öyle istediğin aman faturalı istediğin zaman kredili yapabiliyormusun..???

Ekin cim nerden bulursun allasen böyle yazıları...saol canım öpüyorum senii

kızlar uzuldugum konu zayıflamasından çok mılletın ıkıdebır çok zayıf kuçuk duruyor gelışmeyen bı bebekmı demesınden korkuyorum kuçukken hep oyle dıyolardı psıkolojımı bozuyolardı

hayır Yelizcim Ankarada doğalgaz ilk geldiği zamankiler faturalı sonradan kredili çıktı şimdi her yeni abone kredili oluyor bu binada ilk kurulduğunda merkezi sistem fuel oil imiş herkes sonrada doğalgaza dönmek isteyince kredili olmuş, ben 7yıl doğalgaz sektöründe çalıştım milleti acaip kazıklıyorlar

ay berra fırsat vermiyor yazmam için ya.
ne yaramaz oldu bu sıralar
kimseye hal hatır bile soramadım

ekinnazım ayşegül, zehraaa, tenzile ,kadis ve sibel sizler nasılsınız kızlar

kızıma elmalı havuçlu kek yaptım şimdi onu yiyoruz.
sizde buyurun kızlar

Sibelcim takma be canım benim k.walidem görümcemin oğlundan çok çekti ve çekmeye devam ediyor
yemiyor içmiyor 1 hafta verme acıktım demez...onlarada çok söylüyorlar..özellikle görümcemin çok sevdiği k.walideciği :))) ama takmıyorlar artık oyunlar pc de yediriyorlar bir şekilde..
sende onun hoşuna giden reklamları aç..öyle yer:)) yaşamak için yemeli en azından :))
Balıkyağı denedinmi bu arada Ek vitamin felan veriyormusun..
( görümcem veriyor oğluna iştah açıyor)

ooh afiyet bal şeker olsun
bende bu aralar (ki muhtemelen yarin arkadasim dawet etti giderken götürürüm)
krem karamelli kek yapmayi planliyorum,
googledan artir gorun sizde guzelligi....

hımmm anladım ayşecim...ama ilginç bir yöntem..istbulda adalarda ve silivri tarafında başlanmış uygulanmaya kredili yöntem...

Semihacım aynen öyleler canım
afiyet olsun sana....

Evet güzel dimi mavice bende malzemeler mevcut bugün yarın yapar sizede bilgi verririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…